Shoplog Back-Stage

1
Eergisteren verscheen het artikel van Back-Stage waarbij wij jullie kennis lieten maken met deze prachtige winkel. Een bezoekster vroeg toen of wij nog iets gekocht hadden. Jorinde niet, maar Amanda wel en vandaag laat ze deze geshopte spulletjes aan jullie zien.

Er is een reden voor dat deze geshopte spulletjes niet in het artikel stonden. Amanda had namelijk geen tijd om de producten op de foto te zetten, omdat ze het zo druk had met studeren. Ook had zij al enkele producten in gebruik en nog geen tijd gehad om ze te reinigen. Gisteren had zij dat wel en dus zette zij de spulletjes op de foto.

1
Een overzicht van de geshopte spulletjes.

2
3
Ik heb twee penselen gekocht van Make Up Studio. Ze heten allebei nummer 2.. handig, niet dus haha. De dunnere wil ik gaan gebruiken voor eyeliner en de ander voor het oppakken van glitters. Die kan ik dan alleen daarvoor gebruiken. De prijzen van deze penselen viel mij alles mee. Ik ben mijn bon helaas kwijt, maar ze waren rond de € 4,00 per stuk.

4
Ook kocht ik de ‘aparte’ product. Ik heb al eens een vergelijkbaar product gehad van Inglot, maar daar kreeg ik zo’n erge uitslag van dat ik die nooit meer wilde gebruiken. Ik zocht dus een vervangbaar product. Dit is Mixing Liquid van Mehron en hiermee kun je vaste producten vloeibaar maken. Denk aan oogschaduws, maar ook cream oogschaduws. Ik had keuze uit twee merken, maar deze bevatte meer inhoudt waardoor ik goedkoper uit zou zijn. Hier zit 30 ml in en ik betaalde € 7,99. Dit vind ik niet zo duur als je bedenkt dat je telkens maar één drupje nodig hebt. Een echte musthave voor een make up artist. Zo wil ik mijzelf niet noemen, maar wel een amateur mua? haha. In ieder geval een creatieve make up gebruiker!

5
6
En dan een product waar ik al zo lang benieuwd naar was; de H20 Aquapaint van Make Up Studio. Deze zijn niet in de normale make up studio winkels te koop en eigenlijk ben ik ze alleen nog maar bij Back-Stage tegen gekomen. Ik wilde ze al eens bestellen, maar twijfelde toch. De swatches ga ik bewaren voor een review, dat vind ik net even leuker, want anders zien jullie nu al alles en ik wil hier zo graag een review over schrijven. Jorinde zei trouwens dat ik voor zilver moest gaan en dus nam ik die kleur maar mee haha. Ik twijfelde tussen goud en zilver. Ik betaalde € 9,00.

Geen hele grote shoplog, maar toch heb ik een aantal leuke producten weten te scoren. Nu hadden wij ook niet heel veel tijd om rustig op ons gemakje te kijken, omdat we er voornamelijk voor jullie waren om de winkel vast te leggen. We moesten ook weer op tijd thuis zijn, omdat we al een afspraak hadden staan. Volgende keer zal ik zeker meer gaan swatchen en zal ik ook zeker weer wat gaan kopen haha.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Vorige

Guhl – Rijke voeding verfijnde haar-olie

Volgende

Essence – Shimmer Powder Limited Edition Ticket To Paradise

23 Comments

 1. ben benieuwd naar de aquapaint :)

 2. Je hebt toch aardig wat spulletjes gehaald, voornamelijk dingen die je ook echt kunt gebruiken. Ben heel benieuwd naar de aquapaint. Goed van Jo om voor zilver te gaan, die kan je ook vast vaker gebruiken! Mixing medium? Ben beniieuwd!

 3. leuke aankopen!

 4. Lin

  Inhoudt? ;)
  De kwasten van mus zijn inderdaad erg goed betaalbaar en blijven lang mooi.
  Ben heel benieuwd naar de aquapaint!

 5. Wat zien die kwasten er goed uit zeg! Ik ben weer erg benieuwd wat je hiermee gaat maken Aman.

 6. De mixing liquid ben ik wel erg nieuwsgierig naar. Maar ook de aquapaint. Ik wil wel eens weten wat nou het verschil is bij de mixing liquid en gewoon water voor oogschaduw gebruiken. Bij mij zit de oogschaduw met een drupje water ook altijd muur vast.

  • Bij mij is het vaak zo dat water ervoor zorgt dat het pigment gaat scheuren als ik lag ofzo.. En bij dit minder vaak. Ik kan wel een artikel maken waar ik aan de ene kant dit gebruik en aan de andere kant water.

 7. ben er nu best nieuwsgierig naar :D

 8. Ik ben heel benieuwd naar de aquapaint! :D En de kwasten!

 9. Ben benieuwd naar de reviewa van je aankoopjes! :-)

 10. Mooie aankopen!

 11. Mooie items heb je gekocht ik ben zo benieuwd naar de review!

 12. Leuke dingetjes! Die Aquapaint ziet er mooi uit.

 13. Ben benieuwd wat je ermee gaat doen! :-)

 14. Ik was al benieuwd naar wat je gekocht had! Kijk uit naar de zilvere glitter review :D

 15. Jaaa leuk!! Ben blij met mn Aquacolors ook. ^_^ Jij gaat ze ook zeker kunnen gebruiken!

 16. Wat een leuke aankoopjes, ben benieuwd naar H20 Aquapaint van Make Up Studio review en look(is het een oogschaduw??)

  • Moeilijk te zeggen, als je hem droog swatcht geeft hij geen pigment af, maar nat wel en dan zou je hem als oogschaduw kunnen gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén