Kryolan – Make up international magazine

herfst look kryolan bad en body 394
Tot een paar maanden terug wist ik niet dat er een make up magazine te koop was. Ik heb vaak in winkels en online gezocht naar make up magazines, maar kon ze nooit vinden. Ik was in de veronderstelling dat ze niet bestonden totdat ik contact kreeg met het merk Kryolan. Zij stuurde mij toen het Kryolan make up international magazine toe. Ik heb de tweede inmiddels ook ontvangen en vond het wel tijd om jullie er wat meer over te vertellen aangezien ik mij kan voorstellen dat meerdere dames op zoek zijn naar zo’n magazine.

Dit magazine wordt gemaakt door het merk Kryolan waar ik sinds kort mee samen werk. Dit magazine verschijnt twee keer per jaar en is geschreven in het Engels. Zo kan iedereen hem over de hele wereld lezen.

Ik ben onder de indruk van dit mooie magazine. Natuurlijk vind je hier vooral producten terug van Kryolan, maar het is geen commercieel magazine waar alleen maar reclame wordt gemaakt voor de producten. Het is een informatief magazine waar ze je de nieuwste producten laten zien, je dingen leren (how-to’s), er verschijnen interviews met make up artists en je vind er prachtige looks die een geweldige inspiratie kunnen bieden voor het maken van je eigen looks.

Ik kan niet alles uit het magazine laten zien, maar heb wel een paar foto’s gemaakt om jullie een idee te geven van de inhoud van dit blad.

herfst look kryolan bad en body 397
De voorkant ziet er al spectaculair uit!

herfst look kryolan bad en body 398
Een artikel over bruidsmake-up.

herfst look kryolan bad en body 401
Hier wordt wat verteld over producten die handig zijn om te gebruiken als je een bruidsmake-up aanbrengt.

herfst look kryolan bad en body 403
Weer zo’n geweldige look.

herfst look kryolan bad en body 407

herfst look kryolan bad en body 408
Een voorbeeld van een how-to met uitleg.

herfst look kryolan bad en body 410

herfst look kryolan bad en body 413
Weer een how-to.

herfst look kryolan bad en body 415
Nog een how-to. Hoe maak je de perfecte wenkbrauwen?! Hier wordt het je uitgelegd en laten ze het aan je zien.

herfst look kryolan bad en body 417
Dit ziet er toch fantastisch uit?

Ik vind het echt een heel leuk blad en als make up liefhebber lees ik elke pagina van onder tot boven. Ik vind het leuk om zo af en toe als ik wat tijd over heb een artikel te lezen of een make up look te bekijken. Ook kijk ik regelmatig in de magazines terug om inspiratie op te doen. Ik denk dat het ook heel leuk is om ze als decoratie te gebruiken in je make up hoekje. Het is natuurlijk ook heel leuk om zo’n magazine cadeau te doen aan een echte make up liefhebber. Het is een uniek cadeau, omdat het wat moeilijker te verkrijgen is. Het is niet zomaar in de winkel te koop. Het is alleen in de showroom van Kryolan in Krimpen aan den IJssel te verkrijgen of online in onderstaande webshop.

Het magazine kost € 7,50 en is te verkrijgen bij de Nederlandse webshop van Show-Biz Centre. Je kunt het magazine vinden door het zoekwoord INTERNATIONAL of 707094 in te typen in de zoekbalk.

Kende jij dit magazine al? Spreekt het jou aan?

Vorige

Uitslagen winactie weken!

Volgende

Opgemaakt – november 2013

  1. Wauw wat een gaaf magazine:) Had m zo gekocht als ie te koop was bij de Bruna ofzo. Zitten echt mooie looks bij die echt wat voor jou zijn! En die how to’s zien er ook fijn uit :)

  2. awesome :D lijkt me perfect om inspiratie uit op te doen!

  3. Wat een gaaf magazine!

  4. kikiLxo

    super gave magazien ! ik denk wel dat je hier veel inspiratie uit kunt halen. ik zou de producten van kryolan echt willen uitproberen :D

  5. Lijkt me een heel gaaf magazine!

  6. OH GOD! Wat mooi zeg! Als ik zo zie is het ook wel echt een super mooi magazien! Allen vind ik 7,50 wel iets te duur? hihi ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén