Leuke nieuwe items bij Esprit


Eens in de zoveel maanden ga ik mijn favoriete webshops af om de nieuwste items te bekijken. Een van deze webshops is Esprit. Een merk wat altijd kwalitatief goede spullen heeft. Zo komt mijn handtas ook van Esprit en na een aantal maanden is hij nog steeds als nieuw. Vandaag laat ik je de leukste nieuwe items van Esprit zien.


Ik ben verliefd op deze mooie tas. Hij is misschien wat netjes qua vorm, maar qua kleur vind ik hem juist casual en geschikt voor elke dag. Ik heb nu ook schoenen in deze kleur. Vroeger zou ik sneller voor zwart zijn gegaan, maar nu ik ouder wordt kan ik bruin steeds meer waarderen.

 


Dit mooie horloge met hartjes vind ik zo chique en schattig. Perfect om cadeau te doen aan iemand voor haar diploma slaagt. Horloges zijn sowieso sieraden die jaren meegaan en waar je lang plezier van zult beleven.


Deze armband vind ik ook erg mooi en chique. Een echte eye-catcher als je hem combineert met een zwart jurkje.


Natuurlijk zou Esprit, Esprit niet zijn als ze ook wat meer casual sieraden zouden hebben. Deze ketting zou ik leuk combineren met een jeans, en t-shirt.


Dit is een leuke, nette, maar ook casual broek die je goed kunt combineren met bovenstaande ketting. Niet te netjes, maar als je hem combineert met een leuke blazer, kan hij wel heel netjes zijn voor een zakelijke afspraak. Na die afspraak trek je je sneakers aan en het is weer een casual broek. Voor mij de ideale broek! Klik hier om de andere broeken van Esprit te bekijken.


Ik zou die outfit afmaken met deze leuke Inca shawl. Zoals jullie weten, heb ik een voorliefde voor Indianen en veren en daardoor ook voor deze shawl.

Ik ben benieuwd of jullie de laatste tijd nog een leuk item bij Esprit hebben gekocht. Als je nog een aanrader hebt, hoor ik dat graag!

Ditisons3

Vorige

Inspiration – Flower

Volgende

Perfect Chic Nailpolish

  1. Wat een onwijs mooi horloge en ook de armband vind ik echt super….

  2. Leuke items! Dat horloge is echt prachtig <3

  3. Oh my god, die tas! Ik kijk bijna nooit bij Esprit, wandel soms de winkel in, maar die tas.. I want!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén