Mijn persoonlijke Dit is ons tas! (+ winactie)

tas, sandalen 021
Als blogger vind ik het altijd erg leuk en speciaal om iets van mijn blog bedrukt te hebben. Denk aan visitekaartjes, sleutelhanger etc. Sinds kort heb ik ook mijn eigen, persoonlijke Dit is ons blog tas. Super leuk en vandaag laat ik hem aan je zien.

tas, sandalen 024
tas, sandalen 020
Het is een draagtas die je makkelijk in je tas kunt stoppen als je gaat shoppen. Ideaal, want hij neemt niet veel ruimte in beslag en er past onwijs veel in. Erg leuk om hiermee rond te lopen, want ik ben hartstikke trots op mijn blog. Ik heb gekozen voor een roomwitte kleur, omdat ik dit persoonlijk mooier vind dan spierwit. Door de ‘zwarte pitjes’ ziet de tas er oud uit. Leuk detail! De letters zijn er opgedrukt, maar dit zie je eigenlijk niet, omdat ze heel stevig vast zitten. Ik kan ze er ook niet afkrabben. Hieraan merk ik dat de kwaliteit goed is. Ook de tas zelf is van stevig materiaal gemaakt. Deze tas kost € 11,00 en dit vind ik erg meevallen voor zo’n stevige en kwalitatief goed bedrukte tas.

In samenwerking met Digitransfer, waar de tas vandaan komt mag ik een tegoed van € 30,00 verloten onder één van mijn lezeressen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen t-shirt, trui, poster, spandoek, vlag etc. laten bedrukken. Genoeg keuze dus! Ook leuk om voor meerdere personen in je omgeving als cadeau iets te laten bedrukken. Of om met vriendinnen allemaal hetzelfde te laten bedrukken als je een feestje of gezamenlijk vakantie hebt.

Het enige wat je moet doen om kans te maken is een reactie achter te laten en mij te laten weten wat jij zou laten bedrukken en wat je erop zou bedrukken. Misschien een quote, of een persoonlijke tas met je naam? ik ben erg benieuwd naar jullie bedrukkingen!

Mocht je comment niet verschijnen, stuur mij dan een e-mail met jouw reactie naar info@ditisons.nl. Zo weet je in ieder geval dat je reactie bij mij is binnen gekomen en dat je meedoet met de winactie.

De winactie loopt tot en met 23 juni. Daarna zal ik contact op nemen met de winnares.

samenwerking2

Vorige

5 beautytips uit Griekenland

Volgende

Opgemaakt geurkaarsen & waxmelts van het afgelopen half jaar

 1. Mijn zoon heeft een hele leuke hoody met zijn naam Tim erop.
  Deze word helaas te klein.Kleine jongetjes worden groot.
  Nu zag ik dat Digitransfer dit ook in het assortiment heeft.
  Ik zou dus gaan voor een hoody met zijn naam erop.

 2. Ik zou vermoedelijk kiezen voor een canvas. En daar dan een foto van mijn man en mezelf op laten drukken. Ik zie die speciale foto als onze alternatieve trouwfoto. (Tijdens onze trouwdag zijn namelijk helemaal geen foto’s gemaakt.)

 3. wat een gave tas! super leuk dat je shoptegoed weg mag geven! ik zou een t-shirt bedrukken met de tekst: I know everything Aboutfashion.nl. Maar zit stiekem ook te twijfelen tussen deze tas, want die is ook wel erg tof!

 4. kim

  Ik zou een canvas doek laten bedrukken met een foto van mij en mijn zusje voor mijn vader. Omdat hij niet meer bij ons woont en we dit beloofd hadden als cadeau! We hebben alleen nog geen leuke foto samen..!

 5. Wat een ontzettend leuk actie, en tjonge wat kan kiezen dan moeilijk zijn….ik zou zelf kiezen voor een spandoek, omdat dit wel een heel apart item is voor in v je woonkamer…daar zou ik dan een zelfgemaakte natuurfoto op zetten, gemaakt op een moment dat ik mijzelf super relaxt voelde, toen ik hem maakte. Soms zijn gevoelens niet in beelden uit te drukken, maar zijn de plaatsen waar je het voelde dat wel…en die verdienden dat echt een mooie plaats in je leven …en zeker op zo een unieke manier…

  Groetjes Petra

 6. Wat een gave tas zeg! Ik heb alleen geen idee wat ik erop zou willen, dus ik laat dan liever iemand winnen die het wél weet, hihi ;)

 7. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou er ook een tekst over mijn blog op zetten :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén