Pupa – Nail Art Mania Luxury French

nagellak coty  bb cream 249
Pupa is met een nieuwe nail art kit uitgekomen, de Nail Art Mania Luxuery French. Dit setje gevat zowel een glanzende als een matte nagellak. Hierdoor kun je behalve een french manicure allerlei verschillende nail arts maken! Vandaag laat ik je swatches zien er geef ik je mijn mening over dit kitje.

nagellak coty  bb cream 249
Zoals altijd komen de kitjes van Pupa in een doosje. Netjes, luxe en zo beschadigen ze niet onderweg.

pupaaa
In totaal zijn er 6 kleuren beschikbaar. Ik heb de kleur 001 Matt Blue & Mirrot Sky Blue ontvangen.
nagellak coty  bb cream 253
Wat ik zo handig aan de Pupa kitjes vind is dat er op de achterkant altijd een gebruiksaanwijzing staat die iedereen kan begrijpen. Geen moeilijke woorden, maar plaatjes. Hartstikke duidelijk en zeker een pluspunt. Onderaan zie je de diverse nail arts die je met dit setje kunt maken. Zelf bedacht ik mij nog dat je met een saté prikker ook matte stippen op je nagels kunt zetten. Met een beetje creativiteit kom je al ver.

nagellak coty  bb cream 238
nagellak coty  bb cream 243
In het setje vind je 180 ‘tips’ die je op je nagels kunt plakken om zo eenvoudig een french manicure te maken. Je kunt ze eventueel ook hergebruiken, maar met 180 stuks kom je al heel erg ver. Erg handig dat Pupa deze er zelf bijlevert.

p1
p2
p4
p3
Dit zijn de twee lakken die in het setje zaten. Ik ben vooral erg fan van de glanzende blauwe kleur. Deze lak kun je ook op zichzelf dragen en dat ga ik dan ook zeker doen! Het is echt een pareltje om te zien. Helemaal in de zon schijnt hij alle kanten op. Ik ben zo fan van de lakken van Pupa, omdat ze een heel fijn kwastje hebben. Niet te dun zodat je niet te vaak over je nagel heen hoeft te strijken, ook niet te dik. Hierdoor kun je heel precies werken. Tevens is het kwastje ook enorm lang. Zo lang zie ik ze niet vaak en al helemaal niet bij kleine nagellakpotjes. Er zit namelijk maar 5 ml in een potje. Desondanks is het kwastje even groot als de nagel van mijn middenvinger.

pink look pupa nail art essence 134
Hier zie je de mooie blauwe glanzende kleur. Hij is een beetje metallic achtig, maar laat gelukkig geen strepen achter. Fijn! Zie je hoe mooi hij nu al glanst? En deze foto is niet eens in de zon genomen. Moet je nagaan hoe mooi hij is als de zon wel schijnt. Alleen al om deze nagellak is de het setje een aanrader.

pink look pupa nail art essence 215
Als je gaat beginnen met de french nail art plaats je de witte tips op je nagel op de plek waar je wilt. Het zijn stickers dus je plakt ze heel gemakkelijk op je nagel. Druk wel even goed de hoekjes aan. Hier zie je ze nog recht op mijn nagel liggen. Anders druipt de nagellak onder de sticker door en dat wil je natuurlijk niet! Wat ook belangrijk om te weten is dat je de basisnagellak goed moet laten drogen. Ik was iets te snel met mijn 10 minuten en hierdoor zie je dat de sticker een deel van mijn nagellak mee heeft terug getrokken. Gelukkig zag je hier niet heel veel van, omdat de nagellak wel al bijna droog was. Ik denk dan 20 minuten echt wel voldoende is.

pink look pupa nail art essence 222
Lak daarna met de matte nagellak je ‘originele nageltip’. Dit is dat witte gedeelte wat je afgeplakt hebt. Laat dit ook minimaal 10 minuten drogen, want ook hier was ik te snel met het eraf halen. Ik dacht dat het na 5 minuten wel droog zou zijn, maar ik was vergeten dat ik twee laagjes van de matte kleur had opgebracht om hem volledig dekkend te krijgen.

pink look pupa nail art essence 232
pink look pupa nail art essence 234
pink look pupa nail art essence 236
En dit is het resultaat. Ik vind het zelf een onwijs leuk luxe setje en ik denk dat ik niet de enige ben. Ik hou eigenlijk niet zo van de originele french nail art met een witte tip, maar dit vind ik echt heel erg leuk en ik ben om. Ze hebben nog veel mooie kleuren dus als blauw niet jouw kleur is zit er vast wel een ander kleurtje voor je tussen.

Dit setje kun je kopen op Pupawinkel. Elke nagellak bevat 5 ml en dus ontvang je in totaal 10 ml aan nagellak. Het setje kost € 12.95.

Wat vind jij van dit setje? Zou jij hem aanschaffen?

Vorige

Miss Sporty – Morning Baby! BB cream

Volgende

Shoppen in de winkel van je moeder.. zou je kunnen slagen?

29 Comments

 1. Wat een tof setje! Het resultaat is heel leuk geworden :)

 2. Wat een leuk setje, erg moooi gedaan!

 3. Ik vind de setjes heel erg leuk! :)

 4. Wat een mooie kleuren! Heel gaaf die combinatie.

 5. ziet er super uit! leuk setje

 6. Wat een leuk setje

 7. mooie kleur heb je gekozen :)

 8. Wat is die blauwe kleur mooi zeg! Wauw nog nooit zo’n mooi apart kleurtje gezien! En ook leuk met het randje.

 9. Wat een prachtig setje :-) Maar, zijn er wel voldoende sjabloontjes?

 10. Wat een onwijs gave kleurtjes zeg!

 11. Ik vind het zeker een leuk setje, maar je kunt het ook met een budget variant doen. (Al vind ik de Pupa setjes ook niet zo duur!)
  Ook leuk om cadeau te geven ofzo.

 12. Lin

  Inderdaad een tof setje! Mooie kleuren ook zeg <3

 13. Ziet er gaaf uit zo, vooral die basislak is heel mooi!

 14. Als ik met tape werk of deze stickers haal ik na de lak aangebracht te hebben meteen de sticker van de nagel, werkt perfect! De blauwe kleur is echt super mooi, leuke mani!

 15. Wat een leuk setje! Stiekem vind ik het zonder tip nog mooier.

 16. Ziet er gaaf uit! Ik heb zelf een andere kleur ervan.

 17. ik vind het best een leuk setje :D

 18. Oooh die blauwe mirror polish is echt prachtig.

 19. Leuk! Heb hem zelf ook en gebruik zelf de kleuren net andersom :)

 20. Leuk setje! Had al deze eerder gezien :) blijf hem leuk vinden

 21. Deb

  Leuke kleuren combinatie!!

 22. Wat een leuke set! Vooral de basiskleur is prachtig!

 23. Ziet er mooi uit, leuk!

 24. OEH, cool! Vooral omdat die zwarte kleur matte is, zooo gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén