Lifestyle Shoplog

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 090
Zoals de meeste van jullie misschien al weten ben ik van plan om in de zomervakantie/begin september te gaan samenwonen met mijn vriend. Daar heb je natuurlijk wel spulletjes voor nodig anders heb je een kaal huis! Laatst heb ik wat items gekocht die ik je graag wil laten zien. Wij hebben niet alleen een beautyblog, want lifestyle komt er ook wel eens in voor. Dit keer dus een lifestyle shoplog.
 

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 090fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 094
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 102
Ik heb twee heerlijke kaarsen gekocht bij de Rituals. Ik vind het belangrijk dat mijn huis lekker gaat ruiken. In mijn kamer breng ik nu ook al elke dag een geur aan door middel van aromatherapie, roomspray of een kaars. Ik weet zeker dat ik dit in ons eigen huisje ook wil. Ook vind ik kaarsen knus staan dus die zullen bij mij veel gaan branden. Als wij straks samenwonen blijft er natuurlijk minder geld over voor luxe producten zoals een Rituals kaars dus heb ik ze nu alvast in de sale gekocht. Dan hebben wij ieder geval iets lekker branden! Ik kocht ze in de geuren Sweet Sunrise en Jasmine Dream. Hmmmm ze ruiken nu al lekker. Ze kostte nu in de sale € 12,50 per stuk.

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 006
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 010
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 017
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 022
Ook heb ik 3 heerlijk grote pannen gekocht. Wisten jullie hoe duur het is om op jezelf te gaan wonen? Reken maar op 4000 euro voor een inrichting en spulletjes. Een vloer, een bed en dus ook pannen. Dit lijkt een groot bedrag, maar je zit er zo aan want elk pietluttig dingetje wat je nu bij je ouders heb staan moet je straks zelf kopen. Ik wist niet dat pannen zo duur waren! Bij de Deen (supermarkt) was er nu een zegeltjesactie waarbij je met elk ingeleverd velletje 60% korting kreeg op een pan. Mijn ouders halen daar altijd boodschappen en konden op deze manier de velletjes invullen met zegeltjes. Dit kwam heel goed uit, want die pannen zijn schrikbarend duur! Ik kocht 3 pannen waar 10 jaar garantie op zit. Ook zit er al een opening in de pan waardoor je heel erg makkelijk af kunt gieten. Zo’n grote pan is toch wel handig voor als wij eters krijgen zoals familie.
De originele prijzen:
€ 44,95
€ 54,98
€ 74,96
Dat is toch niet normaal? Dit zijn dan ook wel hele goede pannen die je hele leven zouden moeten meegaan. Dit was bij elkaar € 174,94, maar omdat ik 3 volle kaarten had betaalde ik nu slechts (haha) € 69,98. Nog steeds een lieve duid, maar ik heb het er voor over.

Kaya-Quintana schreef op Twitter dat zo ook zo verbaasd was over de prijzen van pannen. Je kunt er wel 2 blushes of 3 lipsticks van halen! Maar ik wil toch liever dat huisje dan de beauty dus het is nog een tijdje doorsparen.

Ik hoop dat jullie het ook een leuk vonden om een lifestyle shoplog te zien. Zo zie je ook eens wat vaker iets persoonlijks en weet je waar ik mij momenteel mee bezig hou. 

Vorige

Treets – Sweet Mango & Jasmine Shower Foam

Volgende

Kijkje achter de schermen!

48 Comments

 1. Leuk! Die geurkaarsen klinken goed :)

 2. Sweet sunrise is zo’n heerlijke geur ! Die pannen zien er best wel handig uit.

 3. Mmmm ik ben dol op Rituals, wij hebben ook de huisgeuren in huis (mini geurstokjes op toilet, grote geurstokjes in eetkamer, en wat kaarsen in de huiskamer) en we vinden het zo heerlijk! Vooral als je thuiskomt voelt het zo als thuiskomen met die vertrouwde geuren!

 4. Hmm, Rituals kaarsen!

 5. De kaarsen van Rituals hebben zo’n heerlijke geur:-) Vooral Sweet Sunrise.

 6. Leuke aankopen. Vooral de Rituals kaarsen. ;)

 7. Super leuk dat je gaat samenwonen me je vriend! :) Die Rituals kaarsen zijn zo lekker!

 8. Bo

  De Rituals kaarsen lijken me heerlijk en de pannen zien er goed uit!

 9. in pannen moet je echt investeren want de mijne waren al 2e hands van vriendliefs oma maar serieus, die dingen zijn niet kapot te krijgen en zien er na 15 jaar nogsteeds splinternieuw uit :D

  • Dat soort pannen moet je inderdaad hebben! Pannen zijn ook wel iets waar wij in wilde investeren. Mijn ouders hebben nog steeds pannen vanaf hun huwelijk. En ze doen het nog steeds haha

 10. Leuk! Je hebt gelijk over dat het op jezelf gaan wonen heel duur is! Alle kleine dingetjes die je opeens moet kopen.. zit je al gauw tegen de 1000’en euro’s aan ja! Mijn moeder is al op mijn 15e gaan sparen voor mijn uitzet, haha. Inmiddels ben ik 19 en woon ik al op mijzelf. ^_^

 11. Oh wow pannen zijn inderdaad duur. Het is trouwens lieve duit :)

 12. het is allemaal duur :)

 13. Ja daar stond ik ook van op te kijken, borden en glazen zo duur? en dan nog maar niet te spreken van handdoeken enzo, ook allemaal superduur..

  Maar als je op tijd begint is het allemaal veel makkelijker! Alvast veel voor-plezier met je spulletjes :)

 14. Lin

  Holy cow! Mijn pannen zijn toch echt een stuk goedkoper :D

 15. Heel erg leuk. toevallig moet ik ook echt nieuwe pannen hebben. het is echt niet leuk zo duur als die dingen zijn1

 16. Leuk om te zien. Ik . Heb pas een huis gekocht met mijn vriend samen en 1 Mei krijgen we de sleutel, ben nu ook opzoek naar een aantal pannen.

 17. Het is heerlijk op je zelf wonen, maar ook duur!

 18. Heerlijk die geurkaarsen van Rituals!

 19. Wat leuk dat je gaat samenwonen! Die geurkaarsen van de Rituals zijn zo lekker!

 20. Die geurkaarsen lijken me erg lekker1

 21. Zoiets vind ik heel leuk om te zien! Ik ga volgend jaar op kamers, dus ik kan ook nog heel wat spulletjes gebruiken :)

 22. Wat een leuk artikel! Echt heel leuk om te zien allemaal (:

 23. Oeh, die geurkaarsen van Rituals zijn echt fijn! Ik heb er zelf ook een staan..

 24. O die kaarsen lijken mij van Rituals ook erg fijn. En ja samenwonen/op jezelf wonen is erg duur. Daar schrok ik een paar jaar geleden ook enorm van. ‘even’ nieuwe gordiijnen, ‘even’ nieuwe vloer, ‘even’ een tv meubel pft. Sjing sjing.

 25. Ik weet maar al te goed hoe duur alleen wonen is, yep :-(

  Die geurkaarsen van Rituals zijn trouwens heeeeeerlijk.

 26. Leuke shoplog, ik hou echt van Rituals!

 27. die kaarsen zijn zo pretty en luxe! en leuk dat je gaat samenwonen!!

 28. Ohhh leuk he shoppen voor een huis! Wij zijn er nu ook druk mee bezig, hoewel we dan gaan verhuizen. Kaarsen daar ben ik ook benieuwd naar, en ik ga er zeker 1 aanschaffen van ritualen.

 29. ooeh ik ontdek nu ook hoe duur alles is.. poeh poeh!

 30. leuke aankopen! jaa op jezelf gaan is echt zo duur.. ik ben echt zo blij dat ik mijn bestek set helemaal heb gespaard toen bij de c1000

 31. heerlijk, ik ben gek op geurkaarsen!

 32. Haha, ik moest wel lachen dat je zei dat op jezelf gaan wonen zo duur is. Ja klopt en straks als je eenmaal op jezelf woont blijft het duur. Elke keer komen er weer rekeningen dat je denkt ‘he? wat is dit nou weer?’ Zo wist ik bijvoorbeeld in het begin niet wat gemeentelijke heffingen waren en dus ook niet dat er een rekening van zo’n 400 euro aankwam, oeps. Vergis je ook niet in hoeveel gas, water, licht, internet en tv kost

  • Nee, we hebben ons er al op voorbereid en goed ingelezen. Alles uitgeteld en zouden goed moeten uitkomen en nog kunnen sparen! Gelukkig werkt mijn vriend full time :)

 33. Wow, die pannen met afgiet systeem lijken mij super handig. Die wil ik ook wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén