Uitslag winactie shoptegoed Digitransfer

tas, sandalen 021
Vorige week liep de winactie van Digitransfer af waarbij je mee kon doen om een shoptegoed van € 30,00 te winnen. Een mooi bedrag waar je zeker wat leuks van kunt shoppen! Vandaag maak ik de winnares van de winactie bekend.

De winnares is geworden….Petra!

Petra, gefeliciteerd. Stuur mij binnen een week een e-mail zodat ik jou het shoptegoed kan geven en je je spandoek kunt gaan bestellen. Als ik binnen die tijd geen e-mail heb ontvangen zal het tegoed naar een andere deelnemer gaan.

Ik wil de andere meiden bedanken die hebben meegedaan aan de winactie. Ik heb niet meer zoveel tijd om te bloggen, maar als ik jullie reacties dan lees doet het me erg goed dat de tijd die ik er in stop gewaardeerd wordt. Thanx!

Vorige

Opgemaakt geurkaarsen & waxmelts van het afgelopen half jaar

Volgende

Mijn tips tegen gele tanden

  1. wat onwijs leuk, ik ben er heel erg blij mee…
    ik heb je gemaild…

    dank je wel voor deze leuke prijs,
    groetjes Petra

  2. Gefeliciteerd Petra!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén