Uitslagen winactie weken!

Hello Gorgeous
Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan, de uitslagen van de winacties die de afgelopen weken online zijn gekomen. Benieuwd of jij één van de winnaressen bent geworden? Lees dan snel even verder.

Ik vond het erg jammer en teleurstellend dat ik in eerste instantie de eerste winnaressen trok en dat deze mij niet volgde op de kanalen waarvan zij zeiden dat zij mij volgde. Ik controleer dit altijd! Juist om ervoor te waken dat iemand een prijs wint, maar zich eigenlijk niet houdt aan de voorwaarden. Bij sommige winacties kon je bepaalde kanalen vrijwillig volgen voor extra kans. Dit was dus niet verplicht dus als je dit niet doet, schrijf dit dan ook niet in je comment. Ik plaats je namelijk meteen op een tijdelijke ‘zwarte lijst’ en je maakt daardoor ook geen kans meer op de andere winacties waarbij je ook meedeed. Tevens moet je duidelijk vermelden onder welke naam je mij volgt, want als dit onder een andere naam is dan dat je in je comment vermeld dan geldt het bovenstaande ook. Het is teveel werk om uit te pluizen of die gebruikersnaam dan bij die persoon hoort. Ik moet het meteen duidelijk kunnen zien. Dan weten jullie dit voor de winacties in de toekomst! Nu over naar het positieve nieuws, de winnaressen van de winacties.

De winnaressen zijn geworden:
Winactie #1- BACI wimpers: Manon Eggink
Winactie #2 – Pupa nail art set: Janine Bredewoud
Winactie #3 – Pupa Diva’s Lashes kit: Lois Lorinde
Winactie #4 – Pupa Perfect match kit: Laura de Morrée
Winactie #5 – Pupa Body Glitter Tattoo set: Shani Smet
Winactie #6 – Make Up Studio lippenstift: Julia Kuijpers
Winactie #7 – Make Up Studio nagellak: Kika Uneputty
Winactie #8 – 5 Sally Hansen Fuzzy Coat nagellakken: Arianne
Winactie #9 – natuurlijk shampoo & conditioner naar keuze: Deb Beautygoddess
Winactie #10 – Etude House Mineral Bright Fit BB Cream: Jacoba Lamers
Winactie #11 – 10 waxmelts naar keuze: Danique
Winactie #12 – Lush Hello Gorgeous pakket: Anouchka

Lieve dames, gefeliciteerd! Vanwege de feestdagen hebben jullie iets langer de tijd (7 dagen) om jullie prijs te innen. Jullie kunnen dit doen tot en met 30 december 2013. Stuur mij voor de tijd een e-mail en in het onderwerp zet je even duidelijk het nummer en de naam neer van de winactie waarbij jij gewonnen hebt. Bijv. Manon stuurt mij #1 BACI wimpers. Op deze manier kan ik duidelijk zien van wie ik de adressen al heb ontvangen en van wie nog niet. Indien je voor deze tijd mij geen e-mail met daarin je adresgegevens hebt verstuurd, dan gaat de prijs naar iemand anders.

Ik heb het op dit moment razend druk met het voorbereidingen voor de feestdagen en werken dus als ik je e-mail niet beantwoord is dat waarschijnlijk vanwege deze drukte. Je kunt mij het beste even een tweet versturen om er achter te komen of ik je adresgegevens heb ontvangen (indien je dit graag bevestigd wilt hebben). Het duurt dan ook nog even voordat jouw prijs bij jou op de deurmat valt. Sommige bedrijven hebben op dit moment vakantie en zijn dus niet in de gelegenheid om de prijzen nu al op te sturen.

Voor de meiden die niet gewonnen hebben, niet getreurd. Zoals jullie weten hou ik bijna elke maand wel een winactie en ook deze maand/begin januari zal er weer een nieuwe winactie volgen. Dan zijn er weer nieuwe kansen!

Hartstikke bedankt voor het meedoen meiden. Ik vond het geweldig om mijn 2 jarige verjaardag van mijn blog op deze manier met jullie te vieren. Ik hoop dat ik jullie aardig heb kunnen verwennen en dat jullie mijn blog nog lang blijven volgen. Het organiseren van deze winacties kost heel veel tijd, maar als ik jullie lieve comments lees, maakt dat het voor mij allemaal waard.

Hele fijne feestdagen & een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Liefs Amanda

P.S. ik zag dat ik door de winacties inmiddels meer dan 450 volgers op Youtube heb. Bij 500 volgers ga ik weer wat leuks verloten!

Vorige

Kerstversiering bij mij thuis

Volgende

Kryolan – Make up international magazine

19 Comments

 1. Gefeliciteerd iedereen!!<3

 2. Gefeliciteerd dames!
  En fijne feestdagen Amanda!

 3. Gefeliciteerd dames! En Amanda en Jorinde ik wens jullie een fijne Kerst!

 4. Gefeliciteerd allemaal!

 5. kikiLxo

  gefeliciteerd iedereen!

 6. Laura

  Omg ik had nooit gedacht dat ik iets zou winnen :D, heeeel blij!!! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar iedereen!

 7. Gefeliciteerd iedereen.xx

 8. Nicole

  Gefeliciteerd iedereen en fijne feestdagen!! :-)

 9. Deb

  wat ontzettend gaaf dat ik in de prijzen gevallen ben! Ik ben er heel blij mee!!
  Gefeliciteerd ook aan de andere ladies. Ik ga je nu gelijk mailen ;-)

 10. Super leuk dat ik gewonnen heb!!

 11. Janine

  Heyhey!

  Ik ben heel erg blij, Ik ken pupa alleen van naam, Nu
  kan ik het merk beter leren kennen. Ik wens Amanda en Jorinde
  een fijne kerst en nieuwjaar. Door jullie hebik soort van kerst
  cadeautje. Want we vieren niet kerst met cadeautjes. Ben echt
  dol gelukkig!

  Heb je een mail gestuurd, Maar snap als het wat later binnen komt.

  Had het echt niet verwacht, Bedankt bedankt!

  lieefs,

  Janine

 12. Gefeliciteerd dames!

  Waxmelts.nl is gewoon open deze periode, dus Danique, de waxmelts naar keuze kunnen al lekker snel bij je op de deurmat ploffen :)

 13. Gefeliciteerd, en geniet ervan!

  xx

 14. Zo jeetje lekker late reactie.. Nog gefeliciteerd allemaal & heel gaaf dat je deze winacties hebt gedaan! Ik hoop dat de kerst mooi was & 2014 nog mooier! :)

 15. Jacoba Lamers

  O, ik ben te laat!! Of toch niet??
  Ik had het bericht gemist…. Ik ga meteen mailen!!
  In ieder geval een GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

 16. Damn.. Ik ben net terug van vakantie en zie nu pas dat ik gewonnen heb. Te laat.. aaaaaah, balen :(
  Gefeliciteerd verder iedereen! :)

 17. O wat stom! Ik zie nu pas dat ik gewonnen heb. Komt door de enorme drukte in mijn persoonlijke leven die ik achter de rug heb. Balen! Maar ik snap heel goed dat je dan een andere winnares trekt :-)

  • Helaas moet ik ergens een grens trekken. Ik weet dat je een vaste bezoekster bent, maar ik kan niet voor iedereen een uitzondering maken anders krijg ik scheve gezichten. Fijn dat je het zo goed opneemt! Ik herken die drukte wel hoor. Weet momenteel ook even niet waar ik tijd vandaan moet halen om artikelen te schrijven of filmpjes op te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén