Mijn nieuwe tas van Esprit

advertorial bourjois 161
Tassen, de meeste vrouwen zijn er dol op en hebben ook meerdere exemplaren in verschillende kleuren. Ik heb sinds een weekje een nieuwe tas van Esprit die ik je vandaag wil laten zien.

Esprit is een merk waar ik fan van ben. Ik ben niet snel fan van een merk, maar als ik ergens fan van ben dan koop ik er ook regelmatig wat fan. Esprit heeft mij nog nooit teleurgesteld. De kwaliteit is goed, de kleding gaat niet snel kapot en ze gaan ook nog eens jaren mee.

Deze tas kocht ik bij Sans-Online. Sans-Online verkoop heel veel leuke, hippe merken waaronder ook Esprit. Zo is de jas die je laatst in mijn shoplog kon zien ook van Esprit. Sans-Online verkoopt trouwens ook verschillende jassen. Het moge duidelijk zijn, ik ben fan van het merk Esprit. Op naar de tas!

advertorial bourjois 106
De tas kwam binnen in deze plastic tas van Sans-Online. De tas zelf is vanbinnen nogmaals beschermd door nog een plastic hoes. Mijn bestelling is nog nooit stuk aangekomen en ik ben dan ook tevreden over de webshop Sans-Online.

advertorial bourjois 154
advertorial bourjois 159
Dit is de tas. Ik heb voor de kleur taupe gekozen, maar ze hadden ook nog de kleur zwart. Ik twijfelde welke kleur ik zou nemen, omdat ik altijd voor zwart kies. Het leek mij leuk om juist deze keer een andere kleur te kiezen. Taupe kan ik namelijk ook gemakkelijk bij zwart dragen vind ik persoonlijk.

advertorial bourjois 166
De tas is best groot en er gaat ook aardig wat in.

advertorial bourjois 133
advertorial bourjois 135
Aan de binnenkant zit nog een rits vak waar je spullen in kwijt kan. Dit vakje is net zo groot als mijn hand.

advertorial bourjois 138
Aan de andere kant zit ook nog een vakje waar je spullen in kwijt kan.

advertorial bourjois 110
advertorial bourjois 115
advertorial bourjois 112
De tas is gemaakt van heel zacht suede zoals je kunt zien op de foto. Je kunt het makkelijk in vorm vouwen. Ik heb nog nooit zo’n zachte tas  gehad en vind het heerlijk om mijn tas je aaien haha, omdat hij zo lekker zacht is. De onderkant is gemaakt van leer zodat de tas goed beschermd is als je hem neerzet.

advertorial bourjois 121
advertorial bourjois 170
De hengels zijn ook van leer gemaakt. Je kunt de tas aan deze twee hengels dragen.

advertorial bourjois 139
advertorial bourjois 148
advertorial bourjois 117
Maar je kunt de tas ook over je schouder dragen met een lang hengels. Deze hengels komen netjes apart verpakt binnen. Je kunt deze aan de tas klikken als je wilt, maar dit hoeft natuurlijk niet. Ik vind het zelf heerlijk als ik een tas zowel kan dragen over mijn schouders als met mijn handen. Soms heb ik namelijk last van vermoeide armen en later weer van mijn rug. Zo kan ik goed afwisselen. Ik vind het leuk dat deze hengels verschillend bedrukt zijn. De ene kant is taupe en de andere goud. het ligt er maar net aan hoe je de hengels aan je tas vastklikt om te bepalen welke kant je ziet.

advertorial bourjois 129
Een leuk detail vind ik deze ‘opener’ om de tas mee open te maken. Het is niet zo’n korte opener waardoor ik de tas makkelijk open en dicht kan doen.

Ik ben erg blij met deze tas en ik zal hem zeker nog vaak gaan dragen. Ik kocht hem in de sale voor € 49,95. De normale prijs bedraagt € 59,99. De tassen van Esprit zijn een stukje duurder, omdat de kwaliteit enorm goed is en ze jaren mee gaan. Het verschil voel ik zeker als ik er een goedkope tas naast leg. Ik investeer liever in een wat duurdere tas die langer mee gaat. Zo heb je ook veel meer plezier van je tas.

Wat vind jij van het merk Esprit? Koop je er wel eens wat? Zo ja, wat?

Vorige

Frisse mondverzorging

Volgende

Persoonlijk – Kasteel De Haar

14 Comments

 1. Ik koop eigenlijk bijna nooit wat van esprit. Maar deze tas is wel heel leuk!

 2. Mooie tas hoor! :-)

 3. Handig dat er een rits in zit! Vind tassen zonder Rits altijd vervelend!

 4. Handig dat er een rits in zit! Vind tassen zonder Rits altijd vervelend,

 5. Wat een mooie tas! Ik investeer ook liever in mijn tas, zo gaat hij jaren mee en hoef je niet elk jaar weer een nieuwe te kopen. Eigenlijk scheelt het juist geld! En vijftig euro voor een leren tas vind ik niet veel hoor :)

 6. Wauw, erg mooie tas!

 7. echt een handige tas:)

 8. Ohhh ik vind deze tas tof! Vooral omdat het buiten één vlak en simpel is.

 9. Super leuke tas en lekker groot! Xx

 10. Deb

  Wat een mooie tas! Zul je vast veel plezier van hebben.

 11. ze zien er super pretty uit ;D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén