Van ruilen komt geen huilen #1

1
Een bekende uitspraak is: van ruilen komt huilen. Voor mij in dit geval niet, want ik heb beauty spulletjes geruild die ik niet meer wilde hebben voor leuke nieuwe producten. Mijn spulletjes hebben een nieuw huisje gekregen en ik heb nieuwe spulletjes gekregen die ik kan gaan testen en gebruiken. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb geruild? Vandaag laat ik het je zien.

Ik weet niet meer hoe, maar via via kwam ik bij de Facebook groep Glam-market voor niet Boxen en gebruikte producten. Hierbij kun je spullen ruilen die niet uit de bekende boxen komen. Dit naar aanleiding van ruilgroepen waar je alleen spullen uit boxen kunt ruilen (die bijvoorbeeld niet jouw smaak of niet jouw soort product zijn). Ik vond dit onwijs handig. Vroeger deed ik wel eens mee aan een ruildoos waarbij je make up kunt ruilen. Hier kun je eigenlijk van alles ruilen. Niet alleen make up, maar ook verzorging. Ideaal! Ook kun je oproepjes plaatsen indien je op zoek bent naar bepaalde producten (dit zien jullie in #2 van dit artikel). Ik heb nu al een aantal ruilen gedaan en dat is erg goed bevallen. Vandaag laat ik je de spullen zien die ik ontvangen heb.

2
Ik was best wel benieuwd geworden naar het merk Anatomicals. Dit is een douchegel in een rozengeur. De afgelopen paar jaar heb ik geen rozengeur meer gebruikt, omdat ik het niet meer bij mij vond passen. Het is toch een geur die oudere vrouwen meer gebruiken. Desondanks wilde ik deze douchegel graag hebben, omdat ik zo benieuwd was naar het merk. Ik heb de douchegel nu een aantal keer gebruikt en ik moet zeggen dat ik de rozengeur toch weer ben gaan waarderen.

3
Deze bodybutter van Greenland in de geur appel sprak mij ook wel aan. Zou hij net zo fijn zijn als die van The Body Shop? Ik ga hem de komende tijd uittesten.

4
Ik ben een groot fan van de bodybutters van The Body Shop en die in geur Pink Grapefruit had ik nog nooit geprobeerd. Ik vind grapefruit niet lekker, maar door zo’n ruil is het een leuke manier om producten uit te proberen. Van je spullen wil je immers toch af en als je er iets leuks voor terug kunt krijgen vind ik dat helemaal leuk.

5
Over deze NYX HD Studio Primer is niet veel te lezen op het internet. Ik besloot de gok te wagen en ga hem de komende tijd uit proberen. Ik ben benieuwd!

6
Deze Kiehl’s lippenbalsem heb ik al en is een grote favoriet van mij. Het is voor mij de beste transparante lippenbalsem die er is. Naar mijn idee vele malen beter dan die van Vaseline of van Rosebud Salve.

7
Deze lippenbalsem zou Pomegranate Oil bevatten en daardoor was ik erg benieuwd geworden naar deze lippenbalsem. Ik heb al een lippenbalsem van Burt’s Bees die ik niet fijn vind, maar toch wilde ik Burt’s Bees nog een kans geven, omdat deze lippenbalsem dus naar Pomegranate zou ruiken. Fijn dat ik hem vind! Wow, dit had ik niet verwacht maar ik mis hem als ik hem niet bij mij heb en gebruik hem meerdere keren per dag. Hij voedt goed, maakt mijn lippen zacht en ruikt onwijs lekker. Iedereen aan wie ik hem liet roken vond hem lekker. Hij ruikt naar zoete snoepjes hmmm..

Ik ben weer een paar leuke spulletjes rijker en een paar minder leuke spulletjes (voor mij dan) armer. Het moge duidelijk zijn dat ik fan ben van ruilen en kan het jullie echt aanraden. Over een tijdje zal ik weer een zelfde soort artikel plaatsen als ik weer nieuwe spulletjes geruild heb.

Nog even ter extra informatie, ik ruil geen rotzooi maar producten die echt nog een tweede kans verdienen, maar waar ik niet over te spreken ben. Rotzooi of producten die te ver opgemaakt zijn geven wij aan iemand anders of gooien wij weg. Ditzelfde geldt voor de producten die ik ontvangen heb. Je mag niet eens rotzooi of ver gebruikte spullen ruilen op de Facebook pagina.

Ruil jij wel eens producten? Zo ja, waarom wel en zo nee, waarom niet?

Vorige

Opgemaakt – augustus 2013 deel 3

Volgende

Shoplog – Riverdale, ICI Paris XL, Da, Superstar

23 Comments

 1. ik doe dat soms met vriendinnen :)

 2. leuk om zo producten die je ontvangen hebt en nooit ga gebruiken te ruilen. ben benieuwd naar de NYX HD Studio Primer

 3. wat ontzettend handig, iedereen blij!

 4. Wat een leuke producten heb je geruild! Ik geef eigenlijk alles weg wat ik niet meer gebruik, maar dit is ook wel een goed idee!

 5. oeh die bodybutters :D

 6. Wat een leuke producten, ik ben erg benieuwd hoe ze bevallen. Ik zelf ben helemaal gek op de lippen balsems van Burts Bees, heerlijk.

 7. Wat een leuke producten heb je geruild! De lipbalsem van Burt’s Bees is super fijn!

 8. Wat leuk om te doen! Ik heb ook een aantal producten waar ik eigenlijk vanaf wil en niet veel heb gebruikt, dus misschien kan ik dit ook is doen! :-)

 9. Handig! Zo is iedereen blij :)

 10. Wat leuk zeg! Handig om zo te kunnen ruilen!

 11. Heel handig zo’n ruil site. Ik moet daar toch ook maar eens een kijkje nemen.

 12. Ik zit ook bij Glam Market en bij Glamourswitch, zijn leuke pagina’s

 13. Michelle

  Hihi heb met jouw een ruil gemaakt :)

 14. Pink Grapefruit ruikt zo ongelooflijk lekker!

 15. Deb

  Leuke items! Die body butter daar ben ik ook erg benieuwd naar. Ik heb wel eens geswapped met bevriende bloggers; was echt enorm leuk om te doen omdat ik geen idee had wat erin zat..

 16. Die laatste lipbalsem is lekker :)

 17. Oh wat een handig idee/initiatief! Ik heb meerdere nagellakjes wat gewoon niet mijn kleur is, en die ik nooit gebruik. Ik ga eens kijken :-)

 18. je hebt mooie producten gekregen.

 19. Wat een leuke producten heb je gekregen! Ik heb me ook aangemeld, misschien ruilen wij nog wel eens, haha!

 20. Oh my, ik ben heel benieuwd naar de NYX HD primer! :) Gurl, review erop los hoor!

 21. Leuk om dit te zien zeg! Ik heb ook een ruilpagina op Facebook, Beauty Ruil heet hij. Niet zo populair als Glam-Market hoor! Maar je hebt fijne producten geruild zeg :D

 22. hmmm de pink grapefruit lijn is zoo lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén