Catrice–Birdy Reloaded!

Nagellak, Nyx look 041
Gele nagellak, ik moet er nog steeds aan wennen maar begin het steeds leuker te vinden. Daarom kocht ik laatst Birdy Reloaded tijdens de 1 + 1 gratis actie bij het Kruidvat. Lees even verder voor de swatches van dit fel gele lakje!

Ik vind de naam erg leuk, omdat hij natuurlijk lijkt op een oud lakje van Catrice: Miss Piggy Reloaded. Leuk dat ze de naam weer terug laten komen in een ander lakje. Zoals is al zei is deze nagellak echt fel geel en daarom uitermate geschikt voor de lente en de zomer wanneer het zonnetje schijnt. Ik draag nu iets vaker gele nagellak dan vroeger en krijg regelmatig complimenten erover.

Nagellak, Nyx look 026
De nieuwe kwastjes vond ik eerst redelijk fijn lakken, maar nu ik weer ben gaan lakken met oude nagellakken van Catrice moet ik daar toch op terug komen. De oude lakken veel fijner dan de nieuwe, omdat ze iets dunner zijn. Deze vind ik eigenlijk iets te dik waardoor ik niet precies kan werken bij mijn randjes (helaas vergeten een foto te maken).Een te dun kwastje vind ik ook niet fijn zoals die van China Glaze. De oude lakken hebben voor mij gewoon het beste kwastje wat er bestaat (tot nu toe dan).

De kleur zelf dekt nog niet perfect met twee lagen, maar het is te doen. Voor het mooie zou ik er zelf nog een derde laag overheen doen. Het licht ook aan het lichtinval, hoe goed de nagellak dekt. Dit vind ik wel eens lastig met lakken, omdat als je klaar bent en topcoat over je nagellak hebt gedaan en naar buiten loopt ziet dat er nog wel een laagje extra over heen had gemogen. Op deze foto draag ik trouwens twee laagjes.
Catrice nagellak is te koop bij het Kruidvat, kost € 2,49 en bevat 10 ml.

Wat vinden jullie van deze felle gele kleur? Dragen jullie zelf wel eens gele nagellak?

Vorige

Sakura review #2

Volgende

Reminder Sakura winactie + kortingscode (+ review)

15 Comments

 1. Mmmm, nee, ik zou er niet zelf mee lopen. Sorry!

 2. Ik heb zelf ook zo’n geel lakje van Catrice, maar merk dat ik hem nooit draag! Ik vind de kleur wel mooi, maar het trekt me ergens ook weer niet!

 3. niets voor mij :)

 4. Ik vind ‘m nog steeds superleuk! Ik heb laatst m’n nagels groen gelakt met m’n ringvinger dit kleurtje, dat was ook wel zomers.

 5. Oeee ik vind hem echt wel tof!! Ik houu van geel!!

 6. Ik vind het een mooi kleurtje, maar meer om te gebruiken bij een nail art dan zo te dragen ;-)

 7. Deb

  Mooi kleurtje! Vooral zomers vind ik geel erg mooi.

 8. Jammer dat ie nog niet helemaal mooi dekt :(
  Wat betreft de kwastjes ben ik het wel met je eens haha!

 9. Ik vind het een erg leuk kleurtje!

 10. Linsey

  Ik vind hem gaaf, met die lichte shimmer :)

 11. Oh ik vind het een geweldig kleurtje! Heel erg geschikt voor de zomer :D

 12. Ik zou hem bij nail art gebruiken!!

 13. I.. LOVE IT! Wat een geweldige kleur, kan er niks aan doen, maar krijg hiervan de zomer in mijn bol. Dat klinkt heel oud.. nu ik het zo typ.. meh. :’) Je kan trouwens heel strak lakken, gorgeous om te zien, jaloers. ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén