Project City – Jamaica

3
Hoewel Jamaica geen stad is besloot ik toch een look te maken die gebaseerd is op Jamaica. De kleuren, het kon gewoon niet anders dan dat ik er ook look van zou maken. Helaas heb ik door de drukte pas na twee weken dit artikel kunnen schrijven en weet ik dus niet precies meer welke producten ik heb gebruikt.. best wel jammer, maar ik ga gewoon gokken. Ik vond de look zo geslaagd dat ik hem wel moest delen.

1
4
De look is dus geïnspireerd op Jamaica. De groene kleuren van de palmbomen, blauw van de heldere lucht en geel natuurlijk van de heerlijke zon!

vampire look, look, sakura 132
Ik ben begonnen met de Too Faced Shadow Insurance en plaatste deze over mijn gehele ooglid. Daarna pakte ik een combinatie van de kleur South Beach van P2 (in mijn binnenste ooghoek), Goldfish van het Lime Crime China Doll palette en de gele kleur uit het 18 palette van Make Up Studio. Deze combinatie plaatste ik op mijn bewegend ooglid.

2
6
5
7
De groene kleur in mijn arcadeboog komt uit het Lime Crime palette en heet Jade-o-lade. Mooie kleur he? De blauwe kleur die ik in het binnenste gedeelte van mijn arcadeboog heb geplaatst komt ook uit hetzelfde palette en heet Parasol.

vampire look, look, sakura 183
vampire look, look, sakura 185
Onder mijn onderste wimperrand draag ik een oogpotlood van Alverde in de kleur 04 Grun. Van de blush en lippenstift (ik denk eentje van Max..maar weet het niet zeker) die ik draag weet ik niet welke kleuren of merken ik daarvoor heb gebruikt. De mascara is van Max (Action).

Wat vinden jullie van deze look?

Vorige

Enchantra is vernieuwd en hoe!

Volgende

Catrice – Upper WILDside Long Lasting Cream Eyeshadows

31 Comments

 1. Waaaaauw, wat een prachtige look! Haha ik vind ‘m echt heel erg mooi en tof. :D

 2. Wat een geweldige kleurencombinatie! Echt heel erg mooi!!

 3. Prachtige look! Mooie kleuren..

 4. Erg mooi weer Amanda, maar ik weet ook niet beter dan dat jij altijd erg mooie looks creëert. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de look van je eigen hometown.

 5. Prachtig! Wat een geweldige kleuren

 6. Oh wauw, lovely! Wat is het mooi mat zeg, strak en mat, gorgeous! De kleur in je binnenste ooghoek is amazing, vind hem best speciaal. Goed gecombineerd!

 7. Hij is inderdaad heel goed geslaagd, ik moest meteen denken aan Jamaica :D

 8. Wat een mooie look! Wauw

 9. zo voelt het toch nog aan als zomer :D

 10. Wow!
  Super mooie look! <3

  Xxx

 11. Past super bij je oog!

 12. Prachtige ooglook! Ik zou het alleen niet combineren met óók nog felle kleur op je lippen, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak :)

 13. Gaaf! Je inner corner highlight is heel mooi!
  Wat cool dat je het china doll palette hebt, die heb ik een tijd zo staan lemmen:D

 14. Prachtig, as always!!

 15. Wauw, wat een gave look! En wat een mooie wimpers heb jij, hihi! Ik ga jullie volgen via Bloglovin’!

 16. je hebt echt talent!

 17. Ik vind de oog look echt super goed gelukt :)

 18. Ahw, heel mooi. Echt geweldige kleurencombinatie!
  XX

 19. Deb

  Mooi!! Lekker knallen met deze look! Ik ben benieuwd naar welke stad je ons straks weer mee naartoe neemt.

 20. Moooi!! En de kleur overloop is echt prachtig!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén