Van ruilen komt geen huilen #2 + pakketje gewonnen

Orabrush, Golden Halloween 059
Ik heb laatst weer een leuke ruil met iemand gedaan en ik had een pakketje gewonnen. Het leek mij wel leuk om deze leuke spulletjes aan jullie te laten zien.

Orabrush, Golden Halloween 100
Orabrush, Golden Halloween 102
Orabrush, Golden Halloween 107
Met bezoekster Michelle deed ik een leuke ruil waarbij ik twee Sugarpill loose eyeshadows ontving. Zij vroeg of ik dit wilde unboxen in een filmpje. Helaas ligt de camera weer voor 3 weken bij Jorinde dus lukte het mij niet om dat te doen. Ik kan het natuurlijk wel in dit artikel laten zien. Daar is deze rubriek immers voor bedoeld. Ik ben heel erg blij met deze leuke ruil, want deze samples zijn niet voor mij, maar voor één van jullie. Ik ga hier nog een keer een winactie mee doen. Ik wilde jullie zo graag kennis laten maken met het merk Sugarpill en dit is de ideale en nog betaalbaarste oplossing voor mij. Dit zijn de kleuren Goldilux en Lumi. Met Goldilux heb ik al vele looks gemaakt. Het is de meest perfecte gouden kleur oogschaduw die er bestaat. Nogmaals bedankt voor de leuke ruil Michelle!

Orabrush, Golden Halloween 066
Bij Linda en Wendy van Beautyies won ik ook een heel leuk pakketje met producten uit Duitsland. Ik was dolgelukkig toen ik las dat ik de winnares was van dit pakketje. Ik ben twee jaar natuurlijk ook naar Duitsland geweest en heb daar toen heerlijk geshopt. Sindsdien ben ik verkocht aan de producten van P2, Balea, Alverde en de DM.

Orabrush, Golden Halloween 069
Er zat van Alverde een heerlijke sinasappel bodybutter in. Hmmmm heerlijk. Ik heb nog nooit een bodybutter gehad met sinaasappel. Ik kan niet wachten om hem in gebruik te gaan nemen. Ook ontving ik een maskertje van Balea. Dat is altijd lekker!

Orabrush, Golden Halloween 075
Orabrush, Golden Halloween 479
Waar ik al een tijdje benieuwd naar was waren de liquid sand nagellakken van P2. Ik had op internet zulke mooie swatches gezien. Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat er ook een liquid sand nagellak van P2 in mijn pakketje zat. Ik heb de kleur al gedragen en jullie kunnen binnenkort een review verwachten. Dit is de kleur 10 precious.

De roze nagellak is uit de Volume Gloss lijn in de kleur 070 Funky Babe.

Orabrush, Golden Halloween 084
Ik ontving van Catrice een liquid liner wat natuurlijk altijd handig is om in huis te hebben. Van P2 ontving is deze onwijs schattige cream blush. Hij is gelukkig niet te donker en je kunt hem goed opbouwen.

Orabrush, Golden Halloween 088
Ik ontving een mooie concealer kwast van Ebelin. Ik heb al een kwast van Ebelin die ik dagelijks gebruik. De kwaliteit vind ik erg goed en doet niet onder voor mijn MAC kwast. Ideaal, want deze kwasten zijn erg budget proof. Ook deze kwast is erg zacht. Jammer dat de kwasten niet in Nederland te koop zijn. Ik ga de komende tijd deze kwast uitgebreid testen.

Orabrush, Golden Halloween 089
1 (2)
Als laatste ontving ik een donkerrode lippenstift van P2. Het leuke aan deze lippenstift is dat hij mat is. Eens wat anders dan dat glanzende!

Lieve Linda en Wendy, hartstikke bedankt voor het winnen van dit pakketje. Ik ben erg blij met mijn nieuwe goodies.

Heb jij de laatste tijd nog iets gewonnen? Zo ja, wat?

Vorige

Energy+ NASA traagschuim kussen

Volgende

Unboxing – Truly Yours woensdag crisisbox

18 Comments

 1. veel mooie make-upjes :) ook leuk dat er merken bij zijn die je hier niet makkelijk vindt

 2. Mooie spulletjes!

 3. Wat een leuk pakketje heb je gewonnen!

 4. Wat leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent! Heel erg graag gedaan!! :-)

 5. love die sugarpill losse oogschaduws :D zo pretty!

 6. Leuk om te zien! Die eyeliner van Catrice is echt mijn favoriet! :-)

 7. Lin

  Wat een tof pakketje heb je gewonnen!

 8. Leuk pakketje en wat een gave look heb je ermee gemaakt!!

 9. Erg mooie producten :) Ik ben helemaal verzot op de Sand Style lakken van P2 :D

 10. Lucky you! En je nagels! Super hip :)

  Liefs,

  Maria

 11. Wat een leuk pakketje heb je gewonnen! Wat een geluk. Veel plezier ermee.

 12. Michelle

  Hihi veel plezier ermee was super leuk om met jouw te ruilen :D

 13. Deb

  Wat een leuke producten heb je gewonnen, die liquid sand lak is super mooi!

 14. Wat een leuke pakketjes allebei!

 15. Leuk pakketje heb je gewonnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén