Leuk theeleuten! Mijn nieuwe suiker- en melkkannetje

1
Zoals sommige van jullie weten ga ik samenwonen en dat begint steeds dichterbij te komen. Af en toe laat ik jullie mijn aankopen zien. Laatst kocht ik zo’n schattig suiker en melkkannetje dat ik deze wel met jullie moet delen.

Ik ben al maanden op zoek naar een leuk suiker- en melkkannetje. Ik kon maar geen leuke vinden. Ik drink de hele dag door thee en koffie en ik vind het dan leuk als mijn suiker- en melkkannetje net even wat specialer zijn. Ook staat het heel leuk als je visite hebt. Ik ben echt niet zo kieskeurig met al mijn spullen hoor, maar dit moest wel iets speciaals worden.

1
2
sleek swatches 118
Ik koos voor een klassiek/romantisch stelletje. Ik zag ze in de etalage in een winkel en er was nog maar één maar van. Ik bekeek ze, ze zaten onder het stof, maar ik zag de schoonheid van dit stelletje in en besloot de prijs te vragen. Ze kostte € 15,00. Ik moest even een paar seconde nadenken, maar ik bedacht dat dit wel het leuke en aparte setje was waar ik naar op zoek was. Dan leg ik maar even wat meer neer, maar ik weet hoeveel plezier ik ervan zal hebben.

sleek swatches 113
sleek swatches 135
sleek swatches 138
sleek swatches 127
sleek swatches 123
Er zit hele leuke en mooie, subtiele details op vind ik zelf. Ze zijn van het merk J-line. Ik kende het merk nog niet, maar als je geïnteresseerd bent kun je hier op zoek naar een winkel bij jou in de buurt deze producten verkoopt.

Wat vinden jullie van mijn aankoop? Ben jij ook zo dol op theeleuten? Jorinde en ik kunnen het uren doen haha.

Vorige

Sleek – ‘mijn eerlijke mening’ over Rose Gold Blush

Volgende

Vlog – Random, Bruidskapsel, Kaneelstengels maken

22 Comments

 1. Aah kei leuk!

 2. Ziet er lief uit! :)

 3. Amy

  Wat schattig! Zelf ben ik meer een koffiemens, haha!

 4. Wat schattig zeg!

 5. Hij is heel mooi! x

 6. oeh die zijn cute!

 7. echt super schattig, zou ook echt iets voor mij zijn, maar ik denk dat mijn vriend deze per ongeluk expres zou laten vallen.. hihi (nee hoor)

 8. Wat een super schattig setje!! Die staat vast geweldig in je toekomstige huisje!

 9. ze zijn echt super schattig!!

 10. Awwwh die zijn echt super schattig! Voor zulk soort dingen leg ik met plezier ook wat meer neer, als je toch weet dat je er plezier van gaat hebben. En ik hou van theeleuten, zo gezellig! <3

 11. Wat super cute zeg, echt heel erg leuk.

 12. Deb

  Leuk setje, ziet er heerlijk brocante uit. Hou ik ook van. Ik drink ongeveer 1x per dag thee (Mango meestal nu ;-) ) dus ik ben geen super theeleut.

 13. aaaw cute, niet echt mijn stijl maar wel heel erg schattig!

 14. Zo cute ! Ik ben ook een echte theeleut :)

 15. Wat zien ze er leuk uit!

 16. Ah wat een leuk setje! Ik vind ze erg mooi!

 17. Gezelluuuuug!! :D Het eerste wat ik kreeg toen ik alleen ging wonen was ook een thee setje. Thee = thuis!

 18. geweldig setje, super leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén