Sleek – ‘mijn eerlijke mening’ over Rose Gold Blush

2
Sleek Rose Gold, als er één populair budget product is in beautyblogland dan is het Sleek Rose Gold blush wel. Ik was zelf erg benieuwd geworden en heb hem uiteindelijk gekocht. Ik was benieuwd wat ik er van zou vinden en ga vandaag mijn eerlijke mening over deze blush geven.

Ik wil niet zeggen dat andere bloggers geen eerlijke mening geven, maar soms vind ik dat een product te over hyped wordt. Dat bloggers teveel meegaan in een hype. Jorinde en ik proberen dan juist extra kritisch te zijn. Wij willen dat jullie weten dat wij niet zomaar ergens in mee gaan en puur naar het product kijken. Laten we beginnen met de review!

1
4
3
De blush is kleiner dan ik had verwacht. Hij is 6,5 bij 4,5 cm. De verpakking vind ik zoals bij alle Sleek producten mooi en chique. De verpakking gaat soms wel lastig open, omdat ik mijn nagel tussen de opening moet zetten. En het spleetje is niet zo groot haha. Zonder nagels zal je misschien wel een vijl moeten gebruiken.

5
Als je de verpakking opent kom je de blush tegen en zie je een spiegel zitten die je goed neer kunt zetten. De spiegel klapt dus niet om als je de blush neer zet.

6
decubal lime crime sleek 125
decubal lime crime sleek 127
decubal lime crime sleek 130
decubal lime crime sleek 133
De kleur vind ik mooi, maar begrijp me niet verkeerd, ik vind het meer een mooie kleur als oogschaduw. De kleur is heel erg gepigmenteerd en zit tussen roze en oranje in, hoewel hij meer naar roze neigt. Ook zie je mooie gouden glitters in de blush zitten. Als je de blush aanbrengt zie je een duo-chrome effect. Hij is roze/oranje, maar ik het daglicht zie je een gouden glans zitten.

Ik denk persoonlijk dat deze kleur niet bij iedereen goed zal staan. Bij bleke huidjes kan een roze blush soms iets to much zijn. Sommige meiden kunnen dan meer op een pop gaan lijken in plaats van een mooie gezonde gloed over je wangen te hebben. Of je moet deze blush héél licht aanbrengen wil hij niet te veel worden. Ik denk ook zeker dat hij bij veel meiden mooi kan staan, maar als je deze blush aanschaft moet je je echt afvragen of dit wel jouw kleur is. Een product wat er in de verpakking mooi uit ziet, hoeft niet meteen te betekenen dat deze kleur ook jou goed staat.

De kwaliteit van de blush vind ik wel goed. Hij blijft de hele dag goed zitten, je krijgt veel product voor je geld en hij is niet zo duur. Hij bevat 8 gram en kost € 5,50 bij Enchantra.

Heb jij Sleek Rose Gold in je stash? Wat vind je er van? Of wil je hem nog graag toevoegen aan je stash?

Vorige

Fogan Cosmetics Glitter Nail Polish

Volgende

Leuk theeleuten! Mijn nieuwe suiker- en melkkannetje

33 Comments

 1. Ik gebruik deze dagelijks.. ik ben fan! Al moet hem idd wel openen met een pincet :)
  Eefje

 2. Goede review. Ik vind de kleur eerlijk gezegd heel mooi, maar meer voor oogschaduw inderdaad.

 3. Goede review! Ik heb hem niet, maar hij trekt mij inderdaad ook niet zo aan als blush. Wie weet als ik hem heb dat ik hem wel heel mooi vind, maar na de reviews denk ik niet dat ikhem binnenkort ga kopen.

 4. Ziet er mooi uit!

 5. zelf heb ik m ook en ik vind hem ontzettend mooi. Gewoon voorzichtig aanbrengen met de juiste kwast… dat werkt prima voor mij

 6. super mooi kleurtje:)

 7. Fijn zo’n eerlijke review! Hij ziet er goed gepigmenteerd uit, maar je moet inderdaad niet teveel ervan gebruiken zodat het een glimmende boel wordt.

 8. ik vind ‘m super mooi in de zomer, maar de verpakking is echt een hel om open te krijgen met lange nagels >.<

 9. Ik vind hem heel mooi! Subtiel aanbrengen en je hebt een prachtige glow :)

 10. Ik vind hem echt geweldig! Ik snap ook zeker dat je het wilt uitproberen als iets echt een trend is – I feel you! Soms denk ik ook dafuq.. dat is zo wat anders dan ik had verwacht, but this one.. Mijn zus heeft hem en ik wil hem nog steeds een keer roven van haar!

 11. deze zou ik niet dragen :)

 12. Ik ben dan juist wel weer erg blij met deze blush, maar inderdaad, niet teveel van gebruiken! De prijst mist trouwens in je laatste zin.

 13. Bo

  Ja soms heb je van die hypes waarvan ik denk ” Really?? ” Ik heb deze blush niet, maar hij lijkt me juist wel heeel erg mooi als hem subtiel aanbrengt!

 14. Deze blush heb ik zelf ook en ik vind hem zo mooi! Je moet wel de kleur een beetje uitblenden (maar dat doe ik toch met alle blushers). Ik had het gevoel dat je deze niet mooi wou vinden omdat het een hype was haha. Bij mijn betreft staat dit iedereen mooi – ligt natuurlijk aan hoeveel je gebruikt.

 15. Voor een donker getinte huid is het wel prachtig hoor! Een mooie glow en ik vind het zeker niet overhyped.

 16. Desiree

  Ik vind het echt een hele mooie kleur! Ik zou hem zelf ook wel graag willen hebben. Ik gebruik trouwens zelf ook wel eens blush als oogschaduw. Ik heb een baked blush van etos die wel een klein beetje op deze blush lijkt, die gebruik ik heel vaak als blush en ook wel eens als oogschaduw. De glow vind ik echt wel heel erg mooi! Hij is zeker goed gepigmenteerd. Gewoon iets subtieler aanbrengen dan.

 17. Ik vind het echt een prachtige blush maar wel vrij heftig inderdaad. Toch blijf ik benieuwd en zal ik ‘m ooit kopen:) Als oogschaduw zou hij ook prima kunnen:) Ik mis alleen wel een foto op het gezicht daar ben ik benieuwd naar!

 18. Ik vind het echt een heel mooi kleurtje! Als oogschaduw lijkt hij mij ook onwijs mooi. Zou je hem misschien een keer in een ooglook kunnen gebruiken? :D

 19. Fijn dat je kritisch bent! Daar houd ik van. Het is een mooie kleur, maar inderdaad meer geschikt als oogschaduw…

 20. Ik heb hem niet maar ik vind de swatch heel mooi! x

 21. Ik heb deze sinds kort in mijn stash, hoe wel de kleur super gepigmenteerd is en in eerste instantie te heftig voor mijn bleke huid was, leer ik het nu beter gebruiken en ben ik toch wel blij met deze blush! Of het de trend waard is durf ik niet te zeggen, maar was wel de rede dat ik het kocht.

 22. Deb

  Het open maken van deze blush is gewoon %%$$#@!!** Ik beschadigde de blush direct met mijn nagel bij de eerste keer openen. Gelukkig niet mijn nagel dus ;-) Ik gebruik ém heel af en toe , maar vind andere blushes die ik heb eigenlijk mooier. Hij is best mooi, maar ook weer niet heel speciaal..goede review meid! Wees maar lekker kritisch daar houd ik van!

 23. Toch vind ik hem heel erg mooi. maar ben het zeker met je eens dat sommige dingen te gehyped zijn. Deze zou ik zeker graag een keer aan mijn stash toevoegen.

 24. Dat het veel pigment is kan absoluut gevaarlijk zijn, woehoe. Ik hou d’r zelf wel van, maar je moet er ook echt mee om kunnen gaan. Ik vind het een mooie blush, maar net wat je ook zegt: als oogschaduw zou hij ook perfect kunnen. Multifunctioneel! :D

 25. Goed dat je toch echt je eigen mening geeft. Normaal hoor je alleen maar geweldige woorden over deze blush. Goede review!

 26. Hmmm ziet er inderdaad meer oogschaduwerig uit dan blusherig, zo sheeny shiny en gepigmenteerd! Nice fotos trouwens, zeker van de swatch.. :D

 27. goede review, ik vindt jullie mening van hypproducten altijd heel leuk en waardevol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén