Interview met Sakura


Het leek mij een leuk idee om een interview te houden met de webshop Sakura. Jullie weten ondertussen hoe fan ik ben van deze shop en ik denk dat niet alleen ik, maar ook anderen meiden geintreseerd zijn in wat achtergrond informatie om Sakura te leren kennen. Lees verder om mijn vragen en de antwoorden van Sakura te lezen.

1. Waarom ben je met een webshop begonnen en waarom heb je gekozen voor deze producten?
Om het lang verhaal kort te houden, Geuren hebben op elk persoon een andere werking. Het kan helpen met traumaverwerking, angst, onzekerheid,.. Geuren nemen je even mee, en geven je dat moment van rust en een vrolijke gedachte. Toen het maken van deze producten nog een hobby was, gaf het met zoveel geluk dat ik dit graag met andere wilde delen. Zoals het met alle kleine bedrijven begint praat je eerst met vrienden, familie,..Ik merkte dat mijn producten mensen echt een speciaal gevoel gaven. Gewoon een glimlach, het feit dat iets speciaal voor jou met liefde gemaakt is. Met alle feedback, tips en gelukwensen besloot ik er gewoon voor te gaan. En tot op de dag van vandaag maak ik nog elk product met veel liefde en een glimlach. Ik wil klanten het gevoel geven dat iedere bestelling, elke klant uniek en speciaal is. En niets gaat de deur uit zonder dat ik er een goed gevoel bij heb.

2. Hoe heb je jezelf geleerd deze producten te maken?
Oeioei, met vallen en opstaan. Natuurlijk heb je info via internet, maar dat brengt je maar “zo ver”. Heel eerlijk? experimenteer! Het zal wel tijd en geld kosten voor je een product hebt waar je je goed bij voelt. Maar het is de moeite waard.

3. Wat deed je voor werk voordat je je webshop opende?
Horeca.

4. Op welk product ben je het meest trots (wat je in je shop verkoopt)?
Zo dat is een moeilijke, maar mijn #1 is toch wel de Beehive Soapslice. Zacht , lief, en die geur,… verslavend!
Beehive Soapslice 100 gram

5. In welk product gaat het meeste tijd zitten om te maken en waarom?

Alle producten van de zeep bakkerij. Sommige zijn sneller gemaakt dan andere, maar de meeste ben ik toch wel een paar uur mee bezig. De fruit schijfjes (behalve de aardbei) worden allemaal met de hand uitgesneden. Daarna de slagroom, en de afwerking erop natuurlijk.
Forbidden Fruit Pastry

6. Hoe kwam je op de naam Sakura?

Deze is tot stand gekomen dankzij mijn partner, hij was de persoon die me meer vertelde over deze prachtige boom. De historie van de Sakura boom (kersenbloesem) spreekt ons beide aan. Het spirituele, de schoonheid, rust en gedachte was precies wat ik zocht in een naam.

Ik vond het heel erg leuk om de antwoorden te lezen en ik hoop jullie ook. De webshop van Sakura kun je hier vinden. Ook zijn ze op Twitter te volgen waar ze regelmatig leuke acties houden.

Met de code DITisOns krijg je 10% korting op je bestelling!

Vorige

Winactie dag #1–Een goodiebag vol mooie producten

Volgende

Winactie dag #2– Sakura pakket vol lekkere handgemaakte producten!

 1. leuk interview! ik ga daar zeker even langs en mijn online winkelmandje vol gooien!

 2. Ik blijf houden van hun webshop, zo jammer van het treurige nieuws van laatst :(

 3. Wat een leuk interview!

 4. Wat een leuk interview zeg, mijn interesse is gewekt! Heb Sakura op mijn wishlist gezet voor deze zomer ;-)

 5. Leuk zoon interview :)

 6. Deb

  Super leuk interview. Toch leuk om iets meer achter de persoon van Sakura zeep te weten te komen.

 7. Erg leuk interview!
  Liefs, leila

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén