Favorieten van de afgelopen maand(en)

glitter look nagellak pupa hema 278
Het is eindelijk weer eens tijd voor een favorieten artikel. Het is al even geleden, maar het mocht er weer eens van komen. Ik heb de laatste tijd zulke fijne en leuke producten dat ik die graag met jullie wil delen, omdat jullie echt kennis met ze moeten maken.
 

Wij doen een favorieten artikel niet consequent iedere maand, omdat we er gewoonweg niet aan denken. Ik moet al de camera lenen van Jorinde en dat is voor haar vervelend, omdat zij dan geen foto’s kan maken. Ook ben ik erg druk met mijn stage en ben ik elke dag pas om half 6 thuis en kan ik dus geen foto’s maken. In het weekend sta ik er niet echt bij stil om voor de week erna een favorieten artikel te schrijven. Als ik klaar ben met mijn stage zal hier hopelijk meer regelmaat in komen. Het is wel ons streven! Op naar de favorieten.

glitter look nagellak pupa hema 285
– Pupa Vamp! mascara
Jullie konden de review hier al lezen. Deze mascara verslaat zelfs mijn Maxfactor Masterpiecemax mascara en dat zegt echt wel wat, want die is al jaren favoriet. Deze mascara spreidt mijn wimpers mooi zonder spinnenpoten, maakt ze lang en geeft ze volume. Alles wat ik zoek in een mascara.

– NYX Glitter Mania’s
Ik heb de afgelopen weken veel kerst en winterlooks gemaakt en dat betekend dus automatisch glitters! Deze vier heb ik dan ook gebruikt en ik begin de glitters steeds mooier te vinden naarmate ik ze meer gebruik. Deze zouden echt in de winkel moeten liggen. Ze zijn zo mooi en zo goedkoop. Je kunt er zoveel moois mee doen. 

– Make Up Studio Two Way Gel
In samenhang met de glitters hoort natuurlijk de Two Way Gel van Make Up Studio. Hiermee breng ik de glitters aan en zonder dit schatje zouden de glitters nooit zo lang en goed blijven zitten. Je kunt begrijpen dat ik deze dan ook veel gebruikt heb deze maand.

glitter look nagellak pupa hema 292
Twee nagellakken die ik de afgelopen weken veel heb gedragen. NYX – Delectable. Een hele mooie roze kleur met gouden glitters er door heen. Ik heb hem zowel op mijn nagels als op mijn tenen gedragen. 

Dan een kleurtje van de Hema die ik laatst kocht. Dit is de kleur 826 en hij is een soort van holografisch. Hij is bijna holografisch alleen heeft hij niet de kleur verandering in het licht. Wel heeft hij dezelfde finish dus als je altijd al een holografisch hebt willen proberen is het misschien leuk om te beginnen met deze nagellak die je gewoon in de winkels kunt kopen in plaats van in een webshop.

glitter look nagellak pupa hema 296
De Catrice Infite Matt in 020 draag ik nu elke dag. Ik vind hem zo fijn! Hij dekt goed, matteert en voelt fijn aan op mijn huid. En het fijne is dat hij maar € 7,00 kost. Geen geld voor zo’n fijne foundation.

De Sephora Smoothing primer heb ik echt heel erg vaak gebruikt de laatste tijd. Hij vult mijn rimpels en plekjes goed op, zorgt dat mijn make up mooier en langer zit. Als hij op is ga ik weer een nieuwe kopen.

De lichtbruine kleur uit het trio palette gebruik ik bijna elke dag. Het is zo’n kleur die je snel en makkelijk aanbrengt. Daarna zie je er verzorgt uit en ben je klaar voor de dag. Dit is een palette van Rimmel en hij heet 62 Orion.

Soms draag ik bij deze bruine kleur nog wel eens een beige/gouden kleur in mijn binnenste ooghoek en op een gedeelte van mijn bewegend ooglid. Dit doe ik alleen als ik er tijd voor heb. Deze oogschaduw zorgt ervoor dat mijn blik meer open wordt en ik er wakkerder uitzie. Deze is van Catrice en hij heet Oh, It’s Toffeeful!

Dan nog een prachtige blush van The Body Shop. Deze kocht ik in de sale en wat ben ik daar blij om. Hij is zo mooi! Dit schijnt een dupe van Nars Orgasm te zijn.. Dit is de kleur 04. Hij laat mij er gezond en stralend uitzien. Precies wat ik wil als er verrot uitzie haha.

glitter look nagellak pupa hema 302
Dit is een zeepje van Lush uit de kerstcollectie. Hij heet Mr. Punch en hij is zo damn lekker haha. Hij ruikt naar een fruitcocktail, echt heerlijk. Ik douche hier heel vaak mee en zou willen dat hij in de vaste collectie kwam. 

glitter look nagellak pupa hema 299
De Rituals Shanti Shower is een douchegel die bij iedereen wel in de smaak zal vallen en het perfect zou doen als cadeau. Het is een douche pasta en wanneer hij in aanraking komt met water gaat hij lekker schuimen en de geur is dodelijk heerlijk. Hij ruikt namelijk naar amandel hmmm…

De Olaz Essentials verfrissende tonic is een tonic waar ik niet meer zonder zou willen. Hij haalt mijn make up er goed af, geeft geen trekkerig gevoel, geeft me een schoon gevoel en ruikt heerlijk naar komkommer. Deze komt zeker in mijn vaste reinigings routine, want ik heb al een nieuwe verpakking gehaald!

En dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Wat zijn jou favorieten? Heb jij nog aanraders?

 

Vorige

Pupa – Nail Art Mania Bubbles

Volgende

Kneipp – Doucheolie Amandel–Argan

37 Comments

 1. Die Shanti douchegel klinkt heerlijk ! Daar ga ik volgende keer bij Ritual eens naar kijken :)

 2. Leuke favorieten.. Bij mij zit de infinite matt foundation er ook zeker in, maar die gaat helaas uit het assortiment..

  • Ja ik zag het! Het is toch verschrikkelijk… ik ga nog zeker een paar flessen in slaan..

   • Ik heb er ook nog een aantal ingeslagen! Moest echt een traantje wegpinken toen ik las dat de eindelijk perfecte kleur foundation (010) uit het assortiment zou gaan! Ik kan gelukkig nog even vooruit nu. Genoeg tijd om een nieuwe te vinden hoop ik :) Mooie favorieten ook verder :)

 3. dat roze nyx lakje is zo mooi!

 4. Haha, die glitters waren zo voorspelbaar. De hele infinite matt foundation lijn gaat in het voorjaar uit het assortiment, dus ik zal maar snel een voorraadje aanmaken!

 5. kleurrijke verzameling :)

 6. erg mooie producten allemaal :D

 7. echt jammer dat de catrice foundation eruit gaat!

 8. Leuke favorieten, alleen de kleur van de Lush zeep al…gaaaf!!!
  En de blush van The Body Shop ziwt er ook goed uit!
  Ik heb zoveel favorieten op hwt moment, om 1 te noemen.. de Essence Fantasia Highlighter vind ik elke kwer mooier worden.

 9. Die rituals showergel lijkt me erg fijn x

 10. dat Nyx lakje ziet er super mooi uit!

 11. De Vamp! mascara vind ik ook heel fijn en de catrice foundation ook

 12. Die nagellak van Nyx is mooi!

 13. Fijne favorieten! Trouwens je favo foundation verdwijnt wss uit de schappen bij catrice! Ik zou dus goed in de gaten houden wanneer die 50% actie begint en inslaan ;p xx

 14. Leuk om te zien!

 15. Mooie lijst! Ben reuze benieuwd naar de primer van Sephora.

 16. Mara

  Ik heb de mascara en showerpaste ook. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik bijna nooit douchegel gebruik dus hij staat nog aardig vol in de kast haha.
  Alleen de mascara, mwah.. Ik vind hem fijn, vooral omdat ‘ie de hele dag blijft zitten, maar ik krijg er nogal plakwimpers van, en hij wordt behoorlijk dik na een tijdje. Ik gebruik hem nog steeds wel met plezier hoor, want verder is het een fijne mascara.

 17. Leuke producten! Ik ben al heel lang benieuwd over die Pupa mascara, hoor er zulke goede dingen over! Waar heb je ‘m gekocht als ik vragen mag? (:

 18. Mooie favorieten! Vooral de foundation van Catrice is erg fijn..

 19. Leuk artikel, en leuke favorieten !!

 20. Echt steeds wanneer ik die NYX gitters zie denk ik : hebben hebben hebben!

 21. De zeep lijkt mij echt heerlijk! Ik vond trouwens de nagellakken van de Hema in de stashvideo ook prachtig, zie hem nu weer, moest er ineens aan denken! Mijn favoriet is Snow Globe. xD

 22. Ik heb trouwens net die Hema lak gekocht, ik vond m toch wel errug mooi ;D

 23. Leuk artikel weer! :) De Catrice Infite Matt en Mr. Punch zijn ook zeker favorieten van mij.

 24. Jammer dat de Infinate Matt Foundation weg gaat :(

 25. Waaah! Die NYC glitters zien er prachtig uit! <3

 26. Mooie favorieten! :)

 27. Ziet er mooi uit, vooral de lakjes zien er gaaf uit.
  Mooie favorieten! :D x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén