Halloween maand op Dit is ons


Het is eindelijk zo ver, deze maand is het Halloween. Ik heb hier al een tijdje op zitten wachten, want zoals jullie weten hou ik van heftige, gekke looks. Ik kon me dus helemaal uitleven. Alsnog heb ik niet de hoeveelheid looks die ik zou willen hebben, het is Halloween en ik wil jullie graag helpen met ideeën indien jullie die niet hebben.

Ik die heftige looks het leukste om te bekijken van alle looks die er zijn. Ik heb de afgelopen weken dan ook veel gebrainstormd en daar zijn 3 looks uit voort gekomen. Vanmiddag komt er een ‘Halloween Nail Art’ voor dummies die net zoals ik niet zo goed zijn in nail art, maar toch iets leuks op hun nagels willen hebben. Elke zaterdag komt er een look online en deze zaterdag starten we met een filmpje!

Mocht ik nog tijd over hebben zal ik nog een look maken. Het kost namelijk enorm veel tijd om dit te maken en uit te werken. Mocht jij nog een verzoekje hebben voor een Halloween look dan kun je deze achter laten bij de comments. Ik zal kijken wat ik dan voor je kan doen!

Ik wilde jullie door middel van dit artikel informeren zodat jullie weten dat dit eraan zit te komen en dat jullie weten waar je aan toe zijn. Want als ik zou weten dat er op een site Halloween looks aan zitten te komen, dan ga ik zeker wat vaker op die website kijken!

Liefs Amanda

Vorige

Catrice – Upper WILDside Long Lasting Cream Eyeshadows

Volgende

Halloween Nails

10 Comments

  1. Ik ben erg benieuwd! Nail art voor dummies klinkt ook echt als iets voor mij! :)

  2. wat leuk! Ik ben zelf ook momenteel bezig met een Halloween look.

  3. Leuk, ik ben benieuwd naar de Halloween looks…

  4. Ik ben heel erg benieuwd! Ik doe niets met Halloween, maar het is natuurlijk wel leuk om extreme looks te zien! ^_^

  5. wat een leuk idee!

  6. Wat leuk! ik ben benieuwd :D

  7. Oohhhh, ik kan niet wachten lady!

  8. Oeee wat naise! ik ben erg benieuwd!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén