Nieuwe winnares winactie #1 BACI wimpers

baciwimpers
Tot tweemaal toe hebben de vorige winnaressen van deze winactie niet op tijd een e-mail gestuurd met hierin hun adresgegevens. Dat betekent dat ik opnieuw een winnares heb geloot voor de BACI wimpers. Driemaal is scheepsrecht toch?! Bekijk snel of jij misschien de winnares bent geworden.

De winnares is geworden……..Patricia!

Gefeliciteerd Patricia. Jij krijgt tot en met 20 januari de tijd om mij een e-mail te sturen met hierin jouw adresgegevens om je prijs te kunnen innen. Indien ik binnen die tijd geen e-mail heb ontvangen zal ik een nieuwe winnares kiezen.

Vorige

Accessorize Baked Duo Eyeshadow

Volgende

Home/Lifestyle shoplog – Riverdale, Rituals, Xenos

10 Comments

 1. Deb

  Wat balen Amanda dat je voor de derde keer een winnares moet kiezen. Daar heb je helaas weer veel extra werk aan :-( Hopelijk reageert Patricia wel. Als er nu ook weer niemand reageert zou ik ze gewoon lekker zelf houden. Voor alle moeite die je er steeds in moet steken.

  • Het is niet anders Deb :( Maar mijn motivatie om in het vervolg weer zoveel winacties te organiseren is wel minder geworden. Ik vind het ook niet leuk naar de bedrijven toe waarmee ik samenwerk als zij mij e-mailen om te vragen of de winnares al haar adresgegevens heeft verstuurd.

 2. Kan het wellicht zo zijn dat vorige geselecteerden het bericht niet hebben gezien? Ik volg jouw blog via Bloglovin’ en heb al vaker geconstateerd dat ik niet alle berichten in beeld krijg.

  • Dat weet ik niet. Ik krijg wel zelf al mijn berichten via Bloglovin. Ik heb er ook nog nooit eerder van gehoord dat mijn berichten niet op Bloglovin verschijnen. Vervelend! Maar dan nog kunnen ze natuurlijk zelf mijn website raadplegen zonder Bloglovin om te kijken of ze gewonnen hebben.

 3. Wat rot zeg! Organiseer je een super toffe winactie, veel reacties van enthousiaste dames en als ze dan winnen hoor je niets meer van ze.. Soms komt dat doordat ze je helemaal niet volgen op Bloglovin, dan verdienen ze het ook niet om te winnen. Maar het kost jou natuurlijk veel tijd. Ik hoop dat Patricia wel reageerd!

 4. heey amanda super jammer dit =( ik hoop dat deze winnares wel reageerd trouwens suoer leuke nieuwe layout !

  • Tot nu toe nog niet, maar ze heeft nog even de tijd om dat te doen :) Dank je wel! Ben er zelf ook erg blij mee met de nieuwe layout. Hij is net even wat strakker dan die andere.

 5. Wauw niet antwoorden op een winactie :p da’s wel heel erg uhhh.. apathisch.

 6. ik heet ook Patricia maar denk niet dat ik het ben :P

  • Ik heb het even gecontroleerd en jij bent het toch echt geworden. Het is jouw e-mail die mee heeft gedaan aan de winactie haha. Ik zou dus maar snel mijn adresgegevens versturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén