Leuk tijdschrift: MoodieZ (+win!)

bb cream, too faced, moodiez, bikini 104
Een paar weken terug werd ik benaderd door MoodieZ. Een tijdschriftenmerk wat ik tot dan toe nog niet kende. Of ik het leuk vond om het magazine te ontvangen en hem uit te proberen. Dit leek mij erg leuk, want ik ben dol op het lezen van tijdschriften. Vandaag vertel ik je wat meer over dit leuke magazine.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 100
Wat mij op viel is dat het een mooi vormgegeven magazine is. Er is aandacht aanbesteed en het doet me ergens denken aan de kunstzinnige manier hoe Trista van Femmenistas haar foto’s bewerkt. Leuk en origineel! Het is ook eens wat anders dan de meeste tijdschriften hebben.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 111
MoodieZ is een mindstyle magazine wat speciaal voor jongeren wordt gemaakt. Ik zou het tijdschrift onderverdelen onder de rubriek lifestyle met een klein beetje beauty er in.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 106
bb cream, too faced, moodiez, bikini 114
bb cream, too faced, moodiez, bikini 116
Ik vind dat het tijdschrift zich onderscheidt van anderen door de onderwerpen die ze behandelen. In plaats van een standaard: mijn vriendje maakt het uit, wat moet ik doen?, behandeld MoodieZ onderwerpen die je niet zo snel terug ziet in andere tijdschriften. Omdat ik zelf hooggevoelig ben trok de mind make-over mij ontzettend van dit nummer. Een onderwerp waar nog niet zoveel over bekent is en daarom des te beter dat er over geschreven wordt! Ik kan me voorstellen dat heel veel jongeren hiermee worstelen. Daarnaast worden er ook spirituele onderwerpen behandeld zoals over chakra’s en de betekenis van kleuren. Maar ze laten door middel van een interview met meiden verschillende geloven aan je zien waar ik nog nooit van had gehoord. Ontzettend interessant en ik denk daarom echt dat dit magazine anders is dan de standaard magazines die er zijn.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 108
Maar een interview met een BN-er mag natuurlijk ook niet ontbreken. Die vind je in elk magazine wel terug. In dit interview wordt op het onderwerp schoonheid ingegaan.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 112
Er zitten verschillende inpak/knutselpapiertjes bij. Leuk dat ze op die manier er iets extra’s bij geven. Hartstikke leuk papier en mijn moeder wilde het al bijna bij mij weg kapen haha.

Het magazine kost € 4,99 per stuk. Dit nummer ligt nog niet in de winkels, want hij is van juni/juli 2014. En een leuke verasssing, ik mag één exemplaar weg geven. Hartstikke leuk! Hoe kun je kans maken?
1. Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet
2. Laat weten waarom je dit nummer/magazine wilt winnen.
Dit kan zijn, omdat je benieuwd bent naar één van de onderwerpen, omdat het magazine je leuk lijkt of om een andere reden! Laat me die reden hieronder weten. Over een week trek ik een winnares en maak ik die bekend via mijn blog. Hou mijn blog dus in de gaten om je prijs te claimen, anders gaat hij naar iemand anders.

Er zijn wat problemen met het niet verschijnen van comments. Als jouw comment niet verschijnt, maar je wilt wel meedoen aan de winactie, stuur dan je reactie naar info@ditisons.nl met als onderwerp winactie MoodieZ.

Vorige

Makeup Acadamy (MUA) – Undressed palette

Volgende

Opgemaakte haarproducten van het afgelopen half jaar

  1. Je hebt een zeer perfecte zoete glimlach … love it!

  2. Het blad MoodieZ lijkt me ontzettend leuk omdat het zo gevarieerd is.
    Zou het graag eens willen lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén