Astor – Lila nagellak

glitter look nagellak pupa hema 127
Lila nagellak is een soort lak dat je nooit ergens kunt vinden. Althans met dat probleem heb ik te maken. Een mooie lila nagellak is gewoon moeilijk te vinden en te verkrijgen. Toen ik in Duitsland dit kleurtje zag liggen twijfelde ik geen moment en nam hem mee. Want wanneer zou ik immers weer de kans krijgen om zo’n kleurtje te kopen? Niet dus. Is dit dan de lak waar ik al tijden naar op zoek was?

glitter look nagellak pupa hema 140
Deze nagellak is van de lijn Fashion Studio van Astor. Het is de kleur 3004. Een beetje een saaie naam naar mijn mening. Een naam in plaats van cijfers is toch altijd leuker! De verpakking vind in stijlvol en chique. Als je er een paar naast elkaar zou hebben staan denk ik dat dat erg mooi zal staan.

glitter look nagellak pupa hema 118
glitter look nagellak pupa hema 124
De kleur is echt lila. De kleur die ik zocht, dus ik was erg blij toen ik weer in Nederland was en deze nagellak kon gaan swatchen. Ik had twee laagjes nodig om dit effect te bereiken en dat vind ik prima. Drie lagen had ik teveel gevonden, maar dit is gewoon zoals het hoort te zijn. De kleur is ook precies wat ik zocht. Ik heb wel een Catrice lak in een lila kleur, maar die is iets te licht en heeft drie lagen nodig. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze nagellak heb gevonden en kan hem je aanraden als je nog een lila lak zoekt.

De lak bevat 6 ml, kost € 2,95 en is te koop bij de DM in Duitsland.

Vorige

Shoplog – Riverdale, ICI Paris XL, Da, Superstar

Volgende

Geurkaarsen Primark

23 Comments

 1. Erg mooi kleurtje!.En wat heb jij een geweldige prachtige nagels! Ik ben jaloers..

 2. Ik vind de kleur wel echt heel erg leuk!

 3. hij is wel erg pretty ;D

 4. Heel erg mooi kleurtje! :-)

 5. Deb

  Mooi lakje en wat heb je toch gorgeous nagels meid!

 6. Wauw, mooi lakje is dit!

 7. Wat een mooie kleur, echt lila! Ik ken het merk zelf niet maar ziet er goed uit.
  Als je nog een tweede goed dekkend lila lakje zoekt ;-) dan is Bourjois echt een aanrader, ik heb daar een lila lakje van en die dekt echt heel goed en heeft een mooie glanzende finish. Ik weet niet hoe hij heet, maar het is met die lange puntige dop ;-)

 8. Heb zelf ook zo’n kleurtje, love it!

 9. Wat een prachtige kleur :-)

 10. Mooie kleur! Vind het altijd zo jammer dat er maar weinig lila nagellak te koop is, het is zo’n leuke kleur!

 11. apart maar gaaf kleurtje, ik hou wel van zachtere kleuren

 12. Ohhh.. zo zacht en feminine. ^_^

 13. echt een mooi kleurtje. wel echt een zomerkleur vind ik!

 14. Wow echt een heel mooi kleurtje! Ziet er echt goed uit :D

 15. Wat een prachtige kleur!

 16. mooi kleurtje. ik kende het merk niet maar ziet er goed uit.

 17. Tof kleurtje zeg, en wat groeien jouw nagels snel Aman :P

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén