Alwéér een nieuwe uitslag winactie 88 matte palette & winnaar Sakura winactie

Pfff… even een grote zucht vanaf hier. De nieuwe winnares van het 88 matte palette heeft ook niet gereageerd. Come on? Serieus? Waarom reageren winnaars niet als ze iets winnen? Daarom nu weer een nieuwe uitslag  en dus ook een nieuwe winnares. Ook kiezen wij gelijk de winnares van de winactie in samenwerking met Sakura.

Wij vinden het natuurlijk vervelend dat winnaressen niet reageren, maar het toont wel aan dat de winnaressen geen vaste bezoekers zijn anders hadden ze de uitslag wel bekeken. Dit is ook de reden waarom wij hebben ingevoerd dat de winnares zelf moet reageren en wij niet mailen. Wij willen alleen dat bezoekers die echt onze website bekijken iets winnen bij ons. Al ben je een nieuwe volger is dat geen punt. Die kunnen ook winnen, maar je moet natuurlijk wel reageren. Dat wilden wij even gezegd hebben haha.

De nieuwe winnares van het 88 matte palette is geworden……..DesireForPolish.
De winnares van de winactie in samenwerking met Sakura is geworden…Mayhan. Mayhan jij mag even je voorkeur voor de geur doorgeven aan ons.

Voor beide dames geldt: gefeliciteerd! Jullie mogen je adresgegevens doormailen naar ons. Jullie kunnen tot en met 31 december 2012, 23.59 uur reageren.

Vorige

Gastartikel – Winterwonderland: de trends voor deze winter

Volgende

Jorinde is jarig!–Winactie (The Body Shop, Rituals, nagellak)

26 Comments

 1. Beetje asociaal dat mensen meedoen maar niet reageren..Maar gefeliciteerd dames!

 2. Jeetje wat jammer.. Gefeliciteerd winnaressen en jullie nu wel reageren he! Jullie hebben nog zo’n 5 weken!

 3. wat vervelend, heb dit zelf gelukkig nog nooit aan de hand gehad. Krijg altijd reactie op mijn mails. Congrats aan de nieuwe winnaars!

 4. congrats aan de nieuwe winnaars, hopelijk reageren ze nu wel:)!

 5. Wat vervelend dames, hopelijk reageren ze nu wel!

 6. Bo

  Wat jammer zeg, maar wel leuk voor de huidige winnaressen :D Tenzij ze ook niet reageren…:’)

 7. Nog even en ik kom die palette gewoon ophalen hoor! xD Gefeliciteerd dames!

 8. Happy, happy, happy! :D Ik heb gelijk gemaild hoor! Ik laat hem niet aan me voorbij gaan :p Ben er heel erg blij mee!

 9. Anita

  Ik lees nu dus pas de vorige uitslag en hier is de asociale, ik heb het bericht helemaal gemist, sorry veel plezier met het 88 matte palette DesireForPolish.

 10. Wat jammer dat sommigen niet reageren. Vind het wel slim om zo de winnaares bekend te maken. Gefeliciteerd meiden!

 11. manuela

  beetje jammer!

 12. Deb

  Sjonge jonge wat een ondankbare gasten zitten er toch tussen! De nieuwe winnares is er hopelijk wel blij mee. Gefeliciteerd dames!

  • Deb

   Ik zie net dat de eerdere winnares alsnog heeft gereageerd. Wel sportief van haar om een bericht achter te laten ook al is haar prijs alsnog aan haar neus voorbij gegaan…

 13. Ook niet leuk dat ze niet reageren. Laat idd zien dat het geen vaste bezoekers zijn. Als je mee doet met een winactie dan hoop je toch dat je wint en dan houd je dat toch in de gaten??!!

 14. Mara

  Ik vind het wel slim van jullie. Het is natuurlijk vervelend om telkens weer een ander te moeten kiezen, maar zo weet je wel zeker dat het iemand is die jullie ook regelmatig bezoekt.
  Hopen dat het nu wel goed gaat (:

 15. Mayhan

  heel erg leuk dat ik heb gewonnen, dankjewel!! ik heb mijn voorkeur en mijn adres al naar jullie gemaild!

 16. Mieke

  Er zijn zoveel meiden die uit hun dak zouden gaan met zulke mooie kadootjes, jammer dat sommigen dan niet reageren. Maar wel gedurfd (positief bedoeld) van de vorige winnares dat ze hier toch een comment plaatst. Winnaressen, veel plezier met jullie prijs!

 17. Jammer dat mensen niet reageren! Maaar voor de gene die nu wint natuurlijk wel leuk!!

 18. Thea

  Wat jammer dat de vorige winnares het berichtje gemist had! Iedereen kan een keertje wat missen toch? Wel leuk en sportief dat ze de nieuwe winnares even feliciteerd!

 19. Tja, dat is niet slim inderdaad! Maar nieuwe winnares: gefeliciteerd! :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén