Review Mineralogie blush & oogschaduw

vlinders, mineralogie 130
Sinds kort heb ik kennis mogen maken met het merk Mineralogie. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen en uit te proberen. Ik ontving een blush en oogschaduw en vandaag laat ik deze aan je zien en vertel ik wat meer over dit merk.

Over Mineralogie:
’’Mineralogie make up bestaat uit 100% minerale make up. Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid.

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis. De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De omverpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.’

vlinders, mineralogie 118
vlinders, mineralogie 124
vlinders, mineralogie 145
vlinders, mineralogie 141
De blush zit in een mooie vierkante verpakking wat nog eens verpakt is met een kartonnen verpakking. Ik vind de verpakking zeker niet goedkoop ogen. Hoe vaak gebeurd het wel niet dat een product bij aankomst helemaal smerig is, omdat het product het gelekt? Bij deze blush is dat niet het geval, omdat hij is afgesloten met een seal waarbij je zelf de gaatjes moet doorprikken. Onwijs handig! De blush heet Innocence en bevat 5 gram aan product.

vlinders, mineralogie 173
vlinders, mineralogie 180
vlinders, mineralogie 182
De oogschaduw zit in een zelfde soort verpakking en hierbij moeten de gaatjes in de seal ook worden door geprikt. Ik ontving de kleur Golden Sand en deze bevat 2 gram.

vlinders, mineralogie 155
vlinders, mineralogie 164
De swatches van de blush. Deze blush lichtroze en bevat subtiele glitters. Erg mooi en dit zie je bij de bovenste foto vooral goed, omdat deze foto in de zon is genomen. Deze blush zal vooral mooi staan bij vrouwen met een rode ondertoon. Mij zal hij niet zo goed staan, omdat ik een gele ondertoon heb.

vlinders, mineralogie 196
vlinders, mineralogie 198
De oogschaduw zie je bijna niet zitten, omdat hij op mijn huidskleur lijkt (geel). Dit is voor mij een perfecte kleur om mee te highlighten onder mijn wenkbrauw. Als je hem daar aanbrengt kun je kleuren in je crease die moeilijk zijn te blenden veel beter blenden. Normaal gesproken doe ik dit met een vanille kleur, omdat kleuren in mijn eigen huidskleur moeilijk verkrijgbaar zijn. Daarom ben ik erg blij met deze kleur.

Wat ik persoonlijk een nadeel aan de producten vind is dat ze niet makkelijk in gebruik zijn als je haast hebt. Je moet het product er toch eerst uit tikken en kan het dan pas aanbrengen. Bij vaste poeders heb je dit probleem niet.

De producten zijn niet goedkoop. De blush kost € 27,95 en de oogschaduw kost € 17,95. Daarentegen denk ik voor vrouwen die een hele gevoelige huid hebben de producten van Mineralogie echt een uitkomst zijn. Veel van deze vrouwen kunnen misschien wel helemaal geen make up dragen. Mineralogie biedt dan wel een uitkomst. Ik vind het een pluspunt dat de producten bescherming bieden tegen de zon. Dit zie je niet zo vaak terug in make up producten. Het hele assortiment van Mineralogie kun je terug vinden in hun webshop.

Ben jij al bekend met Mineralogie?
samenwerking2
Volg mij op Bloglovin, Facebook en Twitter zodat je als eerste op de hoogte bent van mijn nieuwste artikelen!

Vorige

Opgemaakte doucheproducten van het afgelopen half jaar

Volgende

Opgemaakte huidverzorging van het afgelopen half jaar

  1. ik ken het merk zelf nog niet!

  2. Ze zien er goed uit maar inderdaad wat je zegt, ze zijn niet makkelijk in gebruik tijdens haast.
    Liefs, xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén