Geurkaarsen Primark

ditisons 005
Aangezien ik erg van geurkaarsen houdt en ik twee geurkaarsen van de Primark had meegenomen, zal ik ze vandaag voor jullie gaan reviewen.

ditisons 005

Deze geurkaarsen zitten in een glazen potje en zijn 7 centimeter hoog en 5,5 centimeter breed. De deksel op het potje is ook van glas en door middel van plastic aan de binnenkant van de deksel sluit de dop goed op het potje en valt er dus niet af. Ik heb de geuren Cotton Fresh en Spiced Rose gekocht. De kaarsen beloven 12 uur te branden.

ditisons 004

Ik ben helaas niet tevreden over deze geurkaarsen. Als je aan de kaars ruikt, zonder dat hij brandt ruikt je de kaars goed. Zodra ik de kaars aansteek ruik je helemaal niets meer. Op een gegeven moment was het lontje ook opeens weg, zodat ik de kaars niet eens helemaal kon opbranden. Dus zelfs als je hem voor de sier en niet voor de geur wilt branden is dus geen optie . Conclusie: een niet geurende kaars die je niet eens helemaal kunt opbranden. Deze kaarsen zal ik niet meer aanschaffen! Ik had trouwens ook de Large Tealights in Jasmine & Bamboo gekocht. Deze kon ik wel helemaal opbranden, maar geurde ook maar minimaal.

ditisons 006

Deze geurkaarsen van de Primark kosten € 1,00 per stuk.

Zijn jullie bekend met deze kaarsen en wat is jullie ervaring ermee?

Vorige

Astor – Lila nagellak

Volgende

Barry M – Feather nagellak

17 Comments

 1. Jammer dat je de geur niet ruikt. Is toch wel fijn bij eengeurkaars ;)

 2. Oo balen zeg dat ze niet zo goed zijn!

 3. Jammer dat ze tegenvallen, ik koop ook eigenlijk nooit iets anders dan sieraden of kleding bij de primark.

 4. Haha, ja dat valt een beetje tegen; een geurkaars waarvan je de geur niet ruikt!

 5. he bummers >.< had er wel wat meer van verwacht!

 6. Oh wat jammer! Gek dat het lontje ook weggaat..
  Tip: bij Ikea hebben ze ook veel geurkaarsen die echt lekker ruiken en ook nog als ze branden ;-)

 7. Oh wat jammer! Fijn dat je zo eerlijk bent. Weten wij tenminste dat we ze niet moeten kopen.

 8. Wat jammer! Geur is toch wel een must bij een geurkaars.. ;) ik had dat laatst bij een Rituals geurkaars, die rook heel lekker als hij uit was, maar helemaal nergens naar als ik hem brandde, zo jammer!

 9. Wat jammer dat ze brandend niet meer te ruiken zijn! Zonde! Anders waren het lekkere budget kaarsen geweest.

 10. Wat jammer zeg, dat deze kaarsen zo tegenvallen!

 11. ik heb ook wel eens van deze geurkaarsen gehad en ik heb die ervaring die jij hebt niet, ik vind het heerlijk ruiken en het kan bijna opbranden!

 12. ik

  Merk je wel vaker bij de (goedkope(re) geurkaarsen, zo ruik je ze maar geuren tijden s het branden ho maar. Helaas vindt ik dure geurkaarsen van 10 to wel 30 euro dan weer teveel geld maar ik heb wel een tip: de geurkaarsen van Airwick, te koop bij de Action…die geuren tijdens het branden en, ook belangrijk…ze branden echt helemaal op en dat voor nog geen 2 euro.
  Ik heb deze week wel een geurkaars meegenomen die bij V & D in de opruimbak lag, van 8 voor 3 euro en een voor mij totaal onbekend merk. Rook goed in de winkel, nu even afwachten wat het doen bij branden, hopelijk geurt hij beter dan die van de Ikea die nu brandt want ik ruik niets van de citroen die hij zou moeten verspreiden….ach straks wel een mooi opbergpotje met een mooi dekseltje hahaha

 13. Ah men, jammer dat je hem niet ruikt als hij aan het branden is! Hey, daarvoor koop je hem niet. Alhoewel de kleurtjes wel leuk zijn. ^^

 14. leuke review. ik had er ook een geprobeerd en was er ook niet tevreden over

 15. wow lijkt mij heerlijk! Niet duur ook voor zo grote pot!

 16. Oh jammer dat hij amper ruikt.. ik heb zelf vanille gekocht, maar houd hem dan maar als decoratie denk ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén