Sans-Online Shoplog – Shawls

pink look pupa nail art essence 308
Shawls, ik ben er zo dol op. Als je mij tegenkomt heb je een grote kans dat ik een shawl draag. Ik heb het vrijwel altijd koud dus een paar nieuwe shawls zijn nooit verkeerd. Ik kocht er laatst twee bij Sans-Online die ik je graag wil laten zien.

Ik hou van basic kleding en daarvoor kun je bij Sans-Online goed shoppen. Zo hebben zij het merk 10 days, Vera Moda, Esprit en Pieces. Dit zijn merken die kleding verkopen bij mijn stijl passen. Ik probeer wel steeds meer wat spannendere kleding te kopen en ik denk dat ik met een van deze shawls op dat gebied goed geslaagd ben.

De foto’s zijn niet zo scherp als ik had gewild. Ik heb tot 3 keer geprobeerd mooie, scherpe foto’s te maken, maar helaas wilde het niet baten.

pink look pupa nail art essence 278
pink look pupa nail art essence 283
pink look pupa nail art essence 287
pink look pupa nail art essence 304
Als eerste kocht ik deze warme shawl van de Pieces in de sale voor € 6,95. Geen geld als je het mij vraagt. De shawl is van goede kwaliteit, dik, warm en ook nog eens heel erg groot. Ik kan hem wel 3 keer om mijn nek wikkelen. Zo’n lange tunnel shawl heb ik nog niet. Heerlijk voor de herfst! Helaas komt de kleur niet over zoals hij in het echt is. Hij is meer bos groen. Op de foto lijkt hij meer turquoise. Deze shawl is niet meer te koop.

pink look pupa nail art essence 292
pink look pupa nail art essence 294
pink look pupa nail art essence 299
pink look pupa nail art essence 301
pink look pupa nail art essence 308
Ook kocht ik nog een wat spannendere shawl. Deze is van het merk Touch waar ik overigens nog nooit van gehoord had. Deze shawl is veel heftiger dan ik normaal zou kiezen, maar ik had deze keer zo iets van, kom op Aman! Koop nou eens iets wat uit je comfort zone is. Het leuke aan deze shawl is dat hij tweezijdig te dragen is. Hij heeft een donkere, zwarte kant en een paarse kant. Beide kanten bevatten zilveren draadjes. Dit maakt de shawl net even wat leuker en aparter! De shawl is erg dun en dus niet erg warm. Wel is hij lekker groot dus kun je hem wel wat groter oprollen zodat je hem ook nog wel in de herfst kunt dragen. Deze shawl heb ik in de sale gekocht voor € 9,95. Deze shawl is nog te koop, maar niet meer in deze kleur.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe shawls en ben erg benieuwd of jij ook zo dol bent op shawls en of jij ook wel eens shopt bij Sans-Online.

Vorige

Spam je blog!!!

Volgende

Miss Sporty – Morning Baby! BB cream

27 Comments

 1. Leuke sjaals zeg!

 2. Die laatste vind ik heel erg leuk! Vooral omdat die eigenlijk twee kleurig is! Ik ben ook dol op sjaals hihi

 3. Wat een leuke sjaals! En het wordt net lekkerder weer haha. Die laatste is super!

 4. Heerlijk! Ik ben zelf ook gek op shawls, het is altijd zo heerlijk warm en comfi.

 5. Ik vind de laatste het mooiste. Ik vind een shawl wel mooi en heb ze ok wel maar ik draag ze alleen als het echt heel koud is.

 6. Mooie sjawls! Vind die blauwe echt super.
  Ik draag in de lente/zomer vaak ook van die dunne sjaaltjes, vind het altijd zo leuk staan!

 7. Mooie sjaals! Ik heb er ook best veel maar draag ze te weinig..

 8. ja, ik draag ook vaak sjaals :) wel simpele in één zelfde kleur

 9. De laatste sjaal vind ik het mooist!

 10. Bo

  Mooie sjaals, vind ze heel mooi staan bij een outfit! Ik draag ze de laatste tijd niet meer zo heel veel.

 11. die met paars is mooi :D

 12. Ik ben zelf geen sjaaltjes madam, maar eigenlijk vind het wel altijd leuk staan bij anderen. Gek eh :-)

 13. Leuke sjaaltjes! Ik ben echt een sjaaltjes persoon. Zonder sjaal voel ik me altijd zo leeg haha!

 14. ik vind die paars roze echt superleuk, lijkt me ook een heel fijn stofje!

 15. wat een mooie sjaals! vooral die tweede is heel leuk

 16. Ik vind ze beide echt supergaaf, en tof dat je uit je comfortzone stapt, dat durf ik nog niet echt goed haha ;)

 17. ze zijn echt mega leuk!

 18. Wat een leuke sjaals!

 19. Ooehhh, coole sjaal! Leuke kleurtjes ook! Ik had trouwens je mail gelezen, huge ass mail lady, me likkeee! Ik heb je ook al beantwoord, want ik zat namelijk in de trein. :)

 20. Deb

  Prachtig die ‘teal’ kleurige sjaal. Zelf draag ik eigenlijk nooit sjaals. Ik vind het wel mooi staan, maar ik vergeet het gewoon ;-) Sans Online vind ik een fijne webshop!

 21. Ik vind die twee sjaal erg leuk!

 22. Ik ben dol op Sans!! Die paarse shawl is super gaaf!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén