Leuke Sinterklaas schoencadeautjes op beauty gebied

sinterklaas treets 010
Laatst ontving ik van Sinterklaas een hele leuke chocolade pump in mijn schoen. Ik vond het zonde om hem meteen op te eten. Mijn moeder tipte mij om een artikel te schrijven over leuke schoencadeautjes. Ik vond het zo’n leuk idee dat ik dit combineerde met beauty. Vandaag laat ik jullie een aantal leuke schoencadeautjes zien op het gebied van beauty.

sinterklaas treets 012
Ik heb cadeautjes uitgezocht in verschillende prijs categorieën. Ook zijn ze bedoeld ter inspiratie. Wie weet kom je wel op een leuk idee door alleen dit artikel te lezen.

sinterklaas treets 015
Dit cadeau ontving mijn moeder in haar schoen. Een waxbrander met een waxmelt in een geur die bij haar past. Een persoonlijk cadeau dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij de Xenos vind je al hele goedkope branders en bij de webshop van www.waxmelts.nl koop je al een waxmelt voor maar € 0,60. Geen geld en de verzendkosten zijn ook nog eens laag als je niet zoveel waxmelts besteld. De verzendkosten hangen namelijk af van de hoeveelheid waxmelts die je besteld en zijn niet standaard een x aantal euro.

sinterklaas treets 026
Een Limited Edition make-up item. Zo’n highlighter is een echt pronkstuk, maar je kunt ook kiezen voor een lippenstift of iets anders. Het leuke hieraan is, is dat het maar tijdelijk te koop is en niet iedereen er mee rond zal lopen, omdat er maar een beperkt aantal van te koop zijn.

sinterklaas treets 052
Ik denk dat bijna elk meisje Rituals wel lekker zal vinden. De shower gel foams zijn natuurlijk razend populair en ook een stukje luxer dan een product uit de drogisterij. Een leuk en luxe cadeau wat niet eens veel hoeft te kosten!

sinterklaas treets 082
Lush heeft ook al hele leuke cadeautjes voor een klein prijsje. Een leuk zeepje of een heerlijke bruisbal. Heerlijk en vooral leuk om te ontvangen! Of te vragen natuurlijk.

2
The Body Shop is een wat prijziger merk, maar de mini bodybutters van 50 ml zijn nog redelijk betaalbaar. Ze kosten € 5,00 per stuk en er is veel keuzes in geuren.

1
Deze mooie nagellakken van Barry M ontving ik zelf van Sinterklaas? Deze zien er toch prachtig uit?!

sinterklaas treets 071
Dan de chocoladepump die ik in mijn schoen vond. Is hij niet super schattig? Ik vind hem eigenlijk te mooi om op te eten. Ik weet dat dit soort cadeaus niet de meest goedkope zijn. Daarom staat hij nu al een aantal dagen op onze schouw en elke keer als ik in de huiskamer zit kijk ik even naar deze pump. Ik vond het onwijs leuk om dit te ontvangen, omdat ik me altijd sta te verlekkeren bij de Jamin als ik zulk soort chocolade figuren zie staan. Ik vind het zo leuk dat ik er nu zelf een gekregen heb.

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen bieden voor leuke schoencadeautjes op het gebied van beauty.

Ik ben heel benieuwd of jij al iets in je schoen gevonden heb en zo ja, wat je dan heb gevonden. Laat het me weten in de comments!

Vorige

Review – Tangle Teezer

Volgende

Bourjois wintercollectie 2013

13 Comments

 1. Leuke cadeau ideeën! Die chocoladepump is erg gaaf :)

 2. Leuke cadeautjes, doe mij alles maar ;)

 3. Ah die chocolade pump is ook geweldig zeg ;) En wat een mooie lakjes!

 4. Een cadeautje van Rituals is altijd goed hihi

 5. Leuke spulletjes! Rituals & The Body Shop doen het altijd goed. Hier komt Sinterklaas pas op 6 december ;) x

 6. Erg leuk al die dingetjes! Die chocolade pump is ook erg leuk vind ik :)

 7. Owww echt wel fijne sinterklaas cadeautjes :D super verwennerij!

 8. Lush spullen zijn altijd goed, misschien nog beter voor de kerst :D

 9. kikiLxo

  ik zou toch echt voor de lush producten & de waxmelts gaan ze staan op me verlanglijstje voor kerst haha dankje voor je tips amanda xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén