Pupa – Nail Art Mania Bubbles

oud en nieuw look 111
Een paar weken geleden konden jullie bij ons een Nail Art Mania Bubbles setje winnen van Pupa. Ook wel het bekende setje waarmee je kaviaar nagels kunt maken. Ze zijn hartstikke hip en momenteel de trend op nagelgebied. Ik heb eventjes gewacht met mijn review, omdat ik ze echt een paar weken wilde testen.
 

kerstlook pupa nail art pixum 145
kerstlook pupa nail art pixum 151
Je ontvangt het
setje in een mooie, verzorgde, kartonnen verpakking. Fijn, want dan weetje ten eerste dat ze goed beschermd je tas in gaan en minder snel beschadigen. Ik vind niets vervelender dan een lakje waar krassen op zitten. Op de achterkant staan de instructies. Leuk dat ze hier aan hebben gedacht en wat ik ook fijn vind is dat de instructies zo duidelijk zijn. Er komen geen woorden aan te pas, maar plaatjes. Zelfs de meest jonge meisjes moeten begrijpen hoe je dit moet aanbrengen. Het klinkt ieder geval erg makkelijk, maar is dat ook zo?

Hoe werkt het?
kerstlook pupa nail art pixum 181

1. Je lakt je nagels in de bijgeleverde basiskleur. Ik zelf bracht hier twee laagjes van aan, omdat hij dan dekkend bij mij is. Met een laagje dekt hij al erg goed, maar voor het perfecte resultaat breng ik nog een extra laagjes aan. Op de verpakking staat ook dat je twee laagjes moet aanbrengen.

2. Dit laat je 5 minuten drogen en daarna kun je de kaviaar in het potje gaan schudden. Wat ik trouwens grappig vond was het moment toen ik het kaviaar potje opende. Ik wist dat er geen kwastje in de lak zat, maar toch vond ik het apart. Je opent een nagellak potje en er zit geen kwastje aan haha.

Zelf heb ik de nagellak niet zo lang laten drogen. Ik denk dat ik het een minuutje heb gedaan en daarna de kaviaar heb aangebracht.

kerstlook pupa nail art pixum 158
kerstlook pupa nail art pixum 163
3. De nagellak wordt geleverd in een plastic setje. Als je dit setje uit elkaar haalt kom je bij de lakken. Maar je kunt de bovenkant van dit setje omkeren en dan heb je een bakje! Slim bedacht, want boven dit bakje kun je de kaviaar op je nagels strooien. Zo knoei je niet en verspil je ook nog eens niets. Want als je klaar bent kun je het overige kaviaar weet in het potje gieten, omdat het bakje een heel handig puntje heeft. Dit puntje is zo fijn dat je niets zult verspillen. Ik kreeg alles heel makkelijk in het potje.

4. Nadat je de kaviaar over je nagels hebt gestrooid kun je het zachtjes gaan aandrukken met je vinger. Het kleine beetje kaviaar wat over je nagel heen zit kun je er heel makkelijk afhalen met je nagel. Maar eigenlijk zit de kaviaar direct goed op je nagels. Voor het perfecte kun je nog hier en daar een korrel weg halen zoals ik heb gedaan. Maar dit hoeft absoluut niet. Dit is meer een tik van mij… haha.

5. Dit laat je 15 minuten drogen en daarna zit je kaviaar op je nagels! Het wordt erg hard en zit muurvast op je nagels. Ik had gedacht dat het heel los zou zitten, maar nee hoor het zit echt goed vast. Het voelt ook heel raar als je er met je vinger over heen gaat haha. Ik zat heel vaak met mijn andere vingers over die kaviaar vinger te voelen, omdat het zo apart voelde.

oud en nieuw look 080

Mijn uiteindelijke mening

Ik ben zo verbaasd over de basis lak die in het setje zit. Ik wist wel dat ik de lakken van Pupa fijn vond, maar zó fijn had ik niet verwacht. Als ik mijn nagels normaal gesproken lak, knoei ik eigenlijk altijd wel over mijn huid, omdat ik er niet van hou als je ruimte tussen je nagels en je huid ziet. Ik wil dit helemaal bedekt hebben en daardoor knoei ik wel eens. Maar…. met deze lak had ik daar geen last van. En dat heb ik eigenlijk nog helemaal met geen enkele lak gehad. Ik knoeide gewoon niets, wow! Dit komt door de vorm van het kwastje. Hij is lang en daardoor kan ik mijn nagelbed goed bedekken en hij is niet te dun en niet te dik. Echt perfect! En hij blijft ook nog eens lang zitten. Zeker een week. Ik wil zeker meer van deze lakken gaan halen. Ik ben om!

oud en nieuw look 082
Ik ben erg tevreden over dit setje. Ik vind het een leuk idee en het werkt ook nog eens makkelijk en snel. Tegenwoordig zijn we allemaal druk en hebben we geen tijd meer voor nail art. Doordat dit setje zo snel en makkelijk aan te brengen is denk ik dat je hier wel tijd voor wilt maken. Het staat leuk en nog eens verzorgt. Ik dacht dat de kaviaar binnen een uur van mijn nagels zou gaan, omdat dit gerucht een beetje te ronde ging in beautylang. Maar bij mij niets hoor! Pas na een dag ging hij een klein beetje chippen, maar niet erger dan een normale lak. Hier zag je heel weinig van. Enkel ik zelf, omdat ik er met mijn neus bovenop zat. Niemand anders zou het opmerken. De tweede en derde dag begon die nagel wel erger te chippen en uiteindelijk heb ik het eraf gekrapt, omdat het mij irriteerde haha. Daardoor heb ik het chippen verergerd, maar ik weet dat dit aan mij lag en niet aan de lak. Een dag of twee houdt hij het zeker uit om mooi te blijven zitten!

oud en nieuw look 117
Ook de prijs vind ik nog goed te doen. Je betaald €12.95 voor een setje. Hiervoor krijg je wel twee lakken en de basislak kun je ook als gewone lak dragen. Het is niet zo dat je hem alleen tijdens deze nail art kunt gebruiken. En je krijgt er natuurlijk een bakje bij waardoor je niets verspilt. Ik denk dat je hier lang met zo’n setje kunt doen en het geld er zeker uit kunt halen voor het plezier wat je eraan beleefd. Het is natuurlijk ook leuk om zo’n setje cadeau te geven.

Dit Pupa setje kun je natuurlijk kopen in de Pupa webshop. Er zijn ook andere kleuren setjes verkrijgbaar. De najaarsuitverkoop waar ik laatst over schreef loopt nog steeds bij de Pupa webshop. Je kunt de basislak van dit setje nu bijvoorbeeld ook in de sale kopen voor maar € 3,50. Dat scheelt toch mooi 50%. Ik kan namelijk begrijpen dat niet iedereen dit setje leuk vind, maar nagellak vinden de meeste meisjes/vrouwen wel erg leuk. En ik kan deze nagellak zeker aanraden.

Heb jij al een kaviaar setje uitgeprobeerd? Zo ja, wat vond je er van? En als je dat nog niet hebt, wil je het wel graag uit proberen of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Vorige

Winter Nail Art

Volgende

Favorieten van de afgelopen maand(en)

34 Comments

 1. Echt een geweldige kleur en caviar nails zijn zo gaaf! En natuurlijk mooi meegenomen dat de nagellak heel fijn is.

 2. Heel erg mooi! Ik heb zelf losse zwarte mini beads gekocht bij een hobby zaakje en zat inderdaad ook de hele tijd met mijn vingers erover heen te wrijven..

 3. Ik heb ook beats maar dan geen nagellak erbij. Ik heb ze in het babyblauw.

 4. Ziet er goed uit ! Ik vind het ook wel mooier als accentnagel en niet meteen voor al je nagels.

 5. Ik moet het setje nog proberen maar ben nu wel erg excited om het te testen :D

 6. Super moooi! Wil het toch ook wel een keertje proberen. :-)

 7. heel mooi resultaat :)

 8. Ziet er zo mooi uit, ik vraag me alleen af of het niet mega vervelend op de nagels aanvoelt.

 9. Ik vind het echt heel mooi eruit zien, maar ik denk dat ik ga zitten pulken haha.
  Maar wil het zeker een keer proberen

 10. Jij vind het setje dus ook al zo Fijn :) ik heb de multi colour versie! Na een weekendje Londen zat alles nog perfect! Kreeg jij de balletjes er alleen ook zo lastig af? Haha’

 11. Ziet er leuk uit, alleen ben ik bang dat als ik het op mijn nagels aanbreng, de beats er de volgende dag al weer vanaf vallen en dat vind ik zonde.

 12. Wauw ziet er goed uit !

 13. Ik vind het er leuk uitzien en de kleur is mooi!

 14. Wat cute , de kleur is prachtig !

 15. Bo

  Wat goed dat je helemaal niet knoeide, is dus echt iets voor mij aangezien ik ook nog geen kei ben in nagels lakken! Resultaat ziet er ook goed uit!

 16. Ik vind dit gewoon echt geweldig voor de feestdagen, heel uniek om te zien! :) Zelf heb ik de caviar nails nog niet uitgeprobeerd, maar als ik ooit zo’n setje tegenkom, neem ik hem mee hoor!

 17. Ik vind het oke, maar that is it. Paars is sowieso niet echt mijn kleur, en de bolletjes lijken me gewoon zo onpraktisch :-)

 18. Dat lijkt mij zo gaaf, net als de velvet nails. Tof dat je het maar op een vinger hebt gedaan!

 19. Wauw die zijn goed gelukt zeg! Ziet er mooi uit!

 20. Deb

  Het ziet er mooi uit. Ik dacht ook dat het er in no time af zou liggen die caviar maar dat valt dan niet tegen ;-)

 21. Ik vind gewoon de paarse kleur al prachtig! En het is leuk zo slechts een nagel doen met caviar ipv alle nagels.

 22. Heel leuk! Mooie tint paars!

 23. dit wil ik ook heel graag nog een keer proberen, ziet er super leuk uit!

 24. Leuk! Zowieso vind ik paars een erg mooie kleur voor op je nagels.

 25. Leuke kleur, dat paars! Ik vind caviar nails heel tof, ziet er heel leuk uit altijd :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén