Fogan Cosmetics Glitter Nail Polish

nagellak swatches en muf 120
Fogan nagellak heb ik al meerdere malen in beauty blog land voorbij zien komen, maar ik had nooit eerder de kans om ze zelf te testen. Toen ik deze kans kreeg, greep ik hem dan ook meteen. Nagellak voor maar € 0,99 per stuk. Hoe zou de kwaliteit zijn? Ik heb ze voor je getest.

Ik ben dol op glitter nagellak. Ik draag het liefst een glitternagellak over een gekleurde nagellak heen. Ik koos dan ook voor twee glitter nagellakken van Fogan Cosmetics.

nagellak swatches en muf 120
nagellak swatches en muf 130
nagellak swatches en muf 133
Ik koos voor de kleur 29, een zilveren glitter nagellak en kleur 23 een roze glitter nagellak.

De potjes zijn huge, er zit maar liefst 15 ml in en dat is veel voor een nagellak! Dit is voor mij zeker een pluspunt.

nagellak swatches en muf 138
Het kwastje is eerder dik dan dun, maar niet te dik. Je kunt er gewoon mee lakken zonder dat je nagelriemen onder de nagellak zitten.

3
4
Er is wel een groot nadeel aan deze nagellakken. Ze dekken niet als normale nagellak. Ik draag hier maar liefst 4 laagjes en zoals je kunt zien zie je mijn nagels er nog steeds door heen. Ik vind het geen mooi gezicht. Ik zou deze nagellak dan ook alleen als topper dragen over een andere nagellak. Ik heb ze op een nagellakwiel uitgetest op een zwarte kleur om te kijken wat het effect daar op is.

poster reviewen 059
Ik heb twee laagjes glitter nagellak aangebracht over de zwarte nagellak. De zilveren nagellak geeft een mooi, feestelijk effect. Daarom ben ik ook zo dol op glitter nagellak. Ze toveren een simpele nagellak om tot iets speciaals.

poster reviewen 057
De roze glitternagellak gaf wel een heel apart effect op de zwarte nagellak. Ik had roze glitters verwacht, maar ze werden goud, groen en blauw. Apart! Ondanks dat de kleur anders is dan ik had verwacht, vind ik het wel een leuk effect geven. Ik moet er alleen aan denken als ik deze nagellak pak dat hij een ander effect geeft.

Als gewone nagellak zonder basiskleur kan ik de nagellak niet aanraden, omdat ze niet goed dekken. Ik kan ze echter wel aanraden als topper over een normale basiskleur.

€ 0,99 voor zo’n glitter nagellak vind ik geen geld. In plaats van een drogisterij glitterlak, kun je voor dezelfde prijs er hiervan wel 5 kopen. Deze nagellakken zijn de koop bij de webshop Zus Lizzy

Draag jij wel eens een glitter nagellak boven op een basiskleur?

Vorige

Kneipp crème douche vijgenmelk–arganolie

Volgende

Sleek – ‘mijn eerlijke mening’ over Rose Gold Blush

24 Comments

 1. Wat een leuke lakjes! :)

 2. Ziet er erg mooi uit!

 3. Cheap :-) Wat een mooie glitter lakjes!!

 4. ik vind ze wel echt gorgeous!

 5. Mooi! en lekker goedkoop x

 6. Ik ben meer van de creamy lakjes :)

 7. Mooie glitterlakjes, vooral voor ie prijs :D

 8. Wauwie mooie kleuren zeg!

 9. Mooi! Die roze heb ik ook!

 10. UChugh!!! OH! Glitters. Prachtig. Hihi, ik houd van Fogan, lekker goedkoop merk, works like a charm!

 11. Dit als topcoat en dat soort, daar hou ik van, joehoeeeh! :D

 12. Die zien er erg leuk uit (:

 13. Wauw, die roze is echt bijzonder, gaaf zeg!

 14. Wauw, wat een mooie glitters!

 15. Leuke glitter lakjes :)

 16. wauw ziet er super uit!

 17. Mooie lakjes! ik zou ze ook als topper gebruiken :-)

 18. Deb

  Jammer dat ze niet goed dekken, maar als topcoat vind ik ze wel weer heel mooi.

 19. Willeke de Heus

  Hoi samen

  Ik heb alle 48 kleuren van Fogan en de glitters moet je idd al topcoat gebruiken en niet als nagellak.
  De andere lakjes zijn echt heel goed en dekken ook goed, vooral met de glimmende kleur zijn erg mooi ( metalic)
  Ik ben zo brutaal geweest om ze gewoon van de groothandel te kopen hihi en alle 48 lakjes koste mij 30 euro , inclusief verzendkosten en de service is super daar.
  Het staat ook erg mooi in de la, want heb de onderkant laten zitten hihi, en met watermarble doet het ook goed, even goed schudden of draaien in je handen en het werkt ook goed,
  Ik heb er veel plezier van, vooral als je snel wisselt van nagellak

  Groetjes Willeke

  • Dan hebben wij gewoon de verkeerde kleuren gekozen haha. Dat is een goede deal zeg, wow! Wij vinden het niet brutaal hoor, als het geld scheelt dan is dat altijd mooi meegenomen. Amanda heeft nog nooit een watermarble geprobeerd. Misschien toch maar eens gaan doen!

   • Willeke de Heus

    Ja is echt leuk om te doen, dus kan je het een keer een filmpje van maken en dan super leuk kliederen want het lukt nooit gelijk de eerste keer, lekker je vingers afplakken of met vaseline doen er ook genoeg..
    Maar zou zeker een leuk filmpje maken erover en hoe je het doet hihi, word weer heerlijk lachen, want dat doen jullie met ons, in iedergeval met mij, zit smilend achter mijn lappie te lachen naar jullie bevindingen en wat jullie allemaal uitspoken,
    Zie een hoop terug , want ik heb alleen maar zus(jes) en 1 niet meer sinds 2 jaar en dan komen mooie dingen terug, en dat zie ik bij jullie ook

    Ik lees altijd snacht meestal, want ben een nachtmens hihi, maar ga zo door

    p.s. bij COSMO-INC , kijk maar bij google, zit vast misschien ook dingen tussen voor jullie om te kijken en niet duur :)

 20. wat heeft de roze laken wow effect over zwarte nagellak

 21. Ze zijn wel erg leuk als topcoat :)

 22. De kleine kadootjes

  Het is zeker mooie nagellak en ik heb ze daarom ook opgenomen in mijn assortiment van mijn nieuwe webshop (0,95 per stuk en 2,25 verzendkosten). Het merk wint steeds meer aan populairiteit hier in Nederland. Tevens zijn er ook andere artikelen te verkrijgen als leuke kadootjes. http://www.dekleinekadootjes.nl/c-2149968/fogan/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén