Tips voor het kopen van een nieuwe jurk

Bloemenprint
Sommige meiden dragen liever geen jurk om verschillende redenen, er zijn meiden die hun bovenbenen niet mooi vinden, anderen zijn niet zo zelfverzekerd over hun decolleté, nek, kuiten of hun buikje. Het dragen van een jurk is daardoor voor veel meiden dan ook de ultieme vorm van lef hebben, want uiteindelijk blijkt dat bijna iedereen wel een jurk heeft waarin zij straalt! Als jij die jurk nog niet in de kast heb hangen dan is het hoog tijd om er eens naar op zoek te gaan, bijvoorbeeld door te shoppen op Zalando.nl! In dit blog staan 5 trends die je zeker niet mag missen!

Roze
1.
Poeder roze
Bleekroze tinten zijn heel chic en staan iedereen fantastisch. Poederroze een is een tijdloze en klassieke kleur waar je altijd goed mee voor de dag komt en er zijn dit seizoen zijn veel poederroze jurkjes in de winkels gespot! Een klassieker waar je de plank nooit mis mee kan slaan.

Bloemenprint
2.
Bloemenprints
Romantisch, vrolijk en lieftallig. Zo kan je deze trend omschrijven en het is dan ook aan te raden om deze jurkjes te dragen als je in een romantische of vrolijke stemming bent. Dan zorg je er helemaal voor dat je uitstraling bij je gevoel past!

Cherry red
3.
Kersenrood
Een fel rode jurk kan in veel gevallen ordinair overkomen, een kersenrode jurk biedt daar een stijlvol alternatief op. Ook tijdens de afgelopen Amsterdam Fashion Week hebben we deze kleur veel langs zien komen en het zal niet lang duren voordat de winkels vol liggen met deze warme kleur!

Cocktailjurk
4.
Cocktailjurken
Ben je uitgenodigd voor een feestje waar je een speciaal jurkje voor wil kopen denk dan eens aan een cocktailjurk. Let ook goed op de kleur van je cocktailjurk: Witte en zwarte cocktailjurkjes worden meestal gedragen op formele bijeenkomsten zoals een bruiloft. Een gekleurde cocktailjurk wordt juist weer gedragen op feesten waar gedanst mag worden.


5.
MaxidressMaxi-dress
Comfortabel en fashionable, zo kan je de maxi-dress het beste omschrijven. Op veel vakantieoorden is dit luchtige type jurk veel gespot. Ideaal om over je bikini aan te trekken als het wat kouder wordt op het strand, maar je kan er ook stijlvol mee voor de dag komen op een feestje!

Vorige

Rituals Zensation doucheschuim & Sunrise scrub

Volgende

Girl from the Woods..

23 Comments

 1. Kersenrood vind ik erg mooi voor een jurk!

  • Ro

   Waar koop je dat poederoze jurkje? Ik wil m zoooo graag hebben en snel

   • Hij was te koop op Zalando, maar dit is al een hele lange tijd terug dus ik ben bang dat hij niet meer te koop is :(

    • Ro

     Okki erg bedankt. Maar heeft iemand nu een enorm leuke tip voor een jurkje. Ik heb binnenkort namenlijk schoolfeest maar ik wil echt schitteren en dat iedereen denkt WoW ze ziet er fantastisch uit. Dus iemand suggesties? Btw thema is the beauty and the nerd ( ik ga als beauty) .

 2. Jurken met bloemenprints zijn erg cute!

 3. ik ben ook niet echt een jurken drager, maar ze zien er wel leuk uit

 4. Die kersenrode kleur is erg mooi zeg! :)

 5. Leuk! Het poederroze jurkje is echt geweldig, wat een zoet jurkje! Die wil ik hebben! ;-)

 6. Leuk artikel !! wat een leuke jurkjes en ben het met alle 5 de trends het eens :)

 7. leuk artikel! ik vind vooral poederroze geweldig!

 8. Leuk artikel ik vind de eerste het mooiste!x

 9. Wat een handige tips! Dat bloemenjurkje heb ik, hihi :)

 10. Ik hou van jurkjes! Ik heb er heel wat ,dus weet onderhand wel wat ongeveer goed is voor mijn figuur en wat voor kleur :D

 11. Leuk artikel met handige tips! Kersenrood en poederroze vind ik zelf het leukste, hihi.

 12. Ik draag zelf niet zo veel jurken maar ik vind hier boven staande jurken prachtig! Mooie keuze en fijn artikel!

 13. Ik ben dol op jurkjes en draag ze ook erg vaak.. Het enige waar je mij niet in zult zien is de maxi dress.. Daar word ik erg propperig van..

 14. Die poeder roze jurk is echt leuk :D

 15. Mara

  haha, ik heb bijna alleen maar jurkjes, bijna geen broeken. Vind het héérlijk.
  Alleen één dingetje: poederroze is echt een no-go als je erg bleek bent. Dat staat echt verschrikkelijk ziekig. Ik zie zoveel meiden het dragen omdat het natuurlijk wel in is, en het hing ook erg veel in de winkels. Zo zonde, dus even goed kijken voordat je voor dat roze gaat!

 16. Die kersenrode jurk is fantastisch. Ik draag in mijn dagelijks leven zelden jurkjes (2 keer per jaar?), maar in de zomervakantie bestaat mijn garderobe vrijwel alleen uit jurkjes. Zo’n kersenrode ontbreekt nog.

 17. MercedesChanel

  Die poederroze is echt geweldig! waar is die te koop ?

  • Deze is helaas niet meer te koop. Wij hebben al vaker de vraag te horen gekregen waar hij te koop is en wij hebben het nagevraagd bij Zalando, maar hij is niet meer te koop!

 18. Nienke

  Hallo,

  Binnenkort is het zover, mijn eerste bal. Er staat dat het een cocktailjurk moet zijn maar ik weet niet goed waar ik zo een kan vinden.
  Weet iemand misschien leuke cocktailjurken voor op een bal?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén