Shoplog – Beauty, Fashion, Lifestyle

vakantie en shoplog 272
Vandaag een shoplog met zowel beauty, fashion als lifestyle. Ik moest nieuwe kleren hebben, heb tijdens onze vakantie wat geshopt en ben naar de stad gegaan. Benieuwd wat ik heb gekocht?

vakantie en shoplog 246
Bijna elke dag draag ik wel een basic shirtje. Vaak onder een vest of een overhemd of tegen de kou. Ik had alleen weinig van deze shirtjes en dus vonden mijn moeder en ik het hoognodig om nieuwe te halen en het liefst ook nog van een goede kwaliteit. Bij die van de H&M en de Lady Sting hou ik gele plekken over bij mijn oksels, iewl… geen gezicht. Ik wilde eigenlijk shirtjes gaan halen bij de Esprit, want bij die heb ik dat niet. Ik ging eerst nog naar de Steps en daar kwam ik deze shirtjes in de sale tegen. Ze hebben een hele fijne stof, een beetje glad en voelen ongelooflijk zacht aan. Ik voel dat dit veel betere kwaliteit is. Ik nam er drie mee en ze waren afgeprijsd van € 25 voor € 15 per stuk. Eigenlijk valt dat wel mee voor een shirt wat je bijna elke dag draagt. Ik moet maar eens leren dat ik wat meer geld uit moet gaan geven aan kleding, want er zit bijna niets meer in mijn kast. Ik heb laatst 2 hele zakken kunnen wegdoen, omdat mijn kleding er niet meer uit zag.

vakantie en shoplog 251vakantie en shoplog 253
Bij een klein kledingwinkeltje kwam ik dit shirtje tegen voor € 10 (afgeprijsd). Hij is blauw, heeft van die streepjes wat ik erg mooi vind en heeft een leuk stikseltje bij de kraag.

vakantie en shoplog 262vakantie en shoplog 263
Deze trui komt niet helemaal tot zijn recht. Ik heb deze hippe trui gekocht bij de Mango. Dit is vrij heftig van mij, want hij bevat glitter en heeft kleur. Toch wist deze trui mij te overtuigen en stond hij best leuk. Ik betaalde er € 20 voor.

vakantie en shoplog 266vakantie en shoplog 270
Ik heb het vrijwel altijd koud dus een trui komt bij mij goed van pas. Deze trui is een beetje paars/lila en ik kocht hem bij de Lady Sting. Het is helemaal mijn stijl. Ik kom bijna nooit leuk truien tegen dus ik twijfelde niet, deze nam ik mee. Ik kocht hem in de sale voor € 25.

vakantie en shoplog 272
Ik kocht twee theelichthouders bij de Blokker. Ik had ze al bij de Xenos gezien, maar daar waren ze uitverkocht.. zo jammer! Toen ik tussen de folders zat te bladeren zag ik dat de Blokker ze ook verkocht. Er staan leuke, lieve teksten op en geven veel sfeer. Precies waar ik van hou. Ik betaalde € 4,99 per stuk. Ik ga ze natuurlijk hergebruiken wanneer de kaars op is! Bij de Kruidvat waren er geselecteerde producten van Jacob Hooy in de aanbieding. Dit merk verkopen wij ook bij De Tuinen en ik was al een tijdje benieuwd naar deze producten. Bij de Kruidvat waren ze nu in de sale. Ik nam van die geurstokjes en een geurspray mee voor in het toilet van ons toekomstige huisje. De stokjes waren nu € 4,99 en de spray was nu € 2,99.

vakantie en shoplog 275
Op vakantie nam ik deze geweldige woorden? mee. Ik vond ze zo schattig en ik ben hier echt dol op! Ik vond deze zo speciaal, omdat er een tekst onder het woord stond. De Love wil ik in onze slaapkamer gaan neerzetten. Dit soort teksten slepen je door nare periodes heen, ook als het even minder gaat. De Dream wil ik in de hobbykamer neer gaan zetten. Mijn droom is om volledig bezig te zijn met onze blog. Ik denk dat het goed is om je dromen te volgen of er in ieder geval mee bezig te zijn. Dit herinnert je eraan als je twijfelt of je je dromen nog wel zo leuk vind. Ik betaalde € 6,99 per stuk.

vakantie en shoplog 277
Via de Decubal Facebookpagina ontving ik deze vernieuwde body olie om hem uit te gaan proberen en te reviewen. Bij de Kruidvat zag ik deze twee bad & shower flessen van Therme. Ik heb Therme sinds kort ontdekt en wat een heerlijke geuren hebben zij zeg! Dat wist ik niet. Deze flessen nam ik mee voor mij en mijn moeder. Ik zet ze naast het bad zodat ook zij af en toe wat lekkers kan pakken, omdat ze altijd zo zuinig is op  haar spulletjes. Met deze flessen is dat niet meer nodig! Ik betaalde € 4,99 per fles. Bij de Action nam ik voor € 1 deze demake up oogreiniger mee. Leuk om die eens te gaan proberen voor dat geld. Ik wil al heel lang een luxe zonnebrand voor mijn gezicht. Ik vind de drogisterijmerken die wat goedkoper zijn vaak niet zo lekker ruiken. Deze van Rituals ruikt wel erg lekker! Ik betaalde er rond de € 20 voor. Een hoop geld, maar ik denk wel dat ik zo vaker zonnebrand ga pakken voor mijn gezicht. Ik hoop dat mijn pigmentvlekjes wat minder gaan worden als ik vaker met zonnebrand ga smeren.

Een vrij lange shoplog, maar wel hele leuke spullen waar ik erg blij mee ben. Het moge duidelijk zijn dat mijn rekening na deze shoplog zo goed als leeg is haha.

Vorige

Parfum – Chloé

Volgende

Tree houses

40 Comments

  1. Leuke aankopen allemaal ;3

  2. Leuke dingetjes geshopt! Zou je de zonnebrand willen reviewen :$?

  3. Die dream en love zijn leuk!

  4. die woorden zijn leuk :)

  5. Die paarse trui <333

  6. over die mango trui heb ik ook al staan twijfelen

  7. Leuke producten! De theelichthoudertjes vind ik érg leuk.

  8. Leuke koopjes!

  9. die groen wit gestreepte trui is leuk!

  10. Wat een leuke aankoopjes!

  11. dewi

    leuke aankoopjes! :D

  12. Leuke aankopen! Met name de trui :-)

  13. Leuke aankopen!

  14. leuke aankoopjes! :)

  15. Bo

    Leuk, die spulletjes van de Blokker!

  16. Wat een leuke dingejtes heb je geshopt! De woorden vind ik heel lief en zou ik ook graag in ons huis willen. Vriendlief vind dat een wat minder goed idee helaas…

  17. Erg he even shoppen haha. Erg leuke spullen heb je gekocht. Die love en dream bordjes zijn echt heel gaaf!

  18. Leuke spulletjes heb je gekocht!

  19. Leuke aankoopjes! :-)

  20. Sas

    Leuke items!

  21. Leuke shoplog! Vind je gestreepte trui van Mango erg mooi!
    En die kaarsenhouders van Blokker vind ik ook erg sfeervol, daar hou ik wel van :-)

  22. Wat een leuke spulletjes allemaal!

  23. Lin

    Meer geld uitgeven aan kleding zou ik ook wel eens mogen doen… Goed dat je dat gedaan hebt! Leuke aankoopjes :)

  24. Ik ben benieuwd naar de decubal body olie! Leuke basics heb je verder gekocht!

  25. Leuke shoplog!

  26. leuke dingen heb je geshopt. lange mouw shirtjes kun je nog wel even aan hebben helaas

  27. leuke aankoopjes

  28. ik ben ontzettend benieuwd naar die zonnebrand voor je gezicht :)

  29. Karin

    Goeie aankoop die shirtjes van Steps, ik scoor ze ook altijd in de opruiming. Ze blijven mooi van kleur en in model, ze worden dus niet schots en scheef. Leuke spullen allemaal en ook ik ben benieuwd naar het zonneproduct van Rituals.

  30. Leuke shoplog! Ik moet die oogmakeup remover van Damakup ook nog testen

  31. Deb

    De Rituals zonnebrand is heerlijk! Ik heb ém ook, de geur is zo lekker fris als een zeebriesje door je versgewassen wasgoed. Daar doet het me aan denken. Hopelijk zullen we hem nog veel nodig krijgen dit jaar.
    Leuke en gezellige spulletjes heb je gekocht voor in huis.

  32. Jente

    Wanneer komt de uitslag van de winactie? X

  33. Leuke aankopen!

  34. Leuke shoplog! Die Jacob Hooy producten spotte ik ook bij Kruidvat, ik had zelf al wat geurzakjes meegenomen. Jammer alleen dat die knalgele aanbieding sticker er dwars opgeplakt zat, kreeg ‘m er niet mooi vanaf :(

  35. De woorden zijn mooi, net als de theelichthouders!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén