Catrice – Upper WILDside Long Lasting Cream Eyeshadows

look herfst 033
Catrice is weer met een Limited Edition gekomen en dit keer heet hij de Upper WILDside collectie. Hierin zaten diverse producten. Ik vond hem op het eerste gezicht niet zo heel erg boeiend, maar toen ik wat langer de collectie bekeek vond ik de Long Lasting Cream Eyeshadows er toch wel leuk uitzien. Een grappig product en ik was wel benieuwd of ik het wat zou vinden.
 

Ik kan dus nog niet volledig zeggen of ze werken of niet, omdat ik ze daarvoor te kort heb getest. Maar tegen de tijd dat ik klaar ben met testen zijn ze al niet meer verkrijgbaar. Dit is dus mijn mening na één keer testen.

De kleuren die ik heb zijn Urban Outrider (bruine kleur) en The Place To Be (nude kleur).
look herfst 041
De verpakking ziet eruit als een lipgloss. Ik vind ze niet super mooi, maar ook niet lelijk. Gewoon gemiddeld. Het product is vloeibaar (heel erg dun) en je brengt het aan met een sponsapplicator. Hiermee zet ik stipjes op mijn oogleden en werk het daarna uit met mijn vingers. Hierdoor wordt de kleur veel minder fel.

look herfst 046look herfst 043

Ik was onder de indruk van de pigmentatie. Wow! Als je het uitsmeert wordt het natuurlijk wel minder gepigmenteerd, maar als je meerdere laagjes aanbrengt kun je ditzelfde effect krijgen. Pas wel op, want deze oogschaduw gaat heel snel in de lijntjes zitten. Ik gebruik hem dan ook alleen als basis onder mijn oogschaduw.
look herfst 049

look herfst 052
Hier heb ik ze uitgesmeerd. Dit was trouwens een laagje:
look herfst 056

Het maakt de oogschaduw (poeder) wel gepigmenteerder, maar ik denk dat je dit effect pas echt goed kunt zien bij oogschaduws die niet zo gepigmenteerd zijn. Mocht jij dus veel oogschaduws in je stash hebben die niet een geweldige pigmentatie hebben dan kan ik je dit product aanraden.

Hier een look waarbij ik de bruine kleur Urban Outrider heb gebruikt:
1

Ze bevatten elk 7 ml en kosten € 3,39 per stuk. Dit is niet zo duur als je bijvoorbeeld de nude kleur elke dag zou gebruiken. Ik kan ze dan ook aanraden. Ik heb zelf de blauwe kleur niet gekocht, omdat ik weet dat ik deze niet veel zal gebruiken. Misschien 1 of 2 keer voor een look en daarna raak ik hem niet aan. Als je dus van plan bent om een oogschaduw te kopen denk dan goed na over welke kleur je het meest zal gebruiken.

Ben jij van plan om zo’n oogschaduw te halen of laat je deze aan te voorbij gaan?

 

Vorige

Project City – Jamaica

Volgende

Halloween maand op Dit is ons

22 Comments

 1. Wauw Amanda wat heb je er een mooie combo van gemaakt op je oog zeg! Dat vraagt om een filmpje hoor. Ik heb er zelf ook nog 1 klaar liggen op te reviewen, de blauwe. Ik ben benieuwd
  .

 2. zieter prachtig uit!

 3. ziet er wel een leuk product uit maar ik zit in m’n no-buy hé :)

 4. Wauw wat een mooie ooglook, echt super!

 5. Oh wauw. Prachtig resultaat!

 6. Deb

  Wat een prachtige look heb je ermee gemaakt!

 7. wat een mooie look!
  zelf sla ik deze LE over, met dit soort vloeibare (en cream) oogschaduws kan ik echt niet overweg en de kleuren van de rest van de le spreken me neit zo aan..

 8. Wat een prachtige ooglook!

 9. Wat een mooie kleuren zeg! En je hebt er weer een prachtige look mee gemaakt!

 10. Wauw, erg mooi!

 11. Dat ziet er goed uit ! Die moet ik eens van dichterbij gaan bekijken :)

 12. Wauw je ooglook is echt prachtig geworden, geweldige combinatie!

 13. Lin

  Dat valt me niet tegen! Ik had verwacht dat ze van mindere kwaliteit zouden zijn :)

 14. Wauw wat mooi, vooral de gouden shimmery!

 15. Wat een prachtige oog look! Match echt geweldig <3

 16. Ziet er prachtig uit! Het product vind ik er van de buitenkant niet veel belovend uit zien maar als ik je look ermee zie, wauw!

 17. echt een mooie look!

 18. Oh my, wat een mooie ooglook heb je gemaakt zeg! :) Vind ze ook mooi blenden op je arm.

 19. Heel gaaf! Echt zo’n product dat ik zonder review helemaal niet had bekeken. Ben alleen bang dat het heel erg gaat creasen, of valt dat mee?

  • Ja dat klopt! Je het moet hem goed uitkloppen en minimaal 3 minuten laten drogen, maar dat leg ik nog uit in mijn heft tutorial.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén