Winter Nail Art

roze kerstlook winter nail art 032
Ik heb de smaak weer te pakken. Het is tijd voor een nail art! En dit keer in een winterse stijl. De laatste tijd ben ik dol op nail art en des te leuker voor jullie, want dat betekend meer nail art artikelen voor jullie!
 

roze kerstlook winter nail art 020
roze kerstlook winter nail art 028
roze kerstlook winter nail art 024

roze kerstlook winter nail art 041
Ik draag als basis een lakje van Sephora in de kleur don’t look back. Dit is een mooie paarse/lila kleur en hiervan draag ik twee laagjes. Daarna heb ik mijn nagel schuin half ingekleurd met een nagellak van Miss Sporty. Dit is een metal flip lak in de kleur 020. Deze is in elk licht anders, maar behoud die mooie parelmoer glans wat mij aan de winter doet denken. Daarna heb ik de Super Nova Topcoat van NYC gebruikt. Deze heb ik naast de Miss Sporty lak geplaatst, maar wel zo dat je ook de kleur van Miss Sporty nog kunt zien.

roze kerstlook winter nail art 047
Om ervoor te zorgen dat er een mooie strakke lijn tussen die twee kleuren in zit heb ik een nail art lakje van Essence gebruikt in de kleur more than silver. Hier zitten hele mooie glitters in die echt naar voren komen als je je nagels beweegt. Om de nail art af te maken heb ik een zilveren rhine stone gebruikt. Deze komt uit een nail art wheel van Ebay. Dit heb ik als volgt gedaan: ik plaatst een stipje base en topcoat van Sally Hansen op de plek waar ik het steentje wilde hebben. Dit deed ik met een nail art pen van Essence. Doordat er nu nagellak op de pen zit kun je heel goed een steentje uit het wiel pakken, omdat hij plakt plakken. Zorg wel dat je de goede kant van het steentje pakt. Dit is de bovenkant. Op deze manier kun je hem direct op de goede plek plaatsen en hoef je hem niet nog eens om te draaien. Als laatste stap bracht ik diezelfde base en topcoat aan van Sally Hansen. Zo blijft je nail art gedurende een paar dagen mooi en zal je er nog meer plezier aan hebben.

Ik hoop dat jullie deze nail art weer leuk vonden en als jullie nog een idee hebben voor een nail art kun je die achter laten bij de comments!

 

 

 

 

 

 

Vorige

Mijn verjaardags cadeaus

Volgende

Pupa – Nail Art Mania Bubbles

24 Comments

 1. Super pretty gemaakt :D

 2. Mooi gemaakt! Die lak van Miss sporty is echt prachtig

 3. Aah, heel mooi! Leuk die strepen zo :)

 4. Wow die Miss Sporty lak is zo mooi, hele leuke winter nail art :)

 5. Prachtige winternails, vooral de glitterliner erdoorheen. Ik vind dat wel wat hebben, geeft ene ijzig gevoel. Mooie nagellak van Miss Sporty!

 6. Bo

  Heel mooi! Ik vind het wel wat hebben!

 7. Heel erg mooi geworden! :)

 8. Erg mooi weer! Echt een winters lakje. :)

 9. Deze is echt heel mooi weer en chic ook vooral dat parelmoer kleurtje van Miss Sporty erbij

 10. Wauw wat is deze ook weer mooi gemaakt! :D

 11. Alweer prachtig en hoe hou jij je nagels zo mooi?:D

 12. Erg leuk gemaakt! Jij hebt zulke mooie nagels !

 13. Waah die is tof, vooral met het duochrome!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén