Dove color care herstellend haarmasker

dove tbs 096

Zelf ben ik verslaafd aan haarmaskers. Mijn haar klit en pluist enorm van zichzelf en met een haarmasker weet ik dat tot op zekere hoogte te beperken. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de Dove color care herstellend masker. Zou dit mijn favoriete haarmasker van Elvive kunnen verslaan? Lees dan even verder.

dove tbs 098

Productomschrijving: Dove Color Care is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te helpen herstellen. Het Herstellend Masker maakt je haar sterk, zacht en geeft het een extreme stralende glanzende kleur.

dove tbs 050

De pot zelf is niet rond en vind ik qua vorm leuk gevonden. We willen tenslotte wel eens wat anders toch? Hij draait ook makkelijk open, wat ik erg belangrijk vind. De geur is lekker zoet en ruikt naar een lekker kappersproduct. De structuur is lekker dikkig, waardoor het product niet zo van je vingers afvliegt.

dove tbs 049

Het maakt mijn haar zacht, maar net niet zo zacht als mijn favorietje. De geur blijft nadat ik het gewassen heb ook niet lang hangen, wat ikzelf altijd jammer vind bij een product. Of het langer een levendige kleur voor mijn haar behoudt vind ik moeilijk om te zeggen. Ik zie geen verschil met een ander haarmasker qua haarkleur en ik verf mijn haar altijd. Ik zou dit product zelf niet kopen omdat het qua prijs/kwaliteitsverhouding onder doet voor mijn geliefde Elvive haarmakser.

Een pot Dove color care herstellend haarmasker bevat 200 ml, kost € 6,99 en is te koop bij de drogist.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

Vorige

Essence Limited Editon Class of 2013, de glitter nagellak!

Volgende

Halloween Cakes/Baksels

14 Comments

 1. Ik ben momenteel nog een grote liefhebber van een conditioner van Lush, welke mijn haartjes echt die glanzende boost geef.

 2. het lijkt me een erg fijn haarmasker! miss maar eens proberen

 3. Ik ben gek op haarmaskers. Van Dove heb ik er nog nooit eentje geporbeerd, misschien maar eens doen :)
  Liefs

 4. de verpakking heeft een grappige vorm :)

 5. Ik heb deze ook en hij ruikt zo lekker!

 6. Bo

  De meeste zijn er zo lovend over..nu MOET ik het gewoon ook uitproberen haha. Weer een excuus om mezelf te verwennen (:

 7. Hij lijkt me fijn! Ik gebruik eigenlijk geen haarmasker, maar na dit artikel ga ik het wel weer eens opakken!

 8. het masker zelf lijke me best fijn, maar ik vind het nooit zo fijn als het in een pot zit.. dan moet ik weer eerst mijn handen afdrogen voorda tik er met m’n vingers in ga.. Doe mij maar een tube :P

 9. Hm, ik had er meer van verwacht eigenlijk.

 10. Ik gebruik eerlijk gezegd bijna nooit haarmaskers.xx

 11. Hmm misschien dat ik dan het Elvive masker eens ga proberen ;) Ik gebruik eigenlik nooit maskers, terwijl het denk ik wel goed zou zijn voor mijn oh-zo-droge-en-pluizige haar!

 12. Lijkt me best fijn dat masker! Misschien moet ik hem maar eens gaan proberen.

 13. Deb

  Ik gebruik eigenlijk geen haarmaskers, heel af en toe een van Dr Schwarzkopf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén