Treets – Sweet Mango & Jasmine Shower Foam

treests shower foam 015
Kennen jullie het merk Treets al? Het wordt al een tijdje bij De Tuinen verkocht en aangezien ik daar werk vallen nieuwe producten mij meteen op. Zo is Treets laatst met wat nieuwe producten uitgekomen en  één daarvan is deze shower foam! Deze doet mij ergens aan denken, maar verslaat hij deze ook? Je leest het vandaag.
 

Jullie kunnen vast wel raden waar deze foam op lijkt. Op die van Rituals! Een van de topproducten van Rituals zijn hun foams. Des te leuker vindt ik het dat er nu ook een ander merk is uitgekomen met foams, want zo kan ik ze een beetje vergelijken. Ik ga sowieso nog een keer een battle doen waarbij ik de foams elke keer ga afwisselen zodat ik het beste beeld kan vormen. Dat kan ik nu nog niet, maar ik kan al wel mijn eerste mening geven.

treests shower foam 006
treests shower foam 016
De verpakking vind ik mooi en luxe uitstralen. De woorden Sweet Mango & Jasmine staan schuin uitgedrukt. Als woorden schuin staan uitgedrukt vindt ik de verpakking meteen al chiquer overkomen. De kleur oranje vindt ik goed bij de geur passen. Mango is aan de binnenkant immers oranje. Er zit een dop op zodat het mondje waar het product uitkomt beschermt wordt. In het begin moest ik vrij hard drukken voordat er product uit dit mondje kwam. Aan de ene kant jammer, want mijn handen zijn glad en dan zou het juist makkelijk moeten gaan. Maar onderweg zal er denk ik geen product uit lekken.

Iedereen weet denk ik wel hoe een foam werkt. Voor diegene die het nog niet weten. Het is douchegel en zodra het uit het mondje komt en in aanraking komt met water wordt het een mousse.
treests shower foam 021
treests shower foam 023
treests shower foam 026
treests shower foam 031
De foam is heerlijk romig en verzorgt mijn huid best oké voor een douche product. Tuurlijk vervangt het geen bodybutter, maar ik heb niet per se een bodybutter nodig. Dit heb ik wel als ik een zeep gebruik. En dan die geur!! Wow. Ik was al enthousiast toen ik dit product zag, omdat ik las dat er mango in zou zitten. Diegene die mij een beetje kennen weten dat mango mijn lievelingsvrucht is en ik dol ben op vrijwel alle lichaamsproducten waar mango in zit. Zo ook bij deze. De geur is lekker zacht en niet te overheersend. Dit komt denk ik ook door de combinatie van jasmijn. Met deze geur kun je denk ik iedereen wel gelukkig maken. Het is niet zacht in de vanille zin, maar een zachte, subtiele fruitgeur. Niet zo heftig als de mango geur van The Body Shop. Hoewel ik daar ook van hou, vind ik dit ook wel erg lekker.

Ik douche mij ontzettend graag met dit product en zou hem zeker weten weer opnieuw kopen als ik door mijn doucheproducten heen ben. Hmmm…. zo lekker. Ga hem zeker even ruiken bij De Tuinen. Ze hebben ook nog een variant met rozen en peper, maar persoonlijk vind ik die veel minder lekker. Hij verslaat Rituals niet, maar ik vindt ze gelijkwaardig qua werking. Het is maar net welke geur jij het lekkerst vind. Zelf vind ik deze lekkerder dan die van de Rituals, omdat ik zo dol ben op mango.

Er zit 200 ml (hier doe je heel lang mee!), kost € 6,99 en is te koop bij De Tuinen.

 

Vorige

Opgemaakt januari – deel 2

Volgende

Lifestyle Shoplog

38 Comments

 1. Klinkt erg goed! De geur lijkt me ook lekker :)

 2. Lijkt me zeker leuk om te proberen!

 3. Lijkt me een geweldige geur! Ik heb zelf een shower foam van Rituals inderdaad, hij is heeerlijk!

 4. ik ben zelf ook dol op mango, dus deze ga ik echt even ruiken! lijkt me erg fijn spul :)

 5. De geur lijkt me zalig! <3

 6. ik vind foam doucheproducten altijd super fijn werken :D lekker zacht en fluffy!

 7. Het lijkt me een heerlijke geur! De verpakking vind ik ook leuk: fel oranje :-)

 8. Ik heb hier laatst ook 1 van gekocht, heerlijk product :)

 9. Het klinkt heerlijk. .. ik heb eigenlijk nog nooit een foam gebruikt. Toch maar eens proberen

 10. Lin

  Dat klinkt niet verkeerd moet ik zeggen!
  Etos heeft ook zo’n foam trouwens, is ook prima spul!

 11. Deze ga ik zeker onthouden en ruiken. De geur lijkt mij lekker, de substantie lijkt mij fijn!

 12. ik gebruik graag foam :)

 13. Ik ben gek op foam douche gels.
  leuke review.

  Liefs

 14. Die geuren spreken mij meteen aan, dus als ik langs de Tuinen kom ga ik absoluut ruiken. Can’t wait!

 15. Lijkt mij fijn om een keertje te proberen!

 16. Klinkt als een erg fijn product!

 17. Klinkt goed! Ik ben benieuwd geworden. :)

 18. Ik hou toch ook net iets meer van Rituals :-) Mijn Yogi Flow shower foam is de beste.

 19. ik vind die van rituals heerlijk! Dus hier ben ik ook wel benieuwd naar, en ze zijn goedkoper!

 20. Ik had wel eens van het merk gehoord maar heb er nog geen ervaring mee. Dit product ziet er heel lekker uit, deze ga ik zeker onthouden!

 21. Mm, die lijkt me echt heerlijk! Sowieso ben ik helemaal van de foams de laatste tijd haha, het doet echt wonderen voor mn droge huidje! Deze ga ik zeker onthouden! :) Bedankt voor de fijne review! xx

 22. hmm mango, ben ik gek op! ik wil m echt halen nu ik zoveel goeds erover lees! wist je dat de action ook namaak douche foams heeft?

 23. Hmm, klinkt heerlijk! Die van Rituals zijn ontzettend fijn dus ik ga deze ook maar eens proberen :D

 24. Deb

  De geur lijkt me heerlijk, zo lekker zomers. Foam vind ik ook erg lekker voor onder de douche. Ik zal deze zeker in gedachten houden!

 25. Petra

  Ik gebruik al een tijdje de shower foam van Janzen en deze overtreft zowel Rituals als Treets. De foam is veel romiger en de geuren (6) zijn veel lekkerder. Mijn favoriet is Orange 77. Vind de bus er ook mooier uit zien. Eerlijk gezegd vind ik Treets er een beetje goedkoop uit zien. Ook de Cream en scrub van Janzen kan ik iedereen aanbevelen. Ben blij dat ik dat merk heb ontdekt!

  • Wij kennen dit merk nog niet! Wij vinden Treetz er juist helemaal niet goedkoop uitzien. Grappig hoe dat kan verschillen haha. We zullen eens een kijkje bij het merk gaan kijken!

  • Hally

   Wat ben jij irritant. Ik kom dezelfde reactie van jou tegen op verschillende beauty blogs. Elk merk ziet er zogenaamd goedkoop uit. Leuk dat je zo enthousiast bent over Janzen, maar dit ziet er meer uit dat je actief reclame probeert te maken door andere merken naar beneden te halen (die je zelf vast niet eens hebt getest). Je kan in ieder geval wel supergoed copy-pasten. Beetje oud bericht om op te reageren, maar ik ergerde me er zo aan.

   • Petra

    Sinds wanneer is het verboden om fan van een merk te zijn? Het feit dat je je aan dergelijke reacties ergert zegt veel over jezelf, hoe verzuurd kun je zijn… Get back to life en hou je bezig met belangrijkere dingen in het leven..

 26. Joan

  Beste meiden,

  Ik ben op zoek naar gebruikers van het merk Treets, die mijn enquête zouden willen invullen.
  Voor het bedrijf Nature’s choice doe ik een onderzoek naar het merk Treets. Mijn onderzoek gaat over hoe Nature’s choice
  met het merk Treets beter in kan spelen op digitale kanalen.

  De link naar de enquête is http://www.thesistools.com/web/?id=332464

  Alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén