Guhl – Rijke voeding verfijnde haar-olie

2
De bekend Guhl rijke voeding lijn is uitgebreid met een verfijnde haar-olie en ik kreeg de kans om hem te testen voor jullie. Met olie en serums heb ik altijd het probleem dat één drupje al te vet is voor mijn haar. Ik ben dan ook al tijden op zoek naar een fijne olie die mijn haar niet vet maakt en ik hem hem gevonden!

Wat beloofd dit product?
’’GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie geeft het haar een gewichtloze, voedende verzorging. Het herstelt met name de haarstructuur, waardoor het haar weer zichtbaar mooier wordt. Dankzij de hydraterende en verzorgende eigenschappen wordt het haar sensueel zacht en krijgt het een prachtige, luxueuze glans’’.

Tevens zou dit product je haar moeten beschermen tegen beschadigingen. Er zit namelijk een UV-filter in dit product verwerkt. Ook zou het je haar niet moeten verzwaren. Een product wat veel beloofd, maar maakt hij dit ook allemaal waar?

1
3
De verpakking vind ik mooi en handig in gebruik. Het is natuurlijk geen super luxe verpakking, maar dat verwacht ik ook niet voor de prijs die je voor dit product betaald. Wat ik vooral handig aan deze verpakking vind is de draaidop aan de bovenkant. Deze kun je open en dicht klikken waardoor hij niet open gaat in je tas. Ook zit er een klein tutje waar niet teveel product in één keer uit komt. Je kunt goed doseren.

De olie is vloeibaar en lekker zacht. Als ik mijn handen er mee in smeer worden ze heerlijk zacht. Dit komt denk ik door de monoi olie en de vitamine e olie die in dit product zijn verwerkt.

Ik heb het probleem dat mijn haar aan de bovenkant snel vet wordt en aan de onderkant droog is. Een olie zou daarvoor moeten helpen, maar helaas zijn al deze oliën te vet voor mij. Zelfs één drupje is al teveel voor mijn haar. Ik moet het volgende dag dan al weer wassen.

Toen ik dit product een paar keer had gebruikt werd ik erg blij. Eindelijk een olie die mijn haar niet vet maakt, maar gewoon goed verzorgd. Dit komt denk ik door de puurdere ingrediënten die echt gericht zijn om het verzorgen van het haar. Het maakt mijn haar zacht en goed doorkam baar. Verder heb ik het idee dat het mooi gaat glanzen en mijn haar niet verzwaart. Ik heb niet eens in de gaten dat dit product in mijn haar zit, behalve als ik in de spiegel kijk, want dan zie ik minder pluis.

Een leuk pluspuntje is de geur van deze olie. Monoi is moeilijk te omschrijven, maar het is een hele lekkere geur. Subtiel, niet te overheersend, maar toch zo lekker dat ik elke keer weer aan mijn handen ga ruiken voordat ik het product aanbreng. Het ruikt licht naar een exotisch strand met een heerlijke cocktail. Nadat ik het product heb aangebracht smeer ik met de restjes mijn handen in, omdat het zo lekker zacht aanvoelt haha.

olie look 164
olie look 165

Voor gebruik van de olie

olie look 188
olie look 189
Na gebruik van de olie (ik zou de olie eventueel nog wat hoger kunnen aanbrengen, maar het gaat mij vooral om de droge punten)

Het is wel zo dat ik in de loop van de dag nog eens een beetje olie in mijn haar moet doen, omdat ik niet teveel olie in één keer wil aanbrengen. Maak ik kan s ’ochtends gerust 3 of 4 pompjes in mijn haar doen (aan de onderkant uiteraard, want aan de bovenkant is het al vet).

Dit product zit nu in mijn standaard routine en ik gebruik het meerdere malen per week. Meestal na het wassen in mijn puntjes en s ’ochtends voor ik de deur uit ga. Ik vind het echt een aanrader als je op zoek bent naar een fijne budget olie die moet doen wat hij hoort te doen.

De olie bevat 100 ml en kost € 9,99. Hij is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Heb jij al een haar-olie in gebruik? Zo ja, welke vind je fijn en welke vind je minder fijn? En hebben jullie ook last van hetzelfde ‘haar’ probleem’ als ik heb?

Vorige

Impressie Back-Stage winkel (Embryolisse, Beautyblender, Moroccanoil en nog veel meer!)

Volgende

Shoplog Back-Stage

21 Comments

 1. Ziet duidelijk verschil in voor-na, klinkt als een fijne olie!

 2. Ik heb niet echt droog haar,maar toch gebruik ik altijd na het wassen in nat haar een olie of serum voor de dode puntjes. Ik heb er nu super veel in gebruik maar als ik weer wat nieuws wil kan ik deze is proberen! :-)

 3. Ziet er goed uit!

 4. Deze lijkt me heel fijn! Ik ben zelf al groot fan van deze lijn van Guhl :)

 5. je haar ziet er echt prachtig gezond uit!

 6. ik gebruik zelf graag haarolie en serum, omdat ik lang haar heb.
  Anders heb ik echt wel last van droge punten!

 7. Fijne review! Het lijkt me een heerlijk product :-) Ik smeer op dit moment ook echt van alles in mijn (droge) punten. Maar, eigenlijk moet ik gewoon naar de kapper gaan, haha!

 8. Ziet er goed uit!

 9. Lin

  Klinkt als fijn spul :)
  Ik gebruik niet altijd een olie, wissel af met serums en van die leave-in conditioner sprays enzo. Ik hou van afwisseling!

 10. Deze klinkt wel erg fijn. Ik heb hetzelfde probleem als jij, bovenop vet en onderin droog. misschien dat ik deze eens ga proberen.

 11. Guhl is zo’n fijn merk.. Dit product lijkt me ook erg prettig werken

 12. Klinkt goed! Zelf gebruik ik een serum.

 13. Ik vind Guhl producten altijd fijn, ik heb deze nog niet in gebruik, lijkt me wel heel fijn! :) x

 14. ik gebruik serum van linecure en kokosolie voor mn punten

 15. klinkt als een fijne olie. Ik heb namelijk ook snel last van vet haar.

 16. Hij klinkt enorm fijn! Ik moet ook vaker een olie gebruiken in m’n haar, maar ik vergeet het altijd haha.

 17. klinkt goed, vooral fijn dat het niet vettig is

 18. I intended to post you one little bit of note just to
  thank you very much as before on the splendid knowledge you have provided in this case.
  This is unbelievably open-handed of people like you in giving unhampered all that numerous people might have advertised for an e book to end up
  making some profit on their own, precisely given that you could possibly have
  done it in case you desired. These smart ideas in addition acted to become good way to fully grasp that other
  people have the same keenness similar to my personal own to realize whole lot more concerning this condition.

  I think there are thousands of more pleasant instances
  in the future for people who see your website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén