Opgemaakt geurkaarsen & waxmelts van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 039
Het was mij even ontschoten, de opgemaakte producten van het afgelopen half jaar, maar nu ga ik weer verder en dit keer met de geurkaarsen & waxmelts die ik het afgelopen half jaar heb opgemaakt.

Het is alweer even geleden dat ik de producten voor het laatst heb geroken dus ik ga proberen zo goed mogelijk te omschrijven hoe de producten roken, maar ik heb de producten niet meer bij me om ze opnieuw te kunnen ruiken. Ik moet het dus even uit mijn hoofd doen.

opgemaakt deco tafel 035
De eerste twee kaarsen die je ziet zijn van Bolsius in de geur meloen & cranberry. Deze kaarsen moest ik nog opmaken voordat ik ging verhuizen, omdat ze anders teveel ruimte zouden innemen in de kast. Bolsius kaarsen zijn van slechte kwaliteit en ik kan ze dan ook niet aanraden. In de pot ruiken ze heerlijk, maar zodra je ze aansteekt ruik je er niets meer van. Ik vind de kaarsen daarom weggegooid geld en zal ze nooit meer kopen hoe verleidelijk ze ook ruiken in de pot haha.

De derde kaars is een cranberry kaars van een merk dat ik mij niet meer herinner. De kaars rook net zoals de Bolsius kaarsen nergens naar en als ik hem weer zou tegen komen zou ik hem niet weer opnieuw kopen.

De vierde kaars is van De Tuinen in een kaneel geur. Ook deze kaars rook ik niet als hij brandde terwijl hij in de pot wel sterk naar kaneel rook. Erg jammer, want ik had hier meer van verwacht.

De vijfde kaars is weer een kaars van Bolsius in de geur citroen. Ik denk hetzelfde over deze kaars, omdat hij dezelfde kwaliteit heeft als bovenstaande kaarsen.

opgemaakt deco tafel 050
De zesde geurkaars is er een van Bath & Bodyworks in de geur Fresh Balsam. Ik heb deze geurkaars alweer eventjes geleden gekocht. Ik heb gemerkt dat de geurkaarsen van Bath & Bodyworks beter ruiken als je ze net hebt gekocht dan dat je ze een paar maanden laat staan. Mijn tip is dan ook om er niet teveel in één keer te kopen en ze in voorraad te houden. Dit gaat echt ten koste van de kwaliteit. De kaarsen zijn al niet goedkoop (zo’n € 6,00 per kleine geurkaars) en als je geur dan ook nog verloren gaat is dat enorm zonde). Deze kaars rook ik wel goed als ik de kamer binnen kwam. Hij rook heerlijk naar een winterse boswandeling en ik vond het echt jammer dat deze kaars op was. Hij ging ook een paar weken mee en ik hoefde hem maar een uurtje te branden om de hele kamer heerlijk te laten ruiken in plaats van de hele avond.

opgemaakt deco tafel 048
Dan een geurkaars wat ik razend enthousiast over ben, namelijk een van Sissy-Boy! Deze is in de kleur Flower. Ik kocht deze geurkaars met een paar andere geurkaarsen in de sale en ben echt verast. Wat een onwijs lekkere, maar kwalitatief ook goede geurkaars. Deze ruikt nog sterker en langer dan die van de Bath & Bodyworks. Dit is zelfs de beste geurkaars die ik ooit heb geprobeerd (hij verslaat ook die van de Rituals dames en dat zegt wel veel). De geur is ook onwijs lekker en blijft heel goed hangen. Hij ruikt naar bloemen en is perfect voor de zomer. Dit is een lage versie, maar je hebt ook hogere versies. Jammer dat de geurkaarsen wel wat prijziger zijn (€ 6,95 voor een lage kaars). Ik wil van de winter de geur Mirre zeker eens uit proberen, omdat deze in winkel onwijs lekker rook, maar helaas niet in de sale was.

opgemaakt deco tafel 053
Ik heb ook nog vijf waxmelts opgemaakt van waxmelts.nl. De geur Island Oasis ruikt naar de zomer. Een lekkere geur voor een gezellige avond. Mijn zus vond deze geur ook erg lekker. Black Magic is meer een geur voor de winter en ruikt naar bessen. Ik vond hem niet heel bijzonder. Twilight Woods rook uniek en lekker. Een mysterieuze, bosachtige geur waarbij je zeker wat aparte kruiden ruikt. Ik vind het echt een enorm lekkere geur en ik heb er zelfs weer eentje van gekocht, omdat hij zo lekker ruikt. Snow is een geweldige geur voor de winter. Hij ruikt heel fris naar de winter en ik zou hem zo weer opnieuw kopen. Christmas Splendour ruikt naar de kerst en de kaneel ruik je er zeker in terug. Ik vind het een lekkere geur voor kerst, maar zou hem niet iedere dag branden. Hij ruikt daar te sterk voor. Voor speciale gelegenheden is hij dan wel weer perfect. Mijn aanraders? Twilight Woods voor als je van unieke geuren houdt en Snow voor als je gek bent op de winterse geur.

Voor mijn doen heb ik een hoop kaarsen & waxmelts opgemaakt en nu ik op mijzelf woon zal ik nog veel vaker kaarsen & waxmelts opmaken. Bijna iedere avond brand ik wel waxmelts, maar omdat je met die van waxmelts.nl zo lang kunt doen gebruik ik er misschien twee per maand. Mijn voorraad is dan ook nog lang niet op. Als je lekkere, betaalbare en goede waxmelts zoekt kan ik je die van waxmelts.nl echt aanraden. Mijn reviews vind je hier & hier terug.

Heb jij nog kaarsen of waxmelts die je kunt aanraden? Zo ja, welke zijn dat?

Vorige

Mijn persoonlijke Dit is ons tas! (+ winactie)

Volgende

Uitslag winactie shoptegoed Digitransfer

  1. Ik vind geurkaarsen ook heerlijk! De laatste tijd maak ik er vooral veel op van de IKEA. De geurkaarsen van Primark zijn ook een aanrader!

  2. Wat een heerlijke kaarsen <3 Ik heb er ook 1 van vtwonen en die is ook erg fijn!

  3. Dat zijn er heel wat! Lekkere kaarsen :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén