Hema – Kerst nagellak

glitter look nagellak pupa hema 046
Hema komt de laatste tijd met ontzettend mooie, speciale lakken. Het verbaasd mij echt! En toen ik deze lak zag wist ik dat ik hem mee moest nemen, want het is een typisch kerstlakje. En hoe kun je die nou laten liggen voor dat geld? Jullie moeten kennis maken met dit lakje.

glitter look nagellak pupa hema 061
Waarom is dit lakje zo speciaal? Nou heel erg simpel, hij is rood met gouden sparkles! Wow en dat voor de Hema. Swatches zeggen meer dan woorden dus bekijk snel de foto’s die ik heb gemaakt.

glitter look nagellak pupa hema 048
glitter look nagellak pupa hema 051
glitter look nagellak pupa hema 053
Mooi he? Ik had dit zeker niet verwacht van de Hema. Jullie waarschijnlijk ook niet. Helaas dekt hij pas bij drie lagen, maar daarentegen heb je wel een heel mooi lakje. Je kunt hem natuurlijk ook als topcoat over een basisrode lak dragen.

glitter look nagellak pupa hema 060
glitter look nagellak pupa hema 069
Het potje vind ik mooi en stijlvol en dan heb ik het nog niet eens gehad over de inhoud van 11 ml. Een leuk gevuld potje kan ik zeggen voor die € 3,00. Want dat is de prijs van deze schoonheid.Het kwastje lakt trouwens ook prima. Deze kleur heet trouwens 823.

Mocht je nog geen lak voor Christmas hebben, haal deze. Je bent gelijk klaar en je nagels zien er uit om bij te ‘’shinen’’ like a vampire Winking smile Dat is wat mijn kleine vampiertjes immers doen tijdens Kerst. En nu niet gelijk denken aan bloed door deze rode kleur, want dan vallen er doden. En dat willen we niet tijdens Kerst! We willen alleen maar blijdschap zien.

Welke lak ga jij tijdens Kerst dragen?

Vorige

Winnaar Truly Yours Kerst box

Volgende

NYC – Oogschaduw Quatrro Paletten

30 Comments

 1. Ik hou toch meer van matte rode lakjes, maar vind deze toch wel erg mooi!

 2. Prachtig met de shimmers erin!

 3. Welk nummer heeft dit lakje? Ik vind hem erg mooi! Het rood maakt hem chique en de shimmers geven het een leuke twist!

 4. oeh! prachtige lak zeg.

 5. wauw die is idd heel mooi! Ik heb laatst wel 3 andere lakken gekocht van de hema :) Je weet nu echt niet meer waar je moet kijken in het hema nagellakschap: zó veel kleurtjes!! Misschien ga ik deze wel dragen voor kerst :D

 6. een rode glitternagellak!

 7. Ik hou zelf niet echt van rode nagellak. Behalve…. als er glitters doorheen zitten dan vind ik het meestal wel leuk! Je hebt trouwens echt super mooie lange nagels. Jullie waren niet zo enthousiast over trind toch? Wat gebruik je dan voor je nagels? Ben heel benieuwd!

 8. Bo

  Mooi lakje met al die shimmers erin!

 9. OMG Jouw nagels zijn zo mooi lang! Ik vind het een erg mooie rode lak. Ik denk dat ik iets groens en glitterigs ga dragen, waarschijnlijk Winter Holly van China Glaze.

  • Hihi, ben ook heel blij met ze. Weet hoe het is om korte stompjes te hebben. Daarom waardeer ik nog meer dat ik ze heb :D Oeh, groen en glitter klinkt zeker goed!

 10. Wat mooi zeg! Jammer dat ie pas na 3 lagen dekt, daar heb ik geen geduld voor…

 11. Eerlijk, het is niet mijn kleur. En ook vervelend dat hij niet zo goed dekt :-(

 12. Prachtige kleur! Inderdaad heel leuk voor kerst!

 13. Lin

  Wat een schitterend lakje! Ik ben sowieso fan van alle rode glitterende nagellak…. ;)

 14. Prachtige rode kleur<3
  xxx

 15. Ik ben verliefd op je nagels! En op het lakje!

 16. Superleuk lakje, echt heel gaaf voor kerst inderdaad!
  Liefs,x

 17. oeh mooie shimmer zit er in :D

 18. wat een prachtig kleurtje!

 19. Wauw, mooie kleur! Die shimmers erin maken het echt heel feestelijk. Jammer dat hij niet gelijk dekt, maar op de één of andere manier heb ik dat altijd met Hema nagellak :(

 20. Mooie kleurtje is het!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén