Inspired Lemon Lime Make Up

1
Een van mijn favoriete youtubers is Misschievous. Een leuke meid, die heel veel is afgevallen en echt een leuke persoonlijkheid heeft. Ze krijgt van mij echt de gunfactor. Ik zag laatst bij haar een Lemon Lime Make Up. Hij zag er zo simpel, maar ook mooi uit. Ik dacht, daar kan ik wel een geïnspireerde look op maken. Benieuwd naar mijn versie? Kijk dan snel even verder.

Foto: NEW VIDEO! Lemon-Lime for Summer, let's dig out those bright colors for a fun look! If you like this video, please LIKE and SHARE it! Thanks :)
Watch: http://www.youtube.com/watch?v=iWOSv5AUXXA
Hier kunnen jullie haar versie van de Lemon Lime Make Up zien. Erg mooi en perfect voor de zomer!

Ik heb zelf andere producten gebruikt, want ik heb zelf genoeg mooie spullen om zo’n look na te maken.

4
Ik startte met de Too Faced Shadow Insurance en plaatste deze over mijn gehele ooglid. Daarna bracht ik een witte, crèmekleurige oogschaduw aan van Catrice in de kleur 090 Bring Me Frosted Cake. Deze plaatste ik onder mijn wenkbrauwen in in mijn crease.

8
Voordat ik oogschaduw aanbracht, bracht ik eerst een witte crèmekleurige oogschaduw aan om de gele oogschaduw wat meer te laten knallen. Hij komt dan nog mooier uit. Hiervoor gebruikte ik dance the swan lake van de Essence Ballerine Backstage collectie. Deze bracht ik alleen op mijn bewegend ooglid aan.

8
7
12
11
Daarna bracht ik de kleur Buttercupcake aan van Sugarpill over mijn ooglid, maar ik liet wel de uiteinde vrij. Dus mijn binnenste ooghoek en mijn buitenste ooghoek, want daar bracht ik een lichtgroen pigment aan van NYX in de kleur Grass.

2
Aan mijn uiteinde, in mijn crease en onder mijn bewegend ooglid bracht ik het pigment Jade aan van NYX.

5
6
Ook zie je nog mooie glitters zitten, maar deze zijn eigenlijk geel! Omdat ik ze over een groene kleur aanbracht zijn ze vanzelf ook die kleur geworden. Niet gepland, maar het geeft wel en leuk resultaat! Deze glitters kocht ik bij de Big Bazaar en hebben geen merk. Ik bracht ze trouwens aan, zoals altijd, met de Two Way gel van Make Up Studio.

9
10
Zien jullie het? Ik draag eyeliner! Het is weer eens een keer gelukt en daar ben ik erg blij mee. Het heeft wel eventjes geduurd. Foto’s bekijken op de computer, bijwerken, weer foto’s bekijken en weer bijwerken, maar het resultaat mag er zijn. Ik draag Black Jack with Black Jack van Catrice. Ik krulde nog mijn wimpers en bracht de Miss Sporty IncrediBALL mascara aan.

lime look eyeliner 029
Op mijn gezicht draag ik mijn gebruikelijk foundation en poeder. De blush die ik draag is van MAC en heet Hipness. Als highlighter draag ik mijn nieuwe shimmer powder van Essence uit de Ticket To Paradise collectie. Swatches van deze poeder kun je hier vinden.

13
Op mijn lippen draag ik een combinatie van Max Action lippenstift in Fabulous Orange en een lipgloss van Catrice in de kleur 070 Light My Fire.

Ik vind het een hele leuke look geworden. Ik kan vol kleur de zomer tegemoet!

Wat vind jij van deze Lemon Lime look?

Vorige

ANNY – Liquid Sand 690 After Dinner Show

Volgende

Win een beauty zomer goodiebag t.w.v. € 85,00

37 Comments

 1. mooie eyeliner!

 2. steffi

  erg mooi! toch denk ik dat ik voor het origineel zou gaan het oogt net wat frisser.

 3. Lin

  Heel gaaf! Die glitters staan er goed bij!

 4. Jee aman wat een pracht van een ooglook zeg, wat ben je toch crea.

 5. Mooie look! Ik dacht gelijk hey eyeliner! Haha. Goed dat het is gelukt! :-)

 6. Die glitter onder je ogen is mooi! Ik vind het een hele gave look!

 7. Super creatief, leuk gedaan hoor :)

 8. Wauw, wat mooi zeg! Die eyeliner staat je erg goed.

 9. ziet er gaaf uit, mooie kleuren!

 10. super look alweer :D

 11. Mooie look. Het geel en groen staat verrassend goed! En de eyeliner is echt erg mooi gelukt .

 12. Hele mooie look, de kleuren en dan nog eens de glitters wow! Mooi gedaan weer ;-)

 13. Super mooi met die eyeliner! Ik vind je wenkbrauwen trouwens ook erg mooi.

 14. Wat een super gave look!!!

 15. Bo

  Wauw goed gelukt hoor! Mooi die eyeliner <3

 16. Deb

  Suuuuuuuuuuuuper mooi! Je hebt jezelf weer overtroffen meid. En die winged eyeliner zit er echt vlijmscherp op.. love it!

 17. very pretty, heel mooi

 18. Oh my god Aman, je wing is perfect! En dan tegen mij zeggen dat het je nooit lukt, pff ;) Hij is perfect gelukt hoor! En NYX Jade is toch zo prachtig he <3

  • Ja, maar het duurde bij elkaar wel een uur voordat hij zo was haha. Maar hij is zeker goed gelukt. Jaaa, ik vind dat zo’n mooie kleur!

 19. Wauwie, door de eyeliner komt de look veel meer tot zijn recht! Prachtig om te zien, maar ook de glitters erbij. I love it, mooiste look tot nu toe! :D Ik spotte de look op Facebook, maar had de video nog niet bekeken, maar this one is bettah!

 20. Leuke kleuren :) Lekker frist & fruitig. Foto’s zijn ook echt mooi geworden.

 21. Wat kan jij geweldig goed eyeliner zetten! Prachtige look! x

 22. Heel mooie look weer, mooie kleuren heb je gebruikt!

 23. vooral het glitterlijntje er onder vind ik zo gaaf. Mooie look!

 24. Soooo so pretty!!! Staat goed!

 25. Heel mooi!! En zoals ik al zei, ik wist dat de eyeliner je ging lukken ;). Echt super mooie combinatie ook.

 26. wat een geweldige kleuren! echt een mooie ooglook

 27. Linda

  Wat een mooie look!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén