Essence – Shimmer Powder Limited Edition Ticket To Paradise

haarstyle outfit of the day 073
De Essence Ticket To Paradise collectie is sinds half juni verkrijgbaar. Toevallig moesten Jorinde en ik nog langs de Kruidvat en zagen wij deze collectie liggen. De shimmer powder sprak mij aan en ik nam hem mee. Vandaag laat ik jullie de swatches zien.

Dit product is dus nog maar een paar dagen verkrijgbaar en daardoor heb ik hem niet optimaal kunnen testen. Over de kwaliteit kan ik dus niet zo heel veel zeggen. Wel kan ik jullie de swatches laten zien.

4
De poeder zit in een doorzichtige, plastic verpakking. Zo kun je het patroontje mooi zien zitten.

haarstyle outfit of the day 075
haarstyle outfit of the day 077
haarstyle outfit of the day 079
haarstyle outfit of the day 083
Hier zien jullie het mooie patroontje zitten. Het zijn bloemen en ze doen me denken aan een tropisch strand waar je de lekkerste cocktails kunt verkrijgen. Ik was bang dat het een overspray zou zijn, maar dat is gelukkig echt niet zo. De sparkles die je hier al ziet zitten behoudt de poeder ook echt.

mus shoplog 105
mus shoplog 109
mus shoplog 112
mus shoplog 113
Dan de swatches! Links zie je een streep van de poeder geswatcht en aan de rechterkant heb ik de poeder uitgeblend. Ook heb ik uit verschillende hoeken foto’s gemaakt zodat je de glitters en de kleur goed kunt zien.

Dit is de perfecte kleur voor mij met mijn gele ondertoon en ik denk dat ik deze poeder nog veel als blush/highlighter zal gaan dragen de komende zomer. Sowieso hebben Essence en Catrice hele mooie Limited Edition highlighters. Jammer dat ze niet in het vaste assortiment zitten.

Deze poeder heet 01 Tropical Heat en bevat 10 gram, wat ik erg veel vind voor zo’n mooie, goedkope poeder. Hij kost maar € 2,99. De poeder is al een paar dagen te koop en ik denk dat deze wel hard zal gaan, want het is de eyecather uit de collectie. Mocht je hem aan je stash willen toevoegen, ren dan snel naar de winkel!

Heb jij al iets uit deze collectie gekocht?

Vorige

Shoplog Back-Stage

Volgende

Outfit Of The Day – Nieuwe shirtje

21 Comments

 1. Hij ziet er echt super mooi uit zeg, wauwie!

 2. Oeh, ze zien d’r beter uit dan ik had verwacht! :D

 3. Ziet er goed uit!

 4. Heel erg mooi, ben benieuwd hoe ie eruit ziet op het gezicht!

 5. Wauw wat een prachtige poeder! Ben blij dat ik hem zelf ook gehaald heb

 6. Ik vind deze echt super pretty! ♥

 7. Oh die ziet er goed uit!

 8. Wat leuk een 2e artikel vandaag! :-) Wat een mooie highlighter zeg! Gelukkig dat het geen overspray is! :-)

 9. Prachtig, echt waar! Ook fijn dat het een goude ondertoon heeft, past net wat beter bij mijn huid :D

 10. De collectie sprak me niet echt aan, maar deze poeder… wauw!!!

 11. Wauw wat is deze mooi zeg. Leuk artikel :D

 12. Wat een mooie highlighter!
  Eefje

 13. Wat een prachtige glans!

 14. Ziet er prachtig uit! ik ben zelf voor drie nagellakjes gegaan.

 15. wow wat ziet ie er prachtig uit

 16. Ik zag hem liggen en heb m niet meegenomen. Toch wel een beetje spijt nu haha

 17. Deb

  Wat een mooie print! Met de pigmentatie is niks mis zo te zien. Zal vast een mooie sunkissed glow geven. Leuk prijsje ook!

 18. Ziet er mooi uit, vooral voor in de zomer.
  Leuk patroontje ook, geeft net even iets extra’s!

 19. Hij is echt prachtig! Wat een glans joh!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén