Opgemaakte huidverzorging van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 088
Dit is alweer de vierde editie van de opgemaakte producten die ik het afgelopen half jaar heb opgemaakt. Vandaag is het tijd voor de huidverzorging! Kijk je mee?

opgemaakt deco tafel 075
Alle producten op een rij die ik heb opgemaakt. Voor mijn doen echt veel!

opgemaakt deco tafel 079
Demake’up reinigingsdoekjes 2 x
Fijne reinigingsdoekjes die mijn makeup er goed af halen. Wel blijft er een heel klein restje over, maar dat vind ik niet zo erg. Ik gebruik ze namelijk als ik laat naar bed ga en te lui ben om drie verschillende reinigingsproducten te gebruiken. Als er dan een klein beetje make up blijft zitten vind ik dat niet zo erg.

Etos wattenstaafjes
De wattenstaafjes die ik altijd gebruik. Ze zijn goedkoop en doen hun werk goed.

L’Oreal Subleme soft
Dit vond ik een fijne reiniging. Deze haalt zowel je oog- als gezichtsmakeup er af. De reiniging is mild en ruikt ook nog eens lekker. Deze zou ik zeker weer opnieuw kopen.

Olaz essentials verfrissende tonic 2 x
Dit is mijn favoriete tonic en ik heb er nog heel veel van op voorraad. Deze is heerlijk fris en ruikt naar komkommer. Ik heb deze ook een tijdje niet gebruikt, omdat ik iets anders eerst wilde op maken en toen miste ik deze gewoon. Voor mij een teken dat ik hem nog net zo fijn vind als eerst.

Kruidvat wattenschijfjes
De standaard wattenschijfjes die ik ook. Ze zijn goedkoop en doen hun werk ook goed net als de wattenstaafjes die ik altijd gebruik. Ze gaan niet uit elkaar vallen als je ze gebruikt. Dat vind ik altijd erg irritant. Bij deze heb ik dat probleem gelukkig niet.

Lush Breath of Fresh Air
Dit vond ik geen fijn product. Hij rook wel lekker, maar ik hou niet van sprays voor mijn gezicht. Voor mij heeft het geen toegevoegde waarde en het is alleen maar koud. In de zomer misschien fijn, maar in de koudere maanden echt niet! Ik ben blij dat deze op is.

opgemaakt deco tafel 082
Decubal peeling
Op zich was het geen verkeerde peeling, maar ik vond hem ook niet bijzonder genoeg om hem nog een keer te kopen. Hij was wel zacht en mild en dat vond ik wel fijn. Ik heb namelijk een hekel aan agressieve scrubs die zeer doen als je te hard scrubt.

Yves Rocher Omega 3 6 9 crème
Dit vond ik geen boeiende crème. Hij was basic en verzorgde mijn huid goed. Ik zou hem niet opnieuw kopen, omdat hij best prijzig is en ik hem niet bijzonder genoeg vond.

Lancaster 365 mini crème
Ik herinner me dat ik deze wel fijn vond, maar ook weer niet zo fijn om hem fullsize te kopen. Ik vind het wel altijd leuk om mini’s in tubetjes uit te proberen.

Lancaster aqua crème
Een hele dunne crème en ik vond hem niet voedend genoeg voor mijn droge huid. Ik hou niet zo van dunne crèmes, omdat ik dan veel te veel product pak en dat is zonde.

Clinique all about gelcrème & oogcrème
Dit is één van mijn lievelingcrèmes. Ik kan geen genoeg van deze gelcrème krijgen. Hij is heel voedend en mijn huid trekt gelijk een stuk minder als ik deze aanbreng. Ik blijf daarom maar smeren van deze crème, omdat mijn gezicht zo blij wordt van deze crème. Ik vind het ook fijn dat hij een gelstructuur heeft. Hij vingers glijden over mijn huid heen. Minpuntje van deze crème is de prijs. Ik koop hem daarom altijd in mini verpakking, omdat je er dan ook nog een oogschermen bij krijgt en als je 3x zo’n kleine verpakking koopt ben je evenveel kwijt als voor één fullsize crème. De oogcrème vind ik trouwens even fijn als de gelcrème! Heerlijk dik spul en hij voedt enorm goed.

Revlon 24 our crème
Een basic crème en het duurde een eeuwigheid voordat hij op was. De crème was niet verkeerd, maar op een gegeven moment was ik hem echt zat. Ik zou hem net meer opnieuw kopen.

Olaz crème voor de gevoelige huid
Een fijne basis crème, maar ik vond hem niet bijzonder genoeg om nog eens te kopen.

Texel schapenwol crème
Ik vond de geur van dit product niet zo fijn. Het rook een beetje muffig. De crème voedde mijn huid wel goed en was lekker dik van structuur, maar ik zou hem niet meer opnieuw kopen.

Ook benieuwd naar de andere producten die ik het afgelopen half jaar heb opgemaakt? Lees dan mijn vorige artikelen:
#1 haarproducten
#2 geurkaarsen en waxmelts
#3 doucheproducten

Van welke producten maak jij het meeste op?

Volg mij op BloglovinFacebook en Twitter zodat je als eerste op de hoogte bent van mijn nieuwste artikelen!

Vorige

Review Mineralogie blush & oogschaduw

Volgende

Ik doneerde mijn haar aan Stichting Haarwensen

  1. Leuk om te zien. De kruidvat wattenschijfjes gebruik ik soms ook!

  2. Je hebt aardig wat opgemaakt. Goed bezig.
    Liefs, xxx

    • Dank je wel! Ik heb alweer een heleboel lege producten klaar staan voor de volgende reeks.. Eerst deze reeks maar eens even afmaken haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén