Swatches Lime Crime – Chinadoll Fantasy palette

lime crime  look 015
Girls, I am so exicted! Ik heb eindelijk iets van Lime Crime gekocht. Er stond al zo lang iets van dit merk op mijn wishlist en ik heb dan eindelijk iets gekocht. En niet het minste, een prachtig palette met 5 kleuren. Omdat ik dus zo enthousiast ben wil ik jullie graag de swatches laten zien.

lime crime  look 003
lime crime  look 005
lime crime  look 011
Als eerste de verpakking. Gorgeous! Het is een metaal paars blik met een leuk patroontje erop en natuurlijk met het Lime Crime palette. Het geeft mij een erg luxe gevoel. Het palette is trouwens geïnspireerd door de schoonheid van China.

lime crime  look 018
Als je het palette opent zie je vijf kleuren. Van links naar rechts:
Fly Dragon Fly, Parasol, Goldfish, Jade-o-lade, Lotus Noir.

Sorry voor de overbelichting. Daar kwam ik pas achter toen ik de foto’s ging bekijken. De swatches.
lime crime  look 044
lime crime  look 047
lime crime  look 048

De kleuren zijn super goed gepigmenteerd, zacht maar niet kruimelig. Perfect! Goldfish is een shimmer oogschaduw en de rest is mat met hier en daar een glittertje. Ik vind de kleuren onwijs mooi en ben natuurlijk nog van plan om hier looks mee te gaan maken,

Ik kocht dit palette voor € 25,00 omdat hij een klein beetje beschadigt was. Dat was mijn kans om hem te kopen, want normaal gesproken kost dit palette € 34,99. Er waren er slechts twee dus ik ben bang dat de andere ondertussen wel verkocht is. Elke oogschaduw bevat trouwens 1,3 gram. Ik kocht de mijne bij Enchantra.

image (3)

Vorige

Decubal – Dagcrème SPF 15

Volgende

Winactie week overzicht – Doe jij al mee?!

20 Comments

 1. Bo

  Wat een mooi palette! Ik ken limecrime helemaal niet! Maar dit ziet er wel erg goed uit zeg, de verpakking alleen al! De kleuren vind ik verder niet heel speciaal, maar zijn zo te zien van goede kwaliteit! Leuke review!x

 2. Wat een mooi palette ook weer! Ik heb mijn oog al een tijdje op wat andere producten van Lime Crime en de palette’s zien er ook zo mooi uit:)

 3. Wauw, prachtig! Niet echt mijn kleuren, maar toch mooi!
  Chill dat je ‘m voor goedkoper hebt gekocht, ondanks dat ie misschien een beetje is beschadigd.

 4. Eerlijk gezegd vind ik de verpakking afschuwelijk haha. :p Maar de kleuren zien er goed uit, ondanks dat het niet helemaal mijn kleuren zijn is zijn ze van goede kwaliteit! En 10 euro goedkoper? Goed geregeld meid. :)

 5. Wat een mooi palette! Ik kende dit merk helemaal nog niet!

 6. Deb

  Wat een prachtig palette, de pigmentatie is echt amazing! Er staan ons vast nog wat mooie looks te wachten met dit fantastische palette. Ik ben alvast benieuwd!

 7. Om eerlijk te zijn ken ik dit merk helemaal niet. Erg he? Mooie pigmentatie, maar wel een beetje aan de prijs.

 8. Wat een mooie kleurtjes!

 9. Die gele kleur jong, wat een pigment!

 10. Prachtige kleuren zijn dit, wauw!

 11. Mooie pigmentatie zo te zien !

 12. Prachtig palette, wauw! Die kleurtjes zijn supergoed gepigmenteerd. Ik had weleens van dit merk gehoord, maar wist niet dat het zo’n hoge kwaliteit was. Mooi hoor! :D

 13. Dit palette is zo prachtig! staat ook op mn wishlisht! de kleuren wauw.. -smelt- haha veel plezier dermee meid! en dat er mooie looks van mogen volgen! :)

 14. Dat ziet er super uit, echt hele mooie kleuren ook!
  x

 15. Wauw, geweldig zeg! Wat een incredible pigmentatie, mooie kleuren ook en damn .. lucky you girl!

 16. Wauw, wat een pigmentatie. Erg mooi

 17. Oeeee wauuuwwwhh wat een prachtige kleuren zeggg!! Echt super moooi!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén