Reminder Sakura winactie + kortingscode (+ review)

Sakura 147
Ken jij de webshop Sakura al? Als je dat niet doet dan mis je echt wat! Deze webshop vinden wij geweldig. Ze verkopen handgemaakte producten zoals zeep en scrub die er prachtig uit zien. Lees vooral even verder om meer te lezen over deze leuke webshop!

De producten die je in de webshop van Sakura vind worden niet op voorhand gemaakt, maar pas als jij ze besteld. Het wordt dus speciaal voor jou gemaakt! Zo kun je er zeker van zijn dat iets vers is.

Sakura 125
Sakura 126
Toen ik ons pakket binnen kreeg werd ik even stil.. zo’n mooi verzorgd pakketje heb ik nog niet eerder ontvangen. Mijn moeder was ook verbaasd door de mooie verpakking. Hij is namelijk roze! Om deze roze verpakking zit ook nog een folie om de roze verpakking weer te beschermen. Er zitten dus 2 verpakkingen om de kartonnen doos heen. Ook vind je nog een klein kaartje waar Sakura op staat met een klein lintje erom heen. Ik ben iemand die let op details en dat doet Sakura ook! Ik heb met Sakura gemaild over hun verpakking, omdat ik zo verbaasd was hihi. Hier een citaat van hun: Het belangrijkste voor ons is dat er met elke bestelling ook een mooi gevoel meegaat. Inpakken met liefde en zorg! Dit is geheel gratis en gebeurd bij elke bestelling, groot of klein. Dit vind ik echt super. Een bedrijf dat van elke bestelling iets speciaals wilt maken.

Sakura 135
Een geschreven berichtje in de doos. Leuk & lief!

Sakura 139
Sakura 142
Als je de doos openmaakt zie je een roze en en witte verpakking. Dubbel verpakt in mooi papier! Ontzettend leuk. Ook vind je een briefje met daarin een omschrijving van de producten. Handig om bij de hand te hebben. Weet je gelijk of het net zo ruikt als dat het in de beschrijving staat.

Sakura 160
Sakura 159
Elk
zeepje (zelf een het gastenzeepje wat wij ontvingen) wordt dubbel verpakt. Ik heb dit nagevraagd en dit is echt zo. Eerst in wikkelfolie en daarna in cellofaanfolie. Zo wordt de zeep goed beschermd en is hij gelijk mooi verpakt! Welke webshop doet dit nou? Ik ken er geen één.

Sakura 150
Dan nu over op de reviews:

Strawberry & Cream Sponge Cake in de geur aarbei – peer
Sakura 198
Sakura 203
Sakura 208
Kijk even hoe mooi deze zeep is. De verschillende lagen, de slagroom, het kersje, het mooie stripje om de verpakking. Het maakt het helemaal af voor mij. Het ziet er echt prachtig uit! De zeep ruikt ook nog eens heerlijk. Ik ruik vooral de aardbei, maar ook een klein beetje peer. De zeep blijft na een paar weken testen nog heerlijk ruiken. Dit doen trouwens alle zepen! Ook geeft hij een romig laagje af waardoor je huid nog beter gevoed wordt. Voor mij voedt hij net iets te weinig dus gebruik ik nog een bodylotion na het douchen. Ik denk trouwens dat hij voor de meeste vrouwen wel genoeg voedt. Ik ben iemand die in de zomer ook body butter smeert, omdat ik mijn huid altijd gevoed wil hebben haha. Helaas was deze zeep Limited Edition en nu niet meer te koop. Wie weet komt hij nog terug. De prijs weet ik helaas niet meer, omdat de zeep dus niet meer in de webshop verkocht wordt.

Almond Kisses Soap
Sakura 190
Sakura 178
Ook deze zeep ziet er weer prachtig uit. Weer een paar mooie lagen waardoor je verschillende kleuren ziet, de amandelen bovenop de zeep en dan niet te vergeten de gouden glitters! Deze zeep bevat trouwens twee voedende oliën om de huid nog meer te voeden: zoete amandelolie en soja olie. Deze zeep ruikt puur naar amandel, echt heerlijk. Ik ben dol op deze geur, hij is lekker warm en doet mij denken aan de herfst en kerst wanneer je op de bank zit met een dekentje met warme chocolademelk. Ook deze zeep laat een voedend laagje achter op je huid.

Kost € 3,75 en de afmetingen zijn +- 10cm x 7cm x 1,5cm. Een groot plak zeep kan ik je zeggen die zijn geld zeker waard is.

Innocent Grace
Sakura 243
Sakura 248
Ik kreeg hier een proefje van, maar als ik de full size van deze zeep zie ziet hij er ook prachtig uit. Er zit zelf een hartje in verwerkt! Bevat de volgende geuren: mix van jasmijn, hout en versgeknipte wilde bloemen. Op een basis van witte musk en orange blossom. Bloemen ruik ik zeker. Het ruikt erg lekker en doet mij denken aan de lente, vers gemaaid gras en een zonnetje met limo erbij. Hmm.. Er zit trouwens ook geitenmelk in deze zeep verwerkt om hem iets zachter te maken en op een klein deel van de zeep zit ook een scrub zodat je er zowel mee kunt scrubben als mee kunt wassen. 2 in 1! Leuk gedaan.
Kost € 3,70 en de afmetingen zijn +- 10cm x 7cm x 1,5cm.

Gastenzeepje
Sakura 262
Dit gastenzeepje kreeg ik extra bij mijn bestelling. Ik verwachte er niet veel van, maar man wat ruikt deze lekker. De geur is lekker sterk en ruikt naar frambozen. Hij lijkt ook maar niet op te gaan haha. Hier kun je dus extra lang van genieten! Deze is niet apart te koop in de webshop.

Nog een paar leuke feiten op een rij:

– Bij elke aankoop, hoe klein ook ontvang je een extra product. Dit kan een gastenzeepje zijn, scrub tester etc. Dit is altijd een verassing, maar wel erg leuk!
– Je kunt gratis een kaarten lintje bij je bestelling bestelling plaatsen. Hier kun je dan iets op schrijven als je bijvoorbeeld een cadeau voor iemand koopt.
– Je kunt een testpakket kopen voor een relatief laag bedrag. Zo kun je eerst iets uitproberen voordat je gelijk een full-size koopt. Ook leuk om cadeau te doen!
– Je kunt je eigen scrub samenstellen. De soort scrub, een geur die jij lekker vind en verschillende oliën. Hoe vet is het dat ze dit dan speciaal voor jou maken?
– Je kunt een foto in zeep laten zetten voor maar een paar euro. Een persoonlijk cadeau waar iemand zijn foto op staat. Super leuk en ook nog eens goedkoop!
– Ze verkopen ook cupcake zepen. Een voorbeeld is de oreo (van die koekjes weten jullie wel) cupcake. Hoe orgineel en leuk!
– Alle producten die zij verkopen zijn dierproefvrij.
Kaartje Lintje

Meiden, dit is een webshop die weet hoe het moet. Die weet wat de klant wil en waar veel webshops nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Ze verpakking alles prachtig en dat helemaal gratis. Ook zorgen ze ervoor dat alles met zorg is ingepakt zodat niets breekt. De kleine details, daar letten hun op. Neem bijvoorbeeld het kersje op de taart. Die kleine dingen doen het hem voor mij. Hierdoor wil ik nog een keer bij Sakura bestellen. Ik weet zeker dat zo’n pakketje leuk is om te krijgen voor je verjaardag. Mocht je moeder/vriendin binnenkort jarig zijn is het misschien leuk om daar iets te bestellen. Groot of klein, je weet hier dat het mooi verpakt is. Hoe leuk is het om als verassing zo’n pakketje aan je deur te krijgen op je verjaardag? Ik wordt hier trouwens niet voor betaald/krijg gratis producten als ik dit zeg o.i.d. Ik zeg dit vanuit de grond van mijn hart, omdat ik vind dat deze webshop heel groot mag worden. Ze zijn goedkoop, werken met liefde voor hun klanten en de liefde zie je ook terug in hun producten. Zij verdienen zeker een bezoekje op hun website!

Morgen een review van Jorinde over een zeep + bruisbal van Sakura!

Wij hebben ook een leuke winactie voor jullie kunnen regelen. Jij krijgt dus de kans om iets van Sakura uit te proberen. Ik denk dat heel veel meiden dit wel zouden willen winnen!

Wat kun je winnen?
4 French Macarons
French Macaron
Dit is een zeepje met witte vulling er tussen. En het allerleukste is dat je deze zelf kunt samenstellen. Dus je kunt zelf de geur kiezen en geloof me, ze hebben heel veel lekkere geuren! Ook kun je zelf de kleuren samenstellen. En je kunt gebruik maken van de alle extra’s waar je normaal extra voor betaald. Bijvoorbeeld glitters, aarbeiensaus of een aparte geur.

Wij kiezen 1 winnaar die 4 macarons mag uitkiezen.

Wat moet je hiervoor doen?
– Ons volgen op bloglovin (de knop om ons te volgen vind je aan de rechterkant van de website)
– Sakura volgen op Twitter

Wat mag je doen? Levert je een extra winkans op
– Je inschrijven op de Sakura nieuwsbrief. Dit kun je doen links onderin de website van Sakura.

De winactie loopt tot en met zondag 17 juni 2012, 23.59 uur.

Kortingscode
Speciaal voor onze lieve volgers is er een blijvende kortingscode aangemaakt! Met de kortingscode: DITisOns krijg je 10% korting op je bestelling!

Vorige

Catrice–Birdy Reloaded!

Volgende

Leuke webshop Ooh la la

 1. ziet er heerlijk uit! ik volgde jullie al via bloglovin en volg Sakura nu ook op twitter en via de nieuwsbrief.

  xxx

 2. WAAAUUW! Ik heb alles gedaan, ook de nieuwsbrief, en ik volgde al !
  x Ella

 3. Deb

  Ik deed al mee ;-) Fijne zondag ladies!

 4. Wauw top! Ik heb al vaak iets besteld bij Sakura, en blijf ook terugkomen! Maar de macarons heb ik nog niet, dus ik doe graag mee met de winactie ;)
  Ik volgde jullie blog al, ik volgde Sakura ook al op twitter en ben als echte fan natuurlijk ook al ingeschreven op hun nieuwsbrief haha!

  Enneh, die kortingscode komt goed van pas haha ;)

 5. Prachtig gewoon he die zeepjes!

 6. Linsey

  Ik blijf die zeepjes echt geweldig vinden zeg, loveee! <3
  Ik heb al meegedaan met de winactie :)

 7. Jantje

  Ik. moet. dit. winnen. Puur om alleen al mijn tanden erin te zitten!! :D Enne, de nieuwsbrief linkje doet het niet direct. Maar ik heb me wel inschreven + ik volgde jullie al op bloglovin’ + ik volg sakura nu ook op twitter onder de naam @djoant.

  • Amanda

   Ik weet het. Ik heb het geprobeerd aan te passen, maar het lukt niet. Althans het lukt wel, maar hij blijft de verkeerde link geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén