Besparen op beauty producten

kosten_besparen_600081863
Ik wil soms besparen op mijn beauty producten. Sommigeproducten zijn erg duur en het is soms onnodig om te snel geld uit te geven aan bepaalde producten. Vandaag wil ik mijn tips met jullie delen hoe je op beauty producten kunt besparen.

– Foundation is minder snel op dan je denkt. Vaak moet ik een paar keer goed het flesje naar beneden slaan zodat het product wat bovenin zit naar beneden valt. Hierdoor kan ik vaak nog wel 15 – 20 keer de foundation gebruiken.

– Gebruik een puff voor je douchegel of zeep. Je hebt vaak paar een paar drupjes nodig voor ontzettend veel schuim. Hierdoor kun je vaak een paar weken langer met het product doen.

– Bekijk natuurlijk folders en houdt websites in de gaten voor speciale acties of aanbiedingen.

– Koop sommige producten 2e hands. Met oogproducten zoals mascara zou ik dit niet aanraden i.v.m. ooginfecties, maar met oogschaduw of nagellak gaat dit natuurlijk prima. Een beetje alcohol over de oogschaduw en hij is gedesinfecteerd.

– Ruil producten met iemand anders die van beauty houdt. Op deze manier krijg je vaak leuke producten terug voor producten die je zelf niet meer gebruikt.

– Producten kun je ook lenen van vriendinnen. Dit doe ik vaak met Jorinde waardoor ik een product eerst een paar keer kan testen voordat ik het koop. Of we ruilen na een tijdje weer zodat we steeds wat nieuws in onze stash hebben.

– Doe natuurlijk mee aan winacties! Op deze manier kom je gratis aan vaak leuke beauty producten waar je normaal misschien het geld niet voor hebt.

– Gebruik je producten op verschillende manieren. Bijvoorbeeld lipstick als blush, wenkbrauw gel om je glitters op je ooglid aan te brengen, body butter als handcrème.

– Maak je eigen producten. Denk hierbij aan maskers & scrubs.

– Gebruik een stijltang om krullen te maken i.p.v. een krultang te kopen.

Dit waren mijn tips. Heb jij nog tips voor anderen? Deel ze hier beneden bij de comments!

Vorige

China Glaze nagellakken–Mijn mening

Volgende

What men know about make up #2

12 Comments

  1. Een puff gebruik ik ook, vind ik heel handig. Handige tips!

  2. Als ik een tube heb die bijna op is knip ik hem altijd open. Je zult verbaast staan met wat er allemaal nog achterblijft.

  3. Wat een leuke en goede tips! Iedereen wil toch besparen.

  4. De tip van de shower puff is zeker een goeie, verbazingwekkend hoeveel het schuimt met maar een heel klein beetje douchegel! Zelf doe ik ook mee aan geld terugacties als het een product betreft dat ik gebruik. En verder shop ik regelmatig bij de Action voor beautyproducten, weinig geld voor prima producten!

  5. handige tips!!! de puff is zeker handig!

  6. me

    Puff gebruik ik al jren, nadeel is wel dat je nooit door de douchespullen heenkomt hahaha. Uiteraard ben ik aan het inslaan als het 1+ 1 gratis is en al helemaal als het 2 + 2 gratis is….ik heb nu zelfs bakken met voorraad in de badkamer staan….dat gaat aansmeren, spuiten worden.

  7. Ik doe ook al zoveel dingen om te besparen op beauty gebied. Heel orgineel artikel, en sommige tips kende ik nog niet. Meestal doe ik diys, houd ik acties/reclames in de gaten, knip ik producten door( zoals een tube) en ruil ik met mijn vriendinnen. Hartstikke leuk om te doen en ook nog eens heel fijn voor je portomonnee :)!

  8. Leuk artikel en goed om er even bij stil te staan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén