Outfit Of The Day – Nieuwe shirtje

1
Ik heb sinds kort een nieuw shirt, want ik heb niet zo heel veel t-shirts meer helaas. Het werd hoog tijd dat ik weer een paar nieuwe ging kopen en tijdens mijn zoektocht zag ik een heel leuk t-shirt van Vero Moda. Het leek mij wel leuk om hem in een outfit of the day aan jullie te laten zien.

Het shirt is dus van Vero Moda en ik heb hem gekocht bij Sans-Online. Hier verkopen ze heel veel leuke merken zoals Esprit, Only en Pieces.

sans
lush 081
Het t-shirt is van een doorzichtige stof en ik moet er wel een hemdje onder dragen. Ik wil al héél lang zo’n t-shirt en was dan ook dol blij toen ik dit exemplaar tegenkwam. Hij had namelijk ook nog eens een leuke prijs.

lush 080
Wat ik zo leuk aan dit t-shirt vind zijn de mouwtjes. Deze bevatten glitters en parels, maar zijn niet te overdreven. Met een blazer er over lijkt het een heel net, chique t-shirt en zodra je je blazer uit doet kun je er zo mee gaan dansen in een discotheek. Een multifunctioneel t-shirt dus.

2
Dan de outfit zelf. Sorry voor de slechte belichting van deze foto’s. Ik had gehoopt dat de foto’s mooier zouden zijn door de zon die die dag scheen.

Blazer: Esprit
Broek: Mango
Riem: Primark
Schoenen: Van Haren
Tas; Invito

Ik betaalde slechts € 14,95 in de sale voor dit t-shirt. Ik vind dat niet heel erg duur, omdat ik het zo’n mooi en multifunctioneel t-shirt vind. Vanaf € 25,00 is het ook nog eens gratis verzenden bij Sans-Online.

Wat vind jij van mijn nieuwe t-shirt?

Vorige

Essence – Shimmer Powder Limited Edition Ticket To Paradise

Volgende

Mijn parfum stash

27 Comments

 1. Staat je heel leuk!

 2. Vero moda is echt mijn lievelingswinkel! Leuk shirt is het! :-)

 3. Leuk shirtje :)

 4. Wat een onwijs leuk shirtje zeg!! :D

 5. Wat een leuke outfit! Ik zou het zo aantrekken

 6. Wat een leuke outfit!

 7. Leuk shirtje, hier hou ik wel van !
  Mooie nagellak ook trouwens ;)

 8. Lief shirtje met die palletjes erop en wat heb je het weer leuk gecombineerd

 9. Deb

  Mooi hemdje! Leuk die parel/glitterdetails!

 10. Aaah Aman, die is echt superleuk! Ik vind die glitters en parels echt een heel tof detail. Je totaal outfit is ook leuk, zeker je broek! :D

 11. Die steentjes zijn leuk op de schouders!

 12. Je ziet er heel goed uit x

 13. prachtig shirt, love the glitter

 14. Wat een gave broek!

 15. leuke outfit! staat je leuk.

 16. Aaah, I LIKE! Huh? Slechte belichting? Gurl, it’s fine. Ik vond het juist lekker helder, nergens om je zorgen over te maken. Lovely outfit ook met de tas erbij en de cute ballerina’s. :)

  • Nee, maar ik bedoel op de foto’s zie je die glitters niet van veraf, omdat ze een beetje overbelicht zijn de foto’s. Niet zo scherp en helder als ik normaal heb haha

 17. Staat je goed! Heel mooi shirtje!

 18. Wat een leuke outfit, staat je goed! Erg leuk je nieuwe shirtje! :)

 19. Leuke outfit, staat je goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén