Tips om te besparen op de inrichting en aankleding van je huis


Zoals de meeste van jullie wel weten is het mijn plan om over een paar maanden te gaan samenwonen met mijn vriend. Ik laat jullie wel eens shoplogs zien met spulletjes die ik gekocht heb voor de inrichting en aankleding van ons huisje. Vandaag wil ik jullie wat tips geven hoe je kunt besparen op deze kosten, met behulp van Couponcode.nu

Voordat ik bezig was met het plan om te gaan samenwonen had ik er geen idee van wat dat zou gaan kosten, de inrichting van een huis. Ik kan je vertellen, dit kost veel, heel veel. Je kunt het zo duur maken als je wilt, maar als je dan wat extra zou kunnen besparen is dat altijd wel fijn.

Mijn tips om te besparen op de inrichting en aankleding van je huis:
1. Lees digitale foldertjes of lees de foldertjes die je gratis in je brievenbus krijgt. Zo kun je kijken wat er op dat moment in de aanbieding is en kijken wat op dat moment het goedkoopste is. Je kunt ook wachten totdat er 1+1 gratis op een bepaald product is zoals bijvoorbeeld handdoeken. Dit scheelt toch weer!
2. Schrijf je in op nieuwsbrieven van webwinkels of warenhuizen. Zo krijg je automatisch de aanbiedingen in je postvak.
3. Hou aanbiedingen op grote webshops in de gaten. Zo kijk ik regelmatig bij Bol.com aangezien zij sinds kort ook spullen voor in huis verkopen. Ze verkopen eigenlijk alles wel. Handig als je op zoek bent naar een specifiek product. Online is het soms nog wel goedkoper dan in de winkel, omdat je voor speciaalproducten vaak toch wat verder moet reizen. Dit reizen kost ook weer geld. De verzendkosten bij deze webshop zijn vaak gratis.
4. Shop met kortingscodes. Deze zijn onwijs handig en schelen meestal wel 10% extra dan wanneer je het zonder kortingscode in de webshop koopt. Een handige website hiervoor vind ik couponcode.nu
5. Koop tweedehands spullen. Zo kopen wij regelmatig via tweedehands webwinkels. Je kunt nu denken wat vies, maar in een restaurant zit je ook op een stoel waar al honderden mensen op hebben gezeten. Doekje er over en het is gewoon weer schoon en dit bespaart vaak wel meer dan 50 tot 75% van wat je er nieuw in de winkel voor betaald.
6. Vraag aan kennissen of vrienden of zij nog spullen voor je hebben. Vaak maken zij jou er liever blij mee dan dat ze het voor een paar tientjes verkopen. Zo heb ik van Jorinde al een servies, koffiezetapparaat en gasstel gekregen.

Dit waren al mijn tips! Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt en als jij nog tips voor anderen hebt, deel ze in de comments! Zo kunnen wij elkaar helpen besparen en heb je meer geld over voor andere dingen.


Vorige

Review – Natuurlijke cosmetica (dagcrème & olie)

Volgende

Sieraden van Jeweltys

 1. Goede tips en ook zeker waar! Als ik iets nodig ken kijk ik meestal ook van te voren in de folders, scheelt toch nog best wel vaak veel geld.

 2. super handig artikel :D
  vriendlief en ik zijn op het gemakje op zoek naar een koophuis en aangezien we nu klein wonen hebben we wel wat meer dingen nodig om het nog niet gevonden huis leefbaar te maken XD

 3. Goede tips! Ik snap wel dat mensen het soms vies vinden als je tweedehands spullen koopt maar wat je zegt is helemaal waar. Ik heb dat altijd met glazen, ik zou nooit een tweedehands glas kopen maar nu je het zegt in een restaurant hebben er ook honderden aan gedronken. Dus ja, eigenlijk is het helemaal niet vies. x

 4. Amy

  Handige tips, die gaan me binnenkort zeker goed van pas komen.

 5. Haha, ja, duur is het he? Ik heb het in kleine stapjes gedaan; eerst op kamers en dan heb je niet zoveel nodig, toen een grotere kamer, daarna een eigen appartementje. Op die manier gaat het wat geleidelijker aan, maar nog steeds is het allemaal ontzettend duur! Zelfs nu ik met mijn vriend samenwoon, zitten we nog op tweedehands banken en zijn veel spullen van de Ikea. ‘Later als ik groot ben’ wil ik heel graag nog mooie nieuwe bankstellen en een inrichting die meer van ons samen is dan het bijeengeraapte zooitje van onze twee stijlen bij elkaar

 6. Duur allemaal he. Toen ik ging samenwonen met M., hebben we ons niet echt met de kosten bezig gehouden. We waren allang blij als we iets zagen dat we allebei leuk vonden (geloof mij, dat was een drama).

 7. ik

  Geschreven vanaf mijn kringloopcomputer die staat in mijn kringloopcomputerkast en ik zit op mijn kringloopbureaustoel….heb ik al gezegd dat ik regelmatig ben de Kringloop kom?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén