Essence Limited Editon Class of 2013, de glitter nagellak!

essence 012
Als er een deel opviel uit de Limited Editon collectie Class of 2012 dan was het wel de glitter nagellak. Zoals jullie konden zien in het artikel van gister, nam ik de poeder mee. En niet alleen de poeder, maar ook de glitter nagellak.
 

essence 013
Het is een glitternagellak die als basiskleur (daarmee bedoel ik dus niet de kleur van de glitters, maar de kleur nagellak waar de glitters in drijven) is grijs. In deze grijze kleur zitten grote en kleine zilveren glitters en shimmers. Erg mooi! Maar hoe pakt hij aan op de nagels? Is hij wel zo mooi als hij eruit ziet? Jullie konden het natuurlijk al aan de eerste foto zien.. hij is geweldig!

Sorry voor de slechte foto’s, maar zoals ik gisteren al uitlegde ben ik laat thuis en moet ik het doen met wat ik heb. Ik ben al blij dat er ieder geval nog wat scherpe foto’s tussen zaten.

1
Ik draag als basislak een zwarte kleur van P2 die 500 eternal heet. Hiervan draag ik twee laagjes. Van de glitter lak draag ik ook twee laagjes om zo het mooiste effect te krijgen. Zo krijg je iets meer glitters en kun je deze beter verspreiden op plekken waar nog geen glitters zitten. deze glitterlak heet 01 college hero.

essence 012
Als je het mij vraagt is deze glitter een echte aanrader. Het effect ziet er erg mooi en leuk uit. Ik kreeg ook al een leuke opmerking van een collega! Deze combinatie doet mij een beetje denken aan oud en nieuw. Maar dat betekend niet dat je dit lakje alleen dan kunt dragen. Draag hem wanneer je wilt, want hij zo ontzettend mooi. Ik weet zeker dat je leuke reacties zult krijgen.

Deze nagellak is Limited Edition dus als je hem wilt hebben zou ik gaan rennen naar de winkel voordat hij uitverkocht is! Hij bevat 8 ml en kost slechts € 1,99.

 

 

 

 

Vorige

Unboxing video – Enchantra (Sugarpill!), Herome, Golden Rose

Volgende

Dove color care herstellend haarmasker

27 Comments

 1. Ahw, ik vind de glitters mooi! De rest van de collectie vind ik best wel tegenvallen, maar die glitters zijn echt gorgeous! <3_<3

 2. Hij geeft een erg mooi effect ! Je zou het zo niet zeggen als je de glitter in het potje ziet.

 3. Pretty zeg! Echt werkelijk prachtig. Deze heb ik niet gezien bij mijn kruidvat.

 4. wauw hij is zoveel mooier da in het potje!\xx

 5. Wauw de glitters staan erg mooi , vooral met dat laagje zwart eronder !

 6. Lin

  Wat een tof lakje, ziet er leuk uit!

 7. Heel erg mooi vooral op een zwarte ondergrond! Ik wil hem ook!

 8. Ik vind dit zo’n mooie glitterlak!

 9. mooie combinatie :)

 10. Deb

  Wow! Wat een geweldige combi, echt super feestelijk!!

 11. Ik vind het nagellakje echt super! Vooral de combinatie tussen zwart en zilver vind ik mooi <3

 12. ik heb er serieus net nog mee in mijn handen gestaan maar niet meegenomen XD

 13. Ik had hem laten staan, omdat ik hem toch niet zo bijzonder vond. Maar hij is wel heel erg mooi zeg! Vooral de combinatie met de zwarte lak is perfect!

 14. Wauw, lovely combination Aman! Mooie nagels ladybug, netjes verzorgd ook. :) De zwarte lak is echt goed dekkend om te zien, maar de glitters daar overheen. HEY! Haha, je reageert nu op mijn blog, zie het op mijn iPhone.

 15. Vind de hele collectie een beetje tegenvallen maar dit lakje is wel gaaf! Maar ik ben momenteel meer van de creamy lakjes dus ik laat hem toch liggen denk ik;-)

 16. Hij is inderdaad heel erg mooi!

 17. Nog een dupe van de OPI Nicki Minaj glitterlak? haha!

 18. me

  Ik heb hem ook, samen met het poeder en het toilettasje eigenlijk de enige producten die ik interessant vond.

 19. Wauw, die mag je wel aan mij geven hoor :D

 20. Oeh, mooi lakje! :)

 21. Wat een prachtige combinatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén