Opgemaakte doucheproducten van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 063
Ik ben niet heel erg consequent in het laten zien van de producten die ik opgemaakt heb. Ik vergeet het gewoon, omdat ik de producten al heb weggegooid. Het afgelopen half jaar maakte ik een hele zak met producten op en toen ik ze op de foto heb gezet heb ik ze weg gegooid. Vandaar ga ik toch weer een poging wagen om mijn opgemaakte producten verder aan jullie te laten zien. Dit keer is het tijd voor de doucheproducten.

Eerder liet ik al mijn opgemaakt haarproducten en geurkaarsen en waxmelts aan jullie zien. Ik zal kort per product bespreken wat ik ervan vond.

opgemaakt deco tafel 069
Therme Bali Flower Bath & Shower
Een fijne zachte geur in een hele grote fles. Je doet er mega lang mee en de geur verveeld dan nog steeds niet.

Etos Shower Foam
Een lekkere foam, maar ik vind hem niet zo fijn als de foams van de Rituals. Die zijn dan ook wel een stukje duurder.

Balea Juicy Melon Dusche
Een ongelooflijk lekkere douchegel in een unieke geur namelijk in meloen! Balea is alleen te koop in Duitsland en als ik ook nog de kans krijg om deze douchegel te kopen dan koop ik hem weer.

Anatomicals Rose Body Cleanser
Ik vond het niet zo’n boeiende douchegel. Hij rook wel naar rozen, maar meer naar namaak roos dan naar echte rozen. Ik had meer van dit merk verwacht. Ook kreeg ik er heel moeilijk product uit of juist veel te veel.

Lush Calacas Shower Jelly
Een lekkere shower jelly van Lush. Volgens mij rook deze erg fris en ik herinner me dat ik deze met veel plezier heb gebruikt. Dit was een Limited Edition.

Lush Twilight Showergel
Deze kreeg ik vanwege de naam, omdat ik een grote Twilight fan ben. Het flesje zal ik dan ook met liefde bewaren. Ik vond de geur niet zo heel speciaal. De geur wordt in blogland veel gehyped terwijl ik het een normale geur vond. Hij ruikt naar lavendel met vanille, maar ik hou niet zo van lavendel omdat ik die geur vroeger teveel gebruikt heb.

opgemaakt deco tafel 070
Rituals Shanti Shower
Dit is een douchepasta en ik vond dat niet zo fijn in gebruik. Het is een dik goedje wat niet makkelijk uitsmeert. De geur daarentegen vond ik wel erg lekker.

Lush Magic Mushroom
Dit was een bubble bar voor in bad. Van de geur herinner ik me alleen dat het naar aardbeien rook. Dit was een rode paddenstoel was met witte stippen. Zo schattig!

Collistar scrub tester
Ik vond het niet zo’n bijzondere scrub. Hij rook naar citroen, dat vond ik wel erg lekker. Ik zal hem niet fullsize gaan kopen, omdat er lekkerdere scrubs te vinden zijn voor minder geld.

Twilight Immortal douchegel
Aaaah deze douchegel hoort bij de Twilight parfum die ik heb. Deze douchegel hoort bij de film en ik vond het een onwijs lekkere douchegel. Een mysterieuze, zoete, maar kruidige geur. Ik baal heel erg dat deze op is, omdat hij niet meer te koop is. Gelukkig is mijn parfum nog halfvol en kan ik nog van de geur genieten.

The Body Shop Pink Grapefruit Showergel
Dit vond ik niet zo’n lekkere douchegel. Ik hou niet van Grapefruit en vond deze geur dan ook te zuur. Mijn vriend heeft hem verder opgemaakt.

The Body Shop Sweet Lemon Scrub
Dit vond ik een hele fijne scrub. Ik kocht hem voor op vakantie in Duitsland. Het heeft twee jaar geduurd voordat deze op was. Ik gebruik niet zo heel veel scrub dus ik doe er heel lang mee. Deze scrub was voedend van structuur en liet een zacht laagje achter. Erg fijn! Helaas is deze geur niet meer te koop.

Rituals Honey Harmoney Bath
Ik vond dit product van Rituals niet zo’n succes. Het was heel dun en niet voedend. Ook bleef de geur niet zo lang hangen en vond ik de geur niet zo bijzonder.

Sabon scrub
In deze scrub zat in ieder geval de geur appel verwerkt en ik vond deze scrub erg fijn, maar dat vind ik altijd van de scrubs van Sabon. Een hele lekkere geur. Dit is de enige mini scrub die ze in hun assortiment hebben.

Merkloos scrub
Dit was een vreselijke scrub ik de geur lavendel die ik heel lang geleden heb gekocht, omdat hij toen was afgeprijsd van € 22,00 naar € 2,00 en ik vermoedde dat dit wel eens een hele fijne scrub kon zijn. De structuur vond ik fijn, maar de geur vreselijk.

Zoals je ziet heb ik aardig wat producten opgemaakt. Vroeger maakte ik weinig doucheproducten op, maar sinds ik geen doucheproducten meer koop gaat het erg hard en kan ik mijn voorraad eindelijk op maken. Dat geeft mij een fijn gevoel!

Vorige

Review waxmelts van waxmelts.nl #3

Volgende

Review Mineralogie blush & oogschaduw

  1. Neeeeee, hoe kun je Twilight nou saai vinden, haha! Ik houd ook niet van lavendel (brr) maar ik ben écht verliefd op Twilight. Naja, smaken verschillen, gelukkig maar! :P Calacas lijkt me heerlijk, hoop die ooit nog eens te kunnen scoren op Marktplaats ofzo.

  2. Leuk om te zien. Ik hou van de douche foams van Rituals! Verder lijken de douchegels van Balea me ook heel fijn, maar helaas zijn ze niet te koop in België.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén