L’Oréal Professionnel Intense Repair haarmasker

1
Een paar maanden geleden ontving ik een haarmasker van de webshop Haar & Zo. Ik koos voor het Intense Repair haarmasker van L’Oréal Professionnel. Een voedend masker wat bedoeld is voor droog haar. Dat klonk goed, want mijn haar is ontzettend droog aan de onderkant. Ik heb het masker enkele maanden getest en vandaag deel ik mijn mening over dit masker.

2
Het masker vind ik geen bijzondere verpakking hebben. Dit is niet heel erg, maar ik vind het wel altijd leuk als een merk aandacht besteed aan een verpakking die eruit springt zodat ik mij het product nog beter kan herinneren.

Fall make up 059
Het is net zoals de meeste haarmaskers, een lekkere grote pot met veel inhoud. Er zit 200 ml in deze pot. Ik denk dat ik ongeveer 15 – 20 keer met zo’n masker kan doen.

Fall make up 082
Je maakt de pot open door middel van een draaidop. Je ziet de masker structuur al goed zitten. Ik vind een ongebruikte pot er altijd zo goddelijk uit zien. Ik kan dan niet meer wachten om er lekker in te graaien en het product te gaan gebruiken. Het ziet er uit om meteen gebruikt te worden!

Fall make up 069
Fall make up 072
De ingrediënten.

Fall make up 091
Het is geen extreem dik masker, want ik ken dikkere maskers dan deze, maar het masker is ook niet ontzettend dun. Zoals je hier kunt zien glijdt het masker niet van mijn vinger af. Zo stevig is hij dan weer wel. Ik vond hem persoonlijk wel wat aan te dunne kant, maar hierdoor doe je ook weer langer met dit masker. Je kunt voor jezelf bepalen of je dit als een voordeel of een nadeel ziet. Ik hou zelf meer van dikke, romige maskers. Ik heb dan meer het idee dat ik een luxe product voor mijn haar gebruik. Dit masker leek qua structuur en dikte op de conditioner die ik gebruik. Hierdoor had ik minder het idee dat ik een masker gebruikte.

Jullie voelen het misschien al aankomen, ik ben niet heel erg tevreden over dit haarmasker. Het is geen slecht haarmasker, maar het doet niet goed genoeg voor mijn droge haar. Hij lijkt qua structuur erg op mijn conditioner en doet ook niet meer voor mijn haar dan mijn conditioner. Hij voedt mijn haar wel en maakt het ook wel zacht, maar na gebruik van dit masker heb ik nog steeds klitten en is het aan de onderkant nog steeds droog. Natuurlijk merk ik wel verschil dan wanneer ik helemaal geen conditioner of masker gebruik, omdat ik anders helemaal niet door mijn haar heen kom. Maar hij doet niet genoeg om er enthousiast over te zijn.

Ik heb het masker op vele manieren proberen te testen. Van 1 x per week gebruiken tot 3 keer per week gebruiken. Het maakte voor mij geen verschil helaas. Ik vind dit erg jammer, omdat dit masker niet in de drogisterij te koop is, maar enkel en alleen bij kappers , webshops en groothandels. Het is een wat moeilijker verkrijgbaar product en daarom zijn mijn verwachtingen nog hoger dan bij een product uit de drogisterij. Ik ga het masker wel volledig opmaken, omdat het geen slecht product is. Hij voldoet echter niet aan mijn wensen en verwachtingen, omdat ik betere producten gewend ben.

Dit masker is te koop in de webshop van Haar & Zo en kost € 9,67 exclusief BTW.

Heb jij wel eens producten van L’Oréal Professionnel geprobeerd? Zo ja, heb je nog aanraders?

Vorige

Winactie – 5 x Kryolan make up kalender

Volgende

Nieuwe winnaressen winactie weken

10 Comments

 1. Wat jammer dat dit masker tegenvalt, had ik niet verwacht!

 2. Oh wat gek dat jij hem niet fijn vind, ik had hier een aantal proefjes van en ik vond het echt een onwijs goed masker! Ik wil deze echt nog in het groot kopen! :-)

 3. kikiLxo

  best prijzig voor zo een masker ik gebruik een haar masker voor de lush betaal je misschien wel een paar euro meer maar dan heb je wel wat voor je geld :D fijnen& duidelijke revieuw amanda !

 4. Jammer dat hij tegenvalt! Ik dacht dat hij juist lekker zou zijn!

 5. faat

  Jammer dat hij niets voor je doet!

 6. Jammer zeg dat ‘ie zo tegenvalt!

 7. Jammer dat de werking niet is zoals je het hoopte! Ik vind over ‘t algemeen de haarmaskers van Loreal wel fijn, maar deze zal ik zeker skippen.

 8. jammer. en ja zo’n lekker dik haarmasker vind ik ook fijner.

 9. Ik heb deze ook eens gebruikt en ik vond hem best ok. Voor mij werkte het maar iedereen is nu eenmaal anders en heeft ook andere voorkeuren. Keuze genoeg gelukkig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén