Nieuwe winnaressen winactie weken

Hello Gorgeous
Vorige week maakte ik de winnaressen van de winactie weken bekend. Zij kregen een bepaalde tijd om hun prijs te claimen, want anders zou ik nieuwe winnaressen kiezen. Op 5 van de 12 winacties werd niet op tijd gereageerd en dat houdt in dat ik nieuwe winnaressen heb geloot. Benieuwd of jij één van deze nieuwe winnaressen bent geworden? Lees dan snel verder!

De nieuwe winnaressen zijn geworden:
Winactie #1- BACI wimpers: Zoe Louwerse
Winactie #3 – Pupa Diva’s Lashes kit: Mara Grandia
Winactie #10 – Etude House Mineral Bright Fit BB Cream: Hennie Hoekstra
Winactie #11 – 10 waxmelts naar keuze: Evelien
Winactie #12 – Lush Hello Gorgeous pakket: Arletta Fabulous Polish

Gefeliciteerd meiden! Jullie kunnen tot en met 10 januari 2014 jullie prijs innen. Dit kunnen jullie doen door mij een e-mail te sturen met jullie adresgegevens en in het onderwerp de naam van je gewonnen prijs neer te zetten. Dus bijvoorbeeld Zoe Louwerse set in het onderwerp van de e-mail: winactie #1 BACI wimpers (gewonnen).

Kryolan kalender, home shoplog 026
P.S. voor de meiden die niet gewonnen hebben, er loopt momenteel weer een nieuwe winactie op mijn blog waarbij je kans kunt maken op een make up kalender van het merk Kryolan. Deze winactie loopt tot en met 8 januari 2014. Klik hier om naar deze winactie te gaan.

Vorige

L’Oréal Professionnel Intense Repair haarmasker

Volgende

Nieuwe trui van Garcia Jeans

18 Comments

 1. Gefeliciteeerd dames :)

 2. Gefeliciteerd allemaal!

 3. Gefeliciteerd, meiden!

 4. Zonde, maar gefeliciteerd nieuwe meiden!

 5. Gefelicieerd ladies!

 6. Laura

  Gelukkig heb jw mijn mail wel binnen :)

 7. Jacoba Lamers

  Gefeliciteerd!!!

 8. kikiLxo

  heel erg jammer dat de andere dames niet gereageerd hebben nou gefeliciteerd nieuwe winaars :D !

 9. Wat goed dat je dit doet!

 10. Mara

  Wat leuk dat ik heb gewonnen!
  Wel jammer dat mensen dat mensen niet reageren. Is het wel duidelijk wie nu trouwe lezers of eenmalige bezoekers zijn.

  • Dat is inderdaad jammer, maar ik heb liever dat het op deze manier gaat dan dat de producten gaan naar meiden die mijn site eenmalig of niet zo vaak bezoeken (enkel en alleen voor de winactie). Het organiseren van zo’n winactie kost zoveel tijd dat ik ook echt wil dat vaste lezeressen de producten winnen.

 11. Nicole

  Gefeliciteerd!! :-)

 12. Aaah super leuk!
  had ik niet verwacht!
  andere meiden ook gefeliciteerd.!
  xx

 13. Super leuk dat ik heb gewonnen :D
  De andere meiden ook gefeliciteerd he !! :D

 14. Jammer dat ik net te laat was, ik heb in Frankrijk bijna geen blogs gelezen, dus was te laat met het claimen van mijn prijs.
  Maar gefeliciteerd nieuwe winnaars!

 15. Gefeliciteerd allemaal!!

 16. zoe

  fijn dat ik daarvoor alle artikelen moet doorscrollen om te zien of er een uitslag van de winactie is. Sorry hoor maar zoveel tijd heb ik niet. Dit vond ik dus nu toevallig op google maar te laat dus.
  Vind het een beetje raar dat we niet gewoon een mail hebben gekregen? Aangezien ik dat altijd krijg + we deze ook in hebben gevoerd bij de reactie. Mijn mail check ik elke dag een aantal keer, dus laat reageren doe ik nooit.
  Beetje vreemd maargoed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén