Gastartikel – Winterwonderland: de trends voor deze winter

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd om je garderobe een oppepper te geven. Welke mode trends mag je dit seizoen niet missen? Team The Bulletin selecteerde voor jullie de mooiste trends voor de komende maanden.

clip_image002
Emilio de la Morena A/W 2012

De cape
De cape kent vele gedaantes. Van deftig en futuristisch tot bijna ‘supermanachtig’. Feit is en blijft dat de cape mijn absolute favoriet is. Kies voor roodkapjes rood, bombastisch zwart met lederen details of bosgroen.

clip_image003
Louis Vuitton A/W 2012

Statement jewellery
Kijk je oma lief aan voor een paar prachtjuwelen voor om je hals, aan je vingers of in de oren. Dit seizoen zijn de grote versierders een must. Ook op je kleding schitteren de blingers je tegemoet. Houd het wel subtiel. Eén statement piece is meer dan genoeg om een verpletterende indruk te maken.

clip_image004
Rag & Bone A/W 2012

Rok + broek
Ga je vandaag voor een rok of broek? Kiezen hoeft niet meer. Deze winter draag je je rok of jurk gewoon over je broek. De ideale manier van layering en, vooral met temperaturen onder het vriespunt, een fijne trend die ik warm omarm.

clip_image006
Gianfranco Ferré A/W 2012

Lovely leather
Stoer maar geraffineerd. Ook deze winter is leer niet weg te denken uit je garderobe. Het bikerjasje is ook dit seizoen een must have en kan eigenlijk altijd. Maar ook andere mode items worden deze winter vergezegeld door een laagje leder. Kies voor een stoffen blazer met leren mouwen, een sexy zwart leren jurkje of jassen met stoere lederen accenten. Leren broeken zijn daarnaast ook nog steeds een must have. Zowel in zwart als in steenrood.

clip_image008
Chloé A/W 2012

Oversized knits
Een koude winter vraagt om een warme trui. Met de oversized sweater trend is dit geen enkel probleem. Kies voor lekker groot (boyfriend-fit) en het liefst met een retro print. Combineer deze trend met een skinny jeans of strakke (koker)rok om het slouchy effect te vermijden.

Kijk voor meer modetips en trends op fashion blog The Bulletin!

 

Vorige

Hema – Holografische nagellak

Volgende

Alwéér een nieuwe uitslag winactie 88 matte palette & winnaar Sakura winactie

  1. Leuk om te lezen/kijken maar niet echt mijn ding hihi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén